1. Haberler
  2. Blog
  3. 2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları
2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları. Sevgili okuyucularımız, Mayıs ayı Tarot Burç yorumlarına hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin merakla ve sabırsızlıkla beklediği burç yorumlarında bu ay bakalım sizleri neler bekliyor. Tarot Kartları burcunuz için neler söylüyor hepsine tek bakıp inceleyeceğiz. Eğer sizlerde heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorsanız kartlarımı sizler için açıyorum. Buyurun başlayalım.

2023 Mayıs ayı tarot koç burcu yorumları

Sevgili Koç Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri hayatınızda yoluna gitmediğini düşündüğünüz ne kadar olay varsa onları düzene sokacağını söylüyor kartlarım. Özellikle son zamanlarda çok fazla dengesizlik yaşamış olduğunuz ve artık bu dengesizliklerin son bulup her şeyin yoluna gireceğini söyleyebilirim. İş hayatınızda özellikle iş seyahatleri çok fazla gündeme gelebilir iş arayanlar içinse bu ay çok güzel fırsatların olacağını söyleyebilirim. Eğitim hayatınızda ise bu ay başarılı olacağınız bir döneme giriyorsunuz diyebilirim. Ama yine çalışmalarınızı aksatmamanızda fayda var. Sağlık hayatınız da ise biraz sırt ağrıları veya eklem ağrılarınız olabilir. Biraz dinlenmenizde fayda var. Aşk hayatınız da bu ay kıpır kıpır bir döneme giriyorsunuz diyebilirim. Yeni bir aşka yelken açabileceğiniz gibi varsa bir beklediğiniz kişi bu kişilerin tekrar döneceğini söyleyebilirim.

Sevgili Koç Burçları hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot boğa burcu yorumları

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları? Sevgili Boğa Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri dolu dolu bir ay bekliyor. Her ne kadar durağan ve sakin bir yapınız veya dönemden geçiyor olsanız bile hayatınızda gerçekleşecek olumlu gelişmeler için hazırlıklı olmanızı söylüyor kartlarım. Bahar havası gibi kıpır kıpır bir Mayıs ayı sizlerle diyebilirim. Bu ay iş hayatınızda sizlerin de seyahatleri gündeminiz de olabilir. Özellikle yeni iş teklifleri alabilir. Haber beklediğiniz iş yerlerinden olumlu bir dönüş alabilirsiniz bu ay. Eğitim hayatınızda başarıları kovaladığınız bir ay olacak diyebilirim. Sağlık hayatınızda biraz sessizliğe ve huzura ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bu yüzden biraz psikolojik olarak kendi kendinizi motive etmenizde fayda var diyebilirim. Aşk hayatınız da ise her yerde ayrı birer kalp dolaşıyor sanki etrafınızda mayıs ayı özürler, yeni aşklar, evlilikler artık aşk hayatınızda olumlu anlamda neleri bekliyorsanız bu gelişmelerin birer birer yaşayacak gibisiniz benden söylemesi.

Sevgili Boğa Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot ikizler burcu yorumları

Sevgili İkizler Burcu hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri biraz durgun ve üzgün bir ay bekliyor kartlarım özellikle sizler için sürekli bardağın dolu tarafından baktığınızı ve bu yüzden de hayatınızda sürekli karamsarlık yaşadığınızı söylüyor. Bu ay iş hayatınızda bazılarınız için iş yerlerinden ayrılıklar olabileceği gibi bazılarınız için ise yeni iş teklifleri olabileceğini söyleyebilirim. Eğitim hayatınız da biraz motivenizi kaybetmiş ve çalışma düzeniniz kaybetmiş olduğunuz motivenizden dolayı aksamış gibi dikkatli olmanız da fayda var çünkü rakipleriniz sizlerin bu durumundan kendi lehlerine atılımlar yapabilir. Sağlık hayatınız da özellikle psikolojik olarak sizleri bu ay çok melankolik gördüm diyebilirim. Eğer gerçekten depresyon gibi sıkıntılar yaşadığınızı hissediyor iseniz bir uzmandan yardım almanız sizler için iyi olacaktır. Aşk hayatınızda bazılarınız için yeni aşklar ve hatta teklifler varken bazılarınız ise ilişkiye ara vermek gibi sıkıntılı bir sürecin beklediğini söyleyebilirim. Bu ay sizlerin çok dikkat etmeniz gerektiğini ayrıca not düşmek isterim.

Sevgili İkizler Burcu, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot yengeç burcu yorumları

Sevgili Yengeç Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri parasal açıdan çok iyi bir ay beklediğini söylüyor kartlarım. Hiç beklemediğiniz yerlerden hiç beklemediğiniz paralar gelebilir. Hatta miras konularınız bile olabilir diyor kartlarım. İş hayatınızda özellikle anlaşmaların olacağını söyleyebilirim. Özellikle anlaşma uzlaşma gibi konular. Bazılarınızın yapmış olduğu iş başvuruları kabul olurken, bazılarınız yeni iş teklifleri alabileceğinizi söyleyebilirim. Eğitim hayatınızda düzene oturtmuş olduğunuz bir başarı var rutine binmiş ama daha başaralı olmak da sizlerin ellerinde. Sağlık hayatınız da ise baş ağrılarınız olabilir bu ay bol bol su içmeye özen göstermenizde fayda var diyebilirim. Aşk hayatınızda ise çok güzel gelişmeler bekliyor özellikle ilişkisi olan çiftlerimiz ilişkilerini bir üst seviyeye taşırken, yeni tanışmaların aşka doğru yelken açacağını söyleyebilirim. Bol aşk dolu bir Mayıs sizleri bekliyor.

Sevgili Yengeç Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot aslan burcu yorumları

Sevgili Aslan Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri kendiniz gibi hayatınız da hareketli ve kıpır kıpır bir Mayıs ayı sizleri bekliyor. Her duyguyu, her düşünceyi ayrı ayrı dolu dolu yaşayacağınız kartlarım özellikle belirtmek istiyor. Her an aşık da olabilirsiniz. Her an iş değişikliği bile yapabilirsiniz yoğun bir mayıs sizlerle olacak gibi Aslan Burçları. İş hayatınız da ise yeni iş ortaklıkları veya teklifleri alabilirsiniz. Özellikle haber beklediğiniz bir iş başvurunuz var ise bununla ilgili olumlu gelişmeler olacağını da özellikle belirtmek isterim. Eğitim hayatınız da ise başarının zirvesini adım adım tırmanıyor ve hala tırman etmeye devam edecek gibi görünüyorsunuz. Sağlık hayatınız da özellikle baş, kas ve eklem ağrılarınız olabilir. Bu hayatınızın dolu dolu olmasından ve yorulabilmenizden kaynaklıdır. Aşk hayatınızda özellikle birçoğunuzun hayatına yeni birileri girecek diyebilirim. Ama ilişkisi ilan çiftlerimiz de bir evlilik teklifi alır ve bunun kararını verirlerse şaşırmasınlar diyebilirim.

Sevgili Aslan Burçlar, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot başak burcu yorumları

Sevgili Başak Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri zaferler ve başarıların özellikle beklediğini söylüyor kartlarım. Zamanında kara verip atılım yapmış olduğunu bir konu da artık zafere doğru bu ay ilerliyor ve herkes tarafından takdir ediliyorsunuz. İş hayatınız da birçoğunuzun terfi alması olası gibi duruyor, ayrıca iş için başvuru yapmış olduğunuz yerlerden olumlu gelişmeler yaşanabilir veya yeni almış olduğunuz doğru bir karar ile bu ay kendi işinizin patronu bile olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda özellikle öğretmenlerinizle aranızı iyi tutmakta fayda var diyebilirim. Eğer başarı istiyorsanız onların emeğini göz ardı etmemelisiniz. Aşk hayatınız da ise çiftlerimiz de özellikle biraz ego çatışmaları var gibi veya biraz kıskançlıklar söz konu gibi bu ay ama merak etmeyin ilişkinize zarar verecek türden olaylar değil. Bir kısmınız yani bekarlar içinse flörtler ve denemelerin olacağını söyleyebilirim. Dolu dolu bir aşk değil de daha çok mantıkla hareket edecek gibisiniz.

Sevgili Başak Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot terazi burcu yorumları

Sevgili Terazi Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri özellikle kafanız karışmış ne yapacağını bilemeyen ve özellikle parasal konularda çok fazla sıkıntılı olabileceğinizi kartlarım söylememi istedi. Sizleri mayıs ayında biraz sıkıntılı stresli gördüğümü söyleyebilirim. İş konusunda birçoğunuz çalıştığı işten asla memnun değil ve kafası karışmış durumda diyebilirim. Bazılarınız için ise iş kaybı olabilir buna göre hazırlığınızı yapmanızda fayda var. Eğitim hayatında biraz tökezlemiş ve elinizde olan başarının hevesi ile bir anda başarıyı  kaçırmış gibisiniz ama merak etmeyin eski elde ettiğiniz başarıyı tekrar yakalamanız da elinizde ve mümkün. Sağlık açısından özellikle mevsim geçişlerine çok fazla dikkat etmenizde fayda var. Çünkü grip ve nezle gibi hastalıkların kapıda olduğu bir mayıs sizleri bekliyor. Ayrıca kafa karışıklıklarınız çok fazