Tuzla'daki İşletmeler

Tuzla Bilgisayar Tamircisi Servisi

Tuzla Bilgisayar Tamircisi Servisi en iyi

Tuzla Bilgisayar Tamircisi Servisi

Tuzla Bilgisayar Tamircisi Servisi en yakın nerede? Ülkemiz açısından bakarsak, bilgisayar tamirciliği işini icra eden kişiler yalnızca bilgisayar mühendisleri ya da yüksekokul mezunları değil bilgisayar işlerinden anlayan her türlü şahıs tarafından icra edilebilmektedir.

Yani bilgisayar tamirciliği öyle sanıldığı gibi diploma, belge, ustalık belgeleri gerektirmemektedir. Bu durumda, maalesef ki işten çok fazla anlamasa bile bazı insanların bilgisayar tamircisi olarak ortaya çıkıp insanları bir nevi dolandırma durumuna sebebiyet vermektedir. Bu yüzden bilgisayar ile ilgili problemlerde yetkili servisler daha güvenilir olmaktadır. İyi ve ucuz bilgisayar alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Ancak her il ve ilçede yetkili servis bulmak çokta kolay olmamaktadır ve bazen de yetkili servis bulunsa bile yoğunluktan dolayı kısa sürede herkese yetişememektedirler. Bu yüzden insanlar mecburen bilgisayar tamircilerine baş vurmaktadır. Tabi ki de her bilgisayar tamircisi için, kötü, işinde iyi değil, basit sorunu bile büyütüp bir sürü para alabilirler tarzı yorumlarda bulunmak çok büyük bir yanlış olur.

Tuzla Bilgisayar Tamircisi Servisi İletişim

Tabi ki de bu saydıklarımızı maalesef ki yapan işletmeler olabilir ama aynı şekilde işini ustaca, önem vererek yapan, iş ahlakına uyan ve müşteriden gerektiği kadar para alan, işinde uzmanlaşmış ya da işine gerçekten önem verip uzmanlaşmak isteyen kişilerin bulunduğu bilgisayar tamircileri de azımsanamayacak kadar fazladır.

Tuzla ilçesinde ise işini aynı şekilde hakkıyla, önemserler. Sorunu çözme odaklı şekilde çalışan Tuzla tamirci çalışanları bulunmakta ve müşterilerine en iyi hizmeti vermektedirler. Tuzla bilgisayar tamircileri Tuzla ilçesinin neredeyse birçok bölgesine dağılmış haldedirler.

Tuzla ilçesinin farklı farklı noktalarında müşterilerine hizmet sunan Tuzla bilgisayar tamircilerinin hem iş yeri adresleri hem de iş yeri telefon numaraları internet tarayıcısı üzerinde mevcuttur. Bu numaralardan bilgisayar tamircilerine ulaşarak, telefonunuzda bulunan problemi anlatarak problemin çözümünün yaklaşık ne kadar tutacağını öğrenebilirsiniz.

Tuzla Bilgisayar Tamircisi Servisi Tavsiye

Aynı zamanda bazı bilgisayar tamircileri bilgisayar tamirlerine ek olarak telefon ya da tablet tamirleri de yapabilmektedir. “Hiç tavsiye etmiyorum. Telefonun soket yeri bozuk diye verdim, sesi bozdular. Geri getirdim ve yaptık dediler, ama yapılmamış. 1 hafta gel git yaptık, ancak yapılmış gibiydi soket yeri. 2 gün sonra bir daha bozuldu, daha da getirmedim.

Mahallede tamirci varken Pendik’te yaptırdım ve çok memnun kaldım. Keşke o şekilde mahallenin tamircisinden memnun kalsaydım. Üzgünüm, artık size hayatta daha gitmem.” gibi üstte değindiğimiz konularda problemle karşılaşmış bireylerin yorumlarını alan tamirciler olmasına karşın “Gerek müşteri ile iletişimleri olsun gerek işçilikleri olsun her konuda dürüst ve profesyoneller.

Gaming bilgisayarımın adaptöründe sorun oldu. Sağ olsunlar, hızlı ve güvenilir bir şekilde hallettiler. Teşekkürler.” şeklinde beğeni, tavsiye edici, memnun kaldığını belirten yorumlar yazan Tuzla bilgisayar tamircileri müşterileri bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü de bilgisayar tamircisi tercihinde bulunmadan önce yorumları güzelce okumanız size büyük fayda sağlayacaktır.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Ali Yavuz

Recent Posts

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı. İzmit…

18 saat ago

Sinem Gülenç Kimdir?

Sinem Gülenç Kimdir? Sinem Gülenç Kimdir?1981 İzmit Doğumludur. İlk Yıllar ve Eğitim 1981 yılında İzmit'te…

20 saat ago

29 Nisan 2024 altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu

Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? 29 Nisan 2024 Güncel Değerlendirme 29 Nisan 2024 altın…

21 saat ago

2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024

2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024 2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024. Dikey Geçiş Sınavı,…

5 gün ago

Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında

Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında, 23 Nisan kaçıncı…

7 gün ago

22 Nisan 2024 Güncel Gram Çeyrek ve Ons Altın Fiyatları

22 Nisan 2024 Güncel Gram Çeyrek ve Ons Altın Fiyatları 22 Nisan 2024 Güncel Gram…

1 hafta ago