2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları

2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları
2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları

2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları

2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları. Sevgili okuyucularımız aralık ayı burç yorumları için sizlere özel bir farklılık yapıp Tarot kartlarımı elime aldım ve okuyucularımıza niyet ederek her burç ayrı ayrı kart çektim. Ayrıcalıklı olan her şey okuyucularımız için. Aralık ayı burç yorumlarına tarot kartlarım neler söylemiş gelin hep birlikte bakalım. İlginizi çekebilir; Bugün Burçlar.

2022 Aralık Ayı Tarot Koç Burcu yorumları

Sevgili koç burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda Aralık ayında sizlerin, çok yorgun ve bitkin olduğunuzu söylediğini diyebilirim. Beklentilerinin gerçekleşmediği sürekli düşünür halde olduğunuzu söylüyor tarot kartlarım. Sevgili koç burçları hareketli cıvıl cıvıl halinize ne olmuş böyle? Koç burçları aralık ayında uzun süredir süren bir maddi sıkıntının hala süreceğini sizler için üzülerek söylemek durumundayım.

Bu yüzden gereksiz harcamalardan kaçınmanız sizler için iyi olacaktır. Sağlık açısından da baş ve eklem ağrılarına çok dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor tarot kartlarım. Aşk? Koç burçları kalbinizin çok kırık olduğunu söyleyebilirim. Ama merak etmeyin Aralık ayında harika bir aşk sizleri bekliyor. Aralık ayında barışmalar, yeni aşklar kapınızda sevgili koçlar haberiniz olsun. Sevgili koç burçları genel hayatınızda bitkin ve tükenmiş gördüm. Sizleri ama az biraz sabır sizi tüketen ve bitiren her konun yavaşça sonu gelmiş aralık ayından sonra yeni yıl sizler için daha iyi olacak.

2022 Aralık Ayı Tarot Boğa Burcu yorumları

Sevgili boğa burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, kalbinizin çok kırıldığını ve bu yüzdende ne yapacağınızı bilemediğiniz söylüyor. Kimler üzdü sizleri böyle? Keyfiniz tadınız kaçmış ama işleri yoluna koymak içinde asla pes etmeyeceğinizi söylüyor. Aralık moralinizi bozan konuları tekrardan düzeltebileceğiniz bir ay olacak sizler için.

Sevgili boğa burçları maddi anlamda uzun süredir beklentide olduğunuz bir konu var. Aralık ayında beklediğinize değecek gibi görünüyor. Özellikle aralık ayının üçlü vakitlerinde maddi anlamda bir rahatlama yaşayacağınızı söylüyor tarot kartlarım. Ayrıca boğa burçlarının, bir yolculuk veya küçük bir kış tatili bile yapabileceklerini söyleyebilirim. Sağlık anlamında boğa burçları iyi görünse bile mental açıdan biraz karmaşık durumda gibiler.

Zihinleri, ruhları geçmişte yaşamış oldukları olumsuzluklarda takılı kalmış ama bu boğa burçlarının sağlıklarını çok etkilememiş. Aşk? Boğa burçları, özellikle boğa burcu kadınları için söylüyorum birilerini sakinliğiniz ile fena kızdırmışsınız ve sizi elde edene kadar da uğraşacak belli ki. Genel anlamda söyleyecek olursam boğa burçları için aralık ayında aşk hayatları biraz kızışmalı geçebilir bu yüzden ani çıkışlara ve söylenecek sözlere dikkat etmelerinde fayda diyebilirim.

2022 Aralık Ayı Tarot İkizler Burcu yorumları

Sevgili ikizler burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, maddi anlamda iyileşmelerin olduğunu, mevkide yükselmelerin olduğunu, kazançlarınızın arttığını söylüyor. Maddi anlamda sizleri çok iyi gördüm. Çok fazla çalıştığınızın ve çalışmış olduğunuz işlerde de artık gereken başarıyı elde ettiğinizi söyleyebilirim.

Sağlık açısından sizleri zinde kıpır kıpır ve enerjik olduğunuzu söyleyebilirim aralık ayı belli ki ikizler burcu için harika geçecek gibi görünüyor. Genel anlamda sizleri aralık ayında başarıların beklediğini söyleyebilirim. Aşk? Ikizler burcu özellikle ilişkileri olanlar neden harika giden bir ilişkiniz varken sürekli düşünceli ve korkak ürkek davranıyorsunuz.

Sizlere önerim kafanızda partneriniz ve ilişkiniz hakkındaki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakmak. Genel anlamda aralık ayında aşk hayatınızda birtakım belirsizliklerin ve düşünceli hallerin olduğunu görüyorum. Bu belirsiz ve karmaşık durumları bır kenara bırakıp sadece aşkınızın, sevginizin tadını çıkarın.

