Blog

Eylül ayı burç yorumları 2021

Eylül ayı burç yorumları 2021

Eylül ayı burç yorumları 2021

Eylül ayı burç yorumları 2021; Gelecekte sizleri ne bekliyor konusunda ipuçlarını paylaşan burç yorumları günümüzde web üzerinden en çok aranan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Aşk hayatınız nasıl geçecek, kariyerinde ne zaman yükseleceğiniz ön bilgilerini veriyor.

Koç Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Koçlar, Eylül ayı size ilişkiler konusunda birtakım yenilikleri beraberinde getiriyor. Bu süreç içerisindeki olayları kontrol etmeyi başarırsanız güzel sonuçlar elde edebileceksiniz. 25 Eylül’de koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay olayı sonucu sizin için önemli sorunlar ortaya çıkabilir. İlişkiniz devam ediyorsa ani gelişen olaylar sonucu bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca Eylül ayı itibari ile kariyeriniz adına önemli bir ivme yakalayarak alacağınız bir sorumluluk sayesinde işiniz ile ilgili bir konuda bir kademe ilerleyebilirsiniz. 15 Eylül ve 19 Eylül arası finansal durumunuzu kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Kontrolünüz sonucu rahatlayacağınız bu ay size yeni olanaklar sağlayacaktır.

Boğa Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Boğalar, Eylül ayı sizin için aşk ve arkadaşlık ilişkileri konusunda yeni adımlar atma ayı. Eylül ayının şanslı burçlarından biri olduğunuz için ilişkiler konusunda olumlu sonuçlar  alacağınız bir ay olacak. Aşk ve sevgi konularında beklentilerinizi karşılayabilecek sonuçlar alacağınız  bu ay olumlu gelişmelerin yaşanma olasılığı daha yüksek görünüyor. Hatta  ilişkiler konusunda evlilik gibi ciddi kararlar bile alabilirsiniz. 21 Eylülde Güneş’in Merkür ile buluşması ile iş konusunda yeni fırsatlar elde edebiliyor olacaksınız. Eylül ayının  ortasına geldikten sonra yönetici gezegeniniz olan Venüs’ün akrep seyri yapması ile ayağınıza kadar gelecek fırsatları kaçırmamanız için uyarıyoruz.

İkizler Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili İkizler, Eylül ayı sizin için ufak tartışmalar yaşayacağınız bir ay olabilir. Bu dönemde acele kararlar almamaya çalışın. Hatta bu tartışmalar konusunda sorgulamalar yaparken hatalı olan tarafın siz olduğunu düşünerek kendinizi acımasız bir şekilde yargılamaya gidebilirsiniz. Ancak bu düşüncenin size hiç bir yararı olmayacak bu konuda  öğrenmeniz gerekeni öğrenip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Ayrıca Eylül ayı itibari ile tanışacağınız insanlar hayatınıza bir güzellikle, bir bağlantı sayesinde ve bir fırsat  ile gelecek. Bu fırsatları değerlendirmeniz sizin için oldukça önemli sonuçlar verecek. Sıkıntılı süreçler geçirecek olsanız da şans ve sevinç kahkahaları sizden yana olacak  diyebiliriz.

Yengeç Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Yengeç, 9 Eylül de Satürn gezegenin ileri harekete geçmesi sonucu ilişkileriniz konusunda bir farkındalık kazanacaksınız. Özellikle Eylül’ün ikinci haftasında gerçekten  şanslı günler içerisine girerek  önemli iş  teklifleri alabilirisiniz. Bu teklifleri iyi değerlendirmelisin ve acele karar vermemelisin. Ayrıca daha önce ikilemde kaldığın bir konuda artık seçim  senin elinde olacak. Mecburi bir yola yönelmek, mecburi bir eylemde bulunmak ya da mecburi bir tepki göstermek zorunda kalacaksın. Bunun sonucunda yapacağın seçimde bile  edemeyeceğin bir kazanç elde edeceksin. Gerçekten şanslı günler içerisinde olacaksın. Sana çok yakın olmayan bir arkadaşınla da diyaloğa geçeceksin bu ay.

Aslan Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Aslan, bir önceki ay burcunuzda yaşanan güneş tutulmasının etkilerini bu ay daha fazla yaşayacağınızı söyleyebiliriz. Eylül ayı sizin için borçlarınız adına fırsat ayı olabilir. Geciktirdiğiniz borcunuz ya da uzun zamandır imkan bulup ödeyemediğiniz borcunuz varsa bu ay ödeme imkanı bulacaksınız. Ayrıca bu ay daha önce çok çaba gösterdiğiniz ancak  karşılığını alamadığınız işlerinizin karşılığını alabileceğiniz bir ay olacak. Bu ay sizin için yeni bir aşkı müjdeliyor olabilir. Arkadaşım dediğiniz biri size doğrudan açılacak ve çok şaşıracaksınız. Bu konuda başlarda olumsuz düşünebilirsiniz ancak kendinizi olayın akışına bırakmanızı tavsiye ediyoruz.

Başak Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Başak, 5 Eylül’de Merkür gezegenin Aslan burcundan ayrılarak sizin burcuna geçmesi sonucu büyük başarılar elde edebilirsiniz. Ayrıca 9 Eylül de burcunuzda gerçekleşecek yeniayın etkisi sonucu kafanızdaki bazı şüphe duyduğunuz olayları bitirme kararı alacaksınız. Bunun sonucunda yeniliklere ve farklı sorumluluklara karşı kendinizi yavaş yavaş hazırlayacağınız bir sürece gireceksiniz. Ayrıca 17 Eylül’den sonra duygusal hayatınız içinde bazı olaylar gerçekleşebilir ve sizin bu konularda fikrinizi söylemeniz gerekebilir. Özellikle Eylül ayının sonlarında yaşayacağınız olaylar sizi bambaşka bir hayata sürükleyecek. Hayatınızda kargaşalar son bulacak ve daha düzenli bir yaşama sahip olacaksınız.

Terazi Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Terazi, Eylül ayında çalışma ortamınızda bazı sorunlar yaşaya bilirsiniz. Bu sorunlar sizi zorlayabilir, panik durumuna düşürebilir. Bu konuda kendinizi çok fazla yıpratmamanızı  öneriyoruz çünkü biliyorsunuz ki her şey mükemmel olacak diye bir şey yok. Rahat olun ve kafanızı başka işlerle meşgul etmeye çalışın. Sadece bu süreç içinde size destek olamaya  çalışan insanlara karşı söyleyeceğiniz sözler kırıcı olabilir. Bu yüzden çevrenizdekilerle çok fazla bu konuyu tartışmak yerine kendi iç dünyanızda olayları anlamaya çalışmanız sizin için daha iyi olacak. Ayrıca bu ay 22 Eylül de Merkür’ün başak burcundan ayrılarak sizin burcunuza geçiş yapması sonucu yeni bir birliktelik söz konusu olabilir.

Akrep Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Akrep, Eylül ayı Venüs gezegeninin sizin burcunuza ilerlemesi sonucu hayatınızda önemli kararlar alacağınız bir ay olacak. Özellikle Eylül ayının ilk günlerinde müzikle uğraştığını tahmin ettiğimiz biri size ilanı aşk edecek. Bu teklifi yapacak olan kişi daha önceden tanıdığınız biri olabilir. Bu ay Venüs’ün size getirdiği enerjiler ile net kararlar alabilmeniz mümkün olacak. Ayrıca 21 Eylül’de Güneşin Merkür ile buluşması sonucu büyük meblağda paralar kazanabileceğiniz bir işin onayı gerçekleşebilir. Finansal konularda da eylül ayı şansı sizden yana olabilecek. Elinizdeki fırsatları güzel değerlendirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Yay Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Yay, Eylül ayı sizin için gelecekteki hayalleriniz için değişim yaşayacağınız bir ay olacak. Eylül’ün ilerleyen haftalarında ailenizden biri ile yapacağınız bir konuşma sonrası konuştuğunuz aile bireyi size müjdeli bir haber verecek. Bu müjdeli haber tamamen seninle ilgili ve kafandaki bir soru işaretini de giderecek nitelikte olacak. 21 Eylül’de Güneş’in Merkür ile buluşması sonucu sizin için yeni bir dönemin başlaması söz konusu olacak. Yaşadığınız sıkıntıların sonucunda büyük ferahlıklarla karşılaşacaksınız.  Ayrıca bu ay yakın çevrenizden birisinden de bir bebek müjdesi alabilirsiniz ve yakın çevrenizde meydana gelecek bu ani olaylar  size de deneyimler yaşatabilir.

Oğlak Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Oğlak, bu ay yönetici gezegeniniz  Satürn’ün 9 Eylül’de ileri hareket etmesi sonucu sizin için işler daha kolay bir hal alacak. Bu ay yeni iş teklifleri alabilirsiniz ve  yeni iş görüşmeleri yaparak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. 21 Eylül güneşin Merkür ile birleşmesi sonucu fırsatlar ayağınıza kadar gelecek. Bu tarihten sonra kariyerinizle ilgili planları gerçekleştirirseniz olumlu sonuçlar alıyor olacaksınız. Ayrıca bu ay ilişkilerinizde egonuzla hareket etmemeye dikkat etmenizi öneriyoruz. Egonuzla hareket ettiğiniz takdirde  karşınızdakini yıpratabilir ve hatalar yapabilirsiniz. Yaşayacağınız tartışmalar sonucu acele karar vermek yerine, uzun uzun düşünmenizi ve olayları akışına bırakmanızı tavsiye ediyoruz.

Kova Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

2021 Eylül ayı burç yorumları; Sevgili Kova, Satürn gezegeninin 6 Eylül’den sonra ileri hareket edecek olması ile alacağınız kararlar hayatınıza yenilikler getirecek. Aynı zamanda da önce yapmış olduğunuz  iş başvurularınızdan olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.11 Eylül de Mars’ın kova burcuna geri dönmesi sonucu maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu durumda daha tasarruflu davranmanız gerekebilir. Mars’ın bu ay içinde güney ay düğümü ile birleşmesi sonucu ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunların çözülmesi için acele etmeyin ve karşı tarafında  bir insan olduğunu hatalar yapabileceğini unutmayın. Ayrıca bu ay içinde eski bir arkadaşınız aracılığı ile tanışacağınız bir kişi hayatınızda olumlu yönde bir etki bırakabilir.

Balık Burcu Eylül Ayı 2021 Yorumu

Sevgili Balık, 6 Eylül’de Merkür gezegeni sizin karşıt burcunuza yani başak burcuna geçiş yapıyor ve sonucunda yeni iş girişimlerinde bulunacaksınız. Hiç olmadığınız kadar başarılı olacağınız bu ay ayrıca size değerli insanlarla tanışma imkanı da sunabilir. Ayrıca Eylül ayı itibari ile ilişkilerinizde yaşayacağınız birtakım problemler sonucu o kişilerle olan ilişkilerinize mesafe koymanızı taviz vermemenizi öneriyoruz. Size bu problemler konusunda yardımcı olmak isteyen yakın çevrenizin de düşüncelerini önemsemenizi öneriyoruz. Ancak yine de tüm bu konularda son kararı verecek olan sizsiniz ve pişman olmamak adına durumu çok iyi ölçüp tartmanız gerekiyor.

Tuzla Gazetesi Yerel Haber Burçlar Köşesi 2021 Yorumları

Ali Yavuz

Recent Posts

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı. İzmit…

1 gün ago

Sinem Gülenç Kimdir?

Sinem Gülenç Kimdir? Sinem Gülenç Kimdir?1981 İzmit Doğumludur. İlk Yıllar ve Eğitim 1981 yılında İzmit'te…

1 gün ago

29 Nisan 2024 altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu

Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? 29 Nisan 2024 Güncel Değerlendirme 29 Nisan 2024 altın…

1 gün ago

2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024

2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024 2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024. Dikey Geçiş Sınavı,…

6 gün ago

Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında

Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında, 23 Nisan kaçıncı…

1 hafta ago

22 Nisan 2024 Güncel Gram Çeyrek ve Ons Altın Fiyatları

22 Nisan 2024 Güncel Gram Çeyrek ve Ons Altın Fiyatları 22 Nisan 2024 Güncel Gram…

1 hafta ago