Blog

Doping Hafıza

Doping hafıza nedir

Doping Hafıza Nedir

Doping hafıza kendilerinin hazırladığı  hafıza teknikleri ile dersleri  kalıcı belleğe atan bir programdır. Tyt Ayt Kpss Dgs gibi her hangi sınavda kolay bir şekilde az bir zaman harcayarak konuları bitirmeye yarayan bir sistematik programdır. Görsel hafıza teknikleri ile zor olan konuları bile öğrencilerin belleğine atar. Bu yönüyle şuan fazlaca rağbet gören bir uygulamadır.

Görsel hafıza sistemi nasıl ilerler bundan bahsedecek olursak,  konuyla alakalı bir görsel ile hafızaya bilgiyi atmaktan ibarettir. Aslında bir çağrıcım gücüdür. Öğrenci soruya baktığında aklına hemen o görsel çağrışım gelecektir, buda soruyu çok daha hızlı ve zorlanmadan çözmesine yarayacaktır. Sesli ve görsel çağrışımlar ile konuları hızlı ve etkili bir biçimde bitirmesini sağlayacaktır. Konuların resme ve çağrışıma döküldüğü son dönemlerin popüler uygulamasıdır.

Doping Hafıza Yararlı mıdır?

Öğrenmek bir çok yolla olur. Bu yolların başında görsel ,işitsel ve öğrencinin de içinde bulunduğu bir sistem gelir. Doping hafızayla bu yolların hepsini içinde barındırır. Her derse ait görsel resimlerle ve şifrelerle öğrenmeyi kolaylaştırır, hatta öğretir.

Görerek belirli animasyonlarla konuyu anlamak daha yararlı ve öğrenciyi bu sistemde bunaltmayacak  şekilde çalışır. Matematik fizik gibi zor görünen dersleri de refleks adı altında vermiş oldukları animasyonlarla kolay ve eğlenceli hale getirir. Bu açıdan öğrenci için her anlamda faydalı ve zamandan tasarruftur.

Doping Hafıza Yorumları

Başarmak bir sisteme güvenmek olmamalıdır. Başarmak öğrencide biten bir eylemdir. Doping hafızayla size başarıya giden yolda bir basamaktır.  Bir videoyu izledikten sonra başarı beklemek olanaksızdır. Öğrenci kendi emeğini de izlediği videoları tekrar ederek , kendisi de bir şeyler katarak bol soru ile bunu desteklerse , doping hafızaya yardım etmiş olur.

Şunu biliyoruz ki emeksiz yemek olmaz.  Ama şu da bir gerçek ki  sisteme üye olan çoğu öğrenci başarı sağlamış ve istediği yerlere gelmiştir. Dersleri güzel bir şekilde bitirdiği için öğrenciye de bir motive ve zaman dilimi bırakıyor bu şekilde rakiplerinin önüne geçiyor.

Daha veriler ile konuşmak gerekirse  tyt matematikten 39 doğru  1 yanlış yapan öğrencileri vardır. Öğrenicilerin geçmişine bakacak olursak netleri ilk etapta parlak değildir. Doping hafıza ile kendine baya bir net katmıştır. Bunu planlı sistematik eğlenceli ders içerikleri ve öğrencilerin çalışması ile birlikte gerçekleştirmiştir. Sitelerine bakacak olursanız bu öğrencilerden bir çok göreceksiniz buda demek oluyor ki %90 başarı sağlanıyor demektir.

Kullananlar memnun mu

Günümüzde maalesef dershanelere ve özel derslere baya para verilmektedir. Dershaneye giden öğrenciler hem günün bir çok vaktini dershaneye ayırıyor hem de anlamadığı bir soruyu tekrar soramıyor. Ne kadar dershaneye gidiyor da olsa kendine pek de rahat etmediği bir ortamda bulduğu için öğrenmesi de zor oluyor. Özel derslere gelecek olursak günümüzde maddi imkansızlıklardan dolayı tercih edilmiyor.

