iyi ve ucuz bilgisayar

iyi ve ucuz bilgisayar
iyi ve ucuz bilgisayar firmaları Tuzla

iyi ve ucuz bilgisayar

iyi ve ucuz bilgisayar ;Merhaba bu yazımızda sizlere bilgisayar satın alımı ve iyi bilgisayar almak için nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatacağız. Öncelikle iyi bir bilgisayarların fiyatları hakkında konuşmak gerekirse, günümüz piyasasında Dolar ve Euro’ nun yükselmesiyle bilgisayar fiyatlarının arttığı görülmekte.

Tabi bu pahalılığın sadece Dolar ve Euro fiyatlarına bağlı sayılması yanlış. Bu piyasada iyi bilgisayarların fiyatları da yüksek olmakta. Bilindiği üzere masaüstü toplama bilgisayarlar dizüstü bilgisayarlara oranla daha ucuz olmaktadır.

iyi ve ucuz bilgisayar fiyatları

Biz bu yazımızda dizüstü bilgisayarlar üzerinde duracağız. İyi bir dizüstü bilgisayar, en ucuz olarak 3500 – 7000TL civarlarında olmaktadır. Tabii ben Facebook ve birkaç siteye girerim, oyun oynamam diyorsanız veya render gibi iyi bilgisayar gerektiren işler yapmıyorsanız size 2500 TL’ lik bilgisayar bile yeter. Ama ben oyun da oynarım, bilgisayarım güçlü olmalı diyorsanız işte o zaman size iyi bir bilgisayar lazım.

Ucuz bilgisayar markaları Tuzla

Bana göre iyi bir bilgisayarda iyi bir işlemci, İyi bir ekran kartı, iyi ve güçlü RAM, SSD (olmasa da olabilir) lazım. Bu özellikleri barındıran dizüstü bilgisayarlar günümüzde pek de ucuz değil. Yine de fiyatı özelliklerine göre ucuz olan üreticiler, markalar var.

ASUS bence bu konuda çok iyi. Tamamen oyuna odaklı bir dizüstü bilgisayar almak istiyorsanız, size Monster bilgisayar markasını tavsiye edebilirim. Bu konuda MSI da çok kaliteli olsa da MSI markasının iyi bilgisayarları biraz pahalı.

Yine de bilgisayarınızı taşıma gereği duymuyorsanız masaüstü bilgisayar toplatmak (toplatmak diyorum. Hiçbir bilginiz olmasa dahi bir bilgisayarcıya toplatabilirsiniz. Ama kendiniz toplarsanız daha uygun fiyata getirebilirsin. Bilgisayar toplamanız için size yardımcı olabilecek siteler bile var. Bunlardan yardım alabilirsiniz.) bile dizüstü bilgisayarlara göre fiyat bakımından daha uygun olmaktadır.

 

iyi ve ucuz bilgisayar

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin