Tuzla En yakın açık Market tavsiye

Tuzla En yakın açık Market

Tuzla En yakın açık Market iletişim; Geçtiğimiz covid dönemiyle birlikte marketlere ilgi ve talep arttı. Kapanma dönemiyle birlikte insanlar pazarlara gitmek ya da diğer ihtiyaçlar için mağazalara gitmek yerine marketleri tercih etmeye başlamışlardır. Gıda ürünlerinden başlayarak kişisel bakım ürünlerine kadar birçok farklı alanda ürünler insanların ihtiyaçlarına karşılık marketlerde satılmaktadır.

Ayrıca eve kapanma döneminde insanlar evlerinde stoklama yapmaya başlamışlardı. Tuzla En yakın açık Market; Özellikle insanlar gıda stoklamasına daha çok yoğunluk vermişlerdir, ama gıdanın dışında kişisel hijyen, tıraş aletleri ve saç boyalarına da yoğun ilgi göstermişlerdir.

Gıda sektöründe ise özellikle un ile maya yoğun ilgi görmüştür. Gıda sektöründe stoklarımız bulunduğu için insanlar herhangi bir ürüne ulaşamama sıkıntısıyla karşı karşıya kalma durumunu diğer ülkelere nazaran yaşamamıştır. Sadece bir anda insanların korkuya kapılıp maske, kolonya stoklamasıyla kısa süreli temin sıkıntısı yaşanmış ama bu problemde kısa sürede çözülmüştür.

Tuzla Market Tavisye

Eve kapanma döneminde insanlar marketlere gitmek yerine online alışveriş yapmayı daha çok tercih etmeye başladılar. Online satışlar artarken bu dönemle birlikte, hiç online alışveriş yapmayan bireylerde online alışveriş yapmaya başlamışlardır. Acosta’nın yapmış olduğu araştırmayla, araştırmaya katılan insanların salgın döneminde Tuzla online market alışverişi yapmış olanların yüzde 33’ünün ilk kez bu dönem ile birlikte online market alışverişi yaptığı ortaya çıkmıştır.

Ayrıca uzmanlar, Türkiye’de 2020 yılı e-ticaret cirolarının 2019 yılına kıyasla 3 kat arttığını aktarmıştır. BKM verilerine göre ise salgın döneminde Türkiye’deki 5 milyon kart, internetten alışveriş yapmak için ilk kez kullanılmış. Tuzla’da yirmiye yakın bilinen market vardır. Bunların içinden bazıları diğer ilçelerde de bulunan zincir marketlerinin İstanbul Tuzla ilçesinde bulunan şubesidir. Ama bazı marketler ise sadece Tuzla’da bulunan marketlerdir. Marketlerin konumları ise,  iç kesimlere göre çoğu market sahil kesimlerine doğru konumlanmıştır. Tuzla En yakın açık Market adres bilgileri nedir?

 

Tuzla Açık Market

Günümüz teknoloji çağı iken çoğu şey internet ortamında yapılmaktadır. İnternet ortamında da hizmet eden işletmelerin sayısının her geçen gün artmasıyla artık online hizmet veren işletmelerin arasında da yarış durumu başlamıştır.

Online hizmette rakiplerinin önüne geçmek isteyen işletmeler ne yapmalı? Online alışveriş hizmeti sunan işletmeler eğer diğer işletmelerin arasından sıyrılıp ön plana geçmek istiyor ise online siparişleri teslim etme hızlarını arttırmaları gerekmektedir. Günümüz hız çağı iken kimse verdiği siparişin geç gelmesini istememekte. “Mahalle marketimizden bir tanesi.

Tuzla Marketlerin daha iyi kazanç sağlaması marketlerin, çoğunluk olarak hizmetlerini online ortamda yapıp yapmamalarına bağlıdır. Ne diyelim ki, en doğru yorum böyle esnaflarımızı kaybetmemektir.”, “Aile ortamı olan bir market.” şeklinde yorumlar alan Tuzla marketleri, mahalle esnaflarından olmaları insanları memnun etmekte. Çünkü insanlar ciddi yüz ifadesi ile market alışverişi yapmaktan sıkıldı ve geleneksel şekilde selam vererek, iki sohbet ederek alışveriş yapacakları yerleri aramakta. Ayrıca Tuzla marketlerinden zincir market olmayanlarda da birçok ürün bulunmakta ve insanlar aradığı her ürün ihtiyacını bu marketlerden karşılayabilmektedirler.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

 

Ali Yavuz

Recent Posts

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı

Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcılığına yeni müdür atandı. İzmit…

16 saat ago

Sinem Gülenç Kimdir?

Sinem Gülenç Kimdir? Sinem Gülenç Kimdir?1981 İzmit Doğumludur. İlk Yıllar ve Eğitim 1981 yılında İzmit'te…

18 saat ago

29 Nisan 2024 altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu

Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? 29 Nisan 2024 Güncel Değerlendirme 29 Nisan 2024 altın…

19 saat ago

2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024

2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024 2024 DGS Başvuruları 10-20 Mayıs 2024. Dikey Geçiş Sınavı,…

5 gün ago

Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında

Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında Bugün 23 Nisan gururumuz 104 yaşında, 23 Nisan kaçıncı…

7 gün ago

22 Nisan 2024 Güncel Gram Çeyrek ve Ons Altın Fiyatları

22 Nisan 2024 Güncel Gram Çeyrek ve Ons Altın Fiyatları 22 Nisan 2024 Güncel Gram…

1 hafta ago