Doping hafıza evine gelen bir dershanedir.  İstediğin zaman dersleri konuları bitirebilirsin anlamadığın konuyu defalarca izleyebilirsin. En önemlisi de sözel ağırlıklı dersleri çokça vakit ayırmadan halledebiliyor olmandır. Sınav bilgiden çok zamanla yarıştığın bir sınav olduğu için hızlı ve doğru çözmek seni rakiplerinden öne geçirir.

Sayısal yorumları

Bunu da sağlayan doping hafızadır. Her derse bilgili öğretmenler ve animasyonlar eşliğinde başlamak motive açısından da öğrenciyi besleyen bir durumdur.  Bu sistemde öğrenci ne kadar konu bitirmiş ne kadar yol kat etmiş ne kadar soru çözmüş nerelerde zorlanmış gibi öğrenciyi en  çok bunaltan soruları da çözüme kavuşturması  bu uygulamayı cazip kılıyor.  Dershaneye giden öğrencilerde bu sistemden yararlanabilir.

Bu sistemden her türlü sınava girecek öğrenciler yararlanabilir. Evde sizi bekleyen öğretmenler eşliğinde ,  eksiklerinizi kapatacak bir programdır.  Dershaneye para veremeyen aileler  daha cüzi miktarda evinde kendi dershanesini kurup çocuğunun  geleceğine bir katkı sağlamış olur. Öğrenci bir paketi alamıyorsa eksik olduğu konuları da alabilir.

Doping KPSS

Örneğin sadece edebiyat eksiği olan sadece o paketi alabilir. Yada sayısal dersleri eksik olan sadece sayısal dersleri alabilir. Sitesinde bir çok olanağı içinde bulunduruyor. Kişi kendine göre paket satın alabilir. Öğrenci odaklı bir sistem olduğu için öğrenciye yönelik hazırlanmış her çeşit olanağı bulunuyor.

Soruları daha hızlı ve doğru çözmek için almanız gereken dört dörtlük bir programdır. Geleceğine yaptığınız yatırım  sizi istediğiniz  mevkiye getirecekse bundan kaçmayın ve kendiniz için bir şeyler yapın tabi doping hafıza ile birlikte.

Ali Yavuz

Recent Posts

OKD Polimer Kestamit Ürünleri

OKD Polimer Kestamit Ürünleri ile Sektörde Liderlik Yolculuğu OKD Polimer Kestamit Ürünleri, 2004 yılından bu…

4 saat ago

2024 Nisan Ayı Burç Yorumları

2024 Nisan Ayı Burç Yorumları: İşte Burçların Öngörüleri 2024 Nisan Ayı Burç Yorumları, insanların hayatlarını…

2 gün ago

İstanbul Tuzla Seçim Sonuçları 2024 Kim Kazandı Hangi Parti

İstanbul Tuzla Seçim Sonuçları 2024 Kim Kazandı Hangi Parti İstanbul Tuzla Seçim Sonuçları 2024 Kim…

4 gün ago

Tuzla Belediyesi Şehit Ahmet Köroğlu için Önemli Bir Adım Attı

Tuzla Belediyesi Şehit Ahmet Köroğlu için Önemli Bir Adım Attı Tuzla Belediyesi Şehit Ahmet Köroğlu…

5 gün ago

Yarısı Bizden Kampanyası Mehmet Özhaseki’den Detaylı Bilgilendirme

Yarısı Bizden Kampanyası Mehmet Özhaseki'den Detaylı Bilgilendirme Yarısı Bizden Kampanyası Mehmet Özhaseki'den Detaylı Bilgilendirme; Konut…

1 hafta ago

Oruç Tutamayanlar için 2024 Fidye Miktarı

Oruç Tutamayanlar için 2024 Fidye Miktarı Diyanet Tarafından Açıklandı Oruç Tutamayanlar için 2024 Fidye miktarı…

2 hafta ago