2022 Aralık Ayı Tarot Yengeç Burcu yorumları

Sevgili yengeç burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, birtakım işlerden kaçıp uzaklaşmak istediğini söylüyor. Yengeç burçları aralık ayında bu uzaklaşmak ve kaçmak istediğiniz konu her ne ise sizler için yüzleşmek ve halletmek en iyisi olacak diyebilirim. Çünkü bu kaçmak ve uzaklaşmak istediğiniz konu iş her ne ise yakanızı bırakmayacak gibi.

Mental sağlığınız açısından aralık ayında biraz yorgun ve bitkin olabileceğinizi söylüyor tarot kartlarım. Maddi açıdan yeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Özellikle maddi açıdan iç sesinize çok kulak vermeniz gerektiğini söylüyor kartlarım ama yine sizler bilirisiniz. Maddi açıdan aralık ayında ikizler burcunu harika fırsatlar ve maddi anlamda bir iyileşme beklediğini söyleyebilirim.

Aşk? Yengeç burçları son zamanlarda aşk anlamında çok ikilemlerde kalmış ve ne yapacağını bilememiş olduğunuzu söylüyor tarot kartlarım ama merak etmeyin aşkta hepinize bir şans gelşyor. Bekarlar için bir kısmet, ilişkilerde belirsizlik olanlara netlik geliyor. Yengeç burçları elinize geçen şansı aralık ayında iyi kullanmanızda fayda var.

2022 Aralık Ayı Tarot Aslan Burcu yorumları

Sevgili aslan burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, maddi anlamda bir rahatlama beklediğinizi söylüyor. Aralık ayında çok rahat, sıkıntılarınızın bitmiş ve artık rahata ereceğiniz bir ay olacağını söylüyor tarot kartlarım sizler için. Ne dert ne tasa hiçbir şey kalmayacak diyebilirim.

Sağlık anlamında da birazcık yeme içmeye dikkat edebilmenizde fayda diyebilirim. Ama maddi anlamda harikasınız zenginlik, para, iş imkanı, kariyer, pozisyonda olumlu değişiklik özellikle aralık ayında sizlerin karşılaşabileceğiniz en net şeyler olduğunu söyleyebilirim. Aşk? Sevgili aslan burçları biraz sizleri aşk anlamında aralık ayında duygularınızı içe dönük yaşadığınızı ve sevdiğinizi söylemekte zorlandığınızı söylüyor tarot kartlarım. Sevgi paylaşıldıkça güzeldir.

Ayrıca hayatınızdaki işlerle çok fazla uğraşmanızdan ve başarı elde edeceğim derken aşka çok az vakitte ayırabilirsiniz aralık ayında. Aslan burçları duygular açık açık yaşandığında güzeldir hele aşk gibi kutsal bir duygu. Sizlere tavsiyem aralık ayında işlerle çok uğraşıyorum aşka zaman yok demeyin ve sevginizi aşkınızı gösterip dolu dolu yaşayın.

2022 Aralık Ayı Tarot Başak Burcu yorumları

Sevgili başak burçları öncelikle hoş geldiniz. 2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, çok şanslı bir ay olacağını özellikle aileniz ile ilgili harika gelişmelerin yaşanacağını söylüyor. Aralık ayında aileniz ile daha çok vakit geçireceğinizi belki de hep birlikte harika bir kış tatiline bile çıkabileceğini söyleyebilirim. Ama tarot kartlarım bana en çok aralık ayında büyük şans ve kısmetin sizlerin ayaklarına kadar geleceğini söylüyor. Sağlık açısından aralık ayında biraz dinlenmelisiniz diyebilirim.

Yorgun ve çok düşüncelisiniz. Tarot kartlarımın da dediği gibi iyi bir tatil sizlere çok iyi gelebilir. Özellikle mental sağlığınıza ve yaşam enerjinize çok iyi gelebilir. Maddi anlamda da harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifi, yeni yatırımlar, yeni projeler için aralık ayı sizler için harika bir ay olacak diyebilirim. Zaten aralık siz başak burçlarının çok şanslı olacağını söylemiştim.

Aşk? Başak burçları, toksik bir ilişkide takılı kaldığınızı ve aralık ayında artık sizi üzen bu ilişkiden kurtulacağınızı söyleyebilirim. Bekarlar için ise aralık ayında aşk anlamında görüştüğünüz kişilere dikkat etmenizde çok fayda var diyebilirim. Her ne kadar genel hayatınızda şanslı bir ay olsa da aralık ayı belli ki aşk hayatınızda durum tam tersi diyebilirim. Ama bu durumu asla genel hayatınıza yansıtmamızı tavsiye edebilirim.

2022 Aralık Ayı Tarot Terazi Burcu yorumları

Sevgili terazi burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, akılcı davranarak elde etmek istediğiniz şeyleri aralık ayında kolayca elde edebileceğinizi söylüyor diyebilirim. Aralık ayı sizler içinde şanslı bir ay olacak diyebilirim. Sağlık açısından sizleri aralık ayında biraz gergin ve sinirli gördüm diyebilirim. Bunun için sakin kalmaya ve sizleri yatıştırıcı bitki çaylarından tüketmenizi tavsiye edebilirim.

Maddi açıdan harika ortaklıklar ve iş seyahatleri sizleri bekliyor. Özellikle yeni ortaklıklar maddi açıdan sizler için olumlu olabileceğini söyleyebilirim. Elinize beklemediğiniz yerden bile para veya destek gelebilir aralık ayında. Aşk? Terazi burçları sizleri aşk anlamında biraz mücadeleci gördüm elde etmeye çalıştığınız bir flörtünüz mü var yoksa aralık ayında bu mücadele ve çabalarınızın karşılığını alacağınız bir ay olacak diyebilirim.

Genel olarak aşk anlamında mücadele verdiğinizi ve artık karşılığını almak istediğinizi söyleyebilirim. Aralık ayı içerisinde aşk anlamında vermiş olduğunuz mücadelenin artık lehinize döndüğünü ve işe yaradığını göreceksiniz diyebilirim. Ee aşk için verilen mücadele hiç boşa çıkar mı?

2022 Aralık Ayı Tarot Akrep Burcu yorumları

Sevgili akrep burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, çok kırgın ve üzgün olduğunu, bazı işlerin sandığınız gibi aslında yolunda gitmediğini ve bu yüzden çok kırıldığınızı ama aralık ayında bu kırgınlıkların küslüklerin bittiğini ve barışların olacağını sizler için söyleyebilirim. Bu yüzden aralık ayında kim sizi kırıp üzdüyse bu kişiden bir özür alacaksınız ya da konun düzeldiğini ve artık lehinize işlediğini göreceksiniz diyebilirim.

Sağlık açısından ise geçmişte yaşamış olduğunuz bu kırgınlık belli ki her anlamda sağlığınızı da etkilemiş durumda diyebilirim özellikle kalp ve mide ağrılarına aralık ayında çok dikkat etmelisiniz sevgili akrep burçları. Maddi anlamda geçmişte çok çabaladığınız çalıştığınız için çok fazla maddi beklentileriniz olduğunu söyleyebilirim. Aralık ayında bu beklentilerini ve çabanızın karşılığını artık alabileceğinizi söyleyebilirim.

Aşk? Akrep burçları çok fazla beklenti içerisine girmiş diyebilirim hem maddi hem de aşk hayatında çok fazla bekliyor ve bekletiliyor doğrusu. Aralık ayında beklediğiniz aşkın artık gelebileceğini söyleyebilirim. Ama bu kadar oturup beklemek yerine aşk hayatınızı akışa bırakmanızı sizler için tavsiye edebilirim. Hayat bekleyince değil beklemediğin bir anda çıkarıyor aşkı. Bu yüzden aşk hayatınızı akışa bırakmanızda fayda var diyebilirim.

2022 Aralık Ayı Tarot Yay Burcu yorumları

Sevgili yay burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, birileri canınızı fena halde sıkmış ve hayatınızda bir şeyler darmadağın etmiş yıkıp gitmiş olduğunu söylüyor diyebilirim. Aralık ayının özellikle sonlarına doğru bu darmadağın edilmiş olan konu her ne ise bunu düzeltmek için bir şansınız olacak diyebilirim.

Aralık ayında bu darmadağınıklık sağlığınızı da olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. Bu yüzden aralık ayında özellikle sağlığınıza dikkat etmenizde özellikle fayda diyebilirim. Maddi anlamda da sizlerin canını sıkan durumlar ve bu durumlar için mücadele vermeniz gerekebilir. Aralık ayı belli ki yay burçları için biraz zor ve mücadele edecekler gibi görünüyor.

Özellikle iş hayatınızda çok dikkatli olmanızda fayda var diyebilirim. Aşk? Sevgili yay burçları aşk hayatınızda beklediğiniz birileri var gibi bu kişiden bir teklif ve sanki bir adım bekliyor gibisiniz. Aralık ayında beklediğiniz teklif, özür, barışma, gibi durumların gelebileceğini söyleyebilirim. Sevgili yay burçları aralık ayı sizin ayınız olmasına rağmen belli ki sizler için biraz zor geçecek bu yüzden sabırlı davranmanızda fayda var.

2022 Aralık Ayı Tarot Oğlak Burcu yorumları

Sevgili oğlak burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, çok üzüldüğünüz ve sizi ciddi anlamda rahatsız eden konuların olduğunu söylüyor. Bu konular her ne ise aralık ayında son bulacağını ve özellikle yeni yıla girdiğiniz de sizleri üzen konuların artık bittiğini göreceksiniz diyebilirim. Sevgili oğlak burçları toksik olan bütün durumlardan kaçınmanız sizler için iyi olacaktır diyebilirim. Çünkü bu üzüntülü haliniz belli ki sağlığınıza çok yansımış özellikle mide ağrılarına aralık ayında çok dikkat etmenizi tavsiye edebilirim.

Maddi anlamda rahatlayacağınız bir ay olacak aralık ayı. Özellikle hakkınız olan almak ve kazanmak için çok savaştığınız durumlar var gibi aralık ayında bu paranın sizlere geldiğini görebilirsiniz. İşinizde, olumlu mevki değişikliklerine de hazır olun diyebilirim. Aşk? Oğlak burçları, çocukluk aşkınız geliyor diyor tarot kartlarım. Aşk hayatınızın keyifli geçeceğini, yeni teklifler özellikle evlilik teklifi alabileceğiniz bir ay olacak diyebilirim. Bir kısmınız için gerçekten çocukluk veya eski aşklarınızdan birileri geliyor olabilir. Çok özlenmişsiniz belli ki yoğun duygular yaşayacağınız bir ay olacak aralık ayı. Zaten aşk yoğun duygularla yaşanan harika bir duygu değil mi?

2022 Aralık Ayı Tarot Kova Burcu yorumları

Sevgili kova burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarım sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin,  ağır sorumlukların altında kalıp ezilmiş olduğunuzu söylüyor Tarot kartlarım. Hatta bir kısmınız için bu bazı taşıyamayacağı ağır duygular bile olabilir sevgili kova burçları. Aralık ayının ortasına kadar biraz daha bu şekilde olabilirsiniz. Ama aralığın son bir haftasında bu durumla alakalı düzelmelerin ve artık hafifleyeceğinizi söyleyebilirim.

Sağlık açısından aralık ayında bel ve sırt ağrılarınız olabilir. Vücudunuzu sıcak tutup üşütmemenizde fayda var diyebilirim. Maddi anlamda bir takım belirsiz kalmış konular var kova burçları bu belirsiz kalmış konularla alakalı artık bir netlik kazanacaksınız aralık ayında. Sizlerin birtakım ortaklıklar, yeni iş teklifleri, yeni yatırımları aralık ayında yapabileceğinizi ve yapmış olduğunuz şeyler gelir düzeyinizde artış sağlayacağını söylüyor tarot kartlarım.

Aşk? Kova burçları aralık ayında aşk hayatınızda üçüncü kişilere çok dikkat etmelisiniz. Çünkü aralık ayında aşkta sizleri biraz toksiklik, birazda engeller ve zorluklar bekliyor diyebilirim. Bekar kova burçları sizlerin de aralık dikkatli olmanızda fayda var diyebilirim. Çünkü geçmişte sorunlu bitirmiş olduğunuz bir ilişki yine karşınıza çıkabilir. Aralık ayında kova burçlarının temkinli olmalarında fayda var diyebilirim.

2022 Aralık Ayı Tarot Balık Burcu yorumları

Sevgili balık burçları öncelikle hoş geldiniz. Tarot kartlarımı sizler için açtığımda aralık ayında sizlerin, iş seyahatleri, yurtdışı gezileri, kış tatilleri aralık ayında sizleri beklediğini söylüyor. Aralık ayında bol bol gezeceksiniz belli ki sevgili balık burçları. Aralık ayı sizler için başarıların bol bol olduğu bir ay olarak geçecek belli ki hayatınızın her alanında bu başarıları görebilirsiniz.

Sağlık açısın da biraz kemik ağrılarınız olabilir. Ama genel anlamda sağlığınız, keyfiniz gayet yerinde olduğunu söylüyor tarot kartlarım. Balık burçları aralık ayının başlarında elinize yüklü miktarda paralar geçebilir. Ama aralık ayının sonlarına yaklaştıkça biraz kesenizin ağzını sıkmanız gerekebilir. Gereksiz harcamalardan kaçmanız sizler için daha iyi olabilir.

2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları. Gelecek olan yüklü miktarda paraya kanmamanız gerektiğini önerebilirim. Aşk  açısından şanslı ve kısmetli bir ay aralık ayı sizler için balık burçları. Ama bazılarımız için harika giden ilişkilerinde ayrılıklar da olabileceğini söylüyor tarot kartlarım. Dilerim ki bu ayrılıklar tekrar barışmalarla sonuçlanır. Burç yorumları 2022 Aralık Ayı; Ama aralık ayında genel anlamda aşk için şanslı olacağınız hatta bir kısmınızın hediyeler alabileceğini söyleyebilirim. Aşk açısından gereksiz tartışmalar kaçınmanızı tavsiye edebilirim.

Tuzla Gazetesi Astroloji

2022 Aralık Ayı Tarot Burç Yorumları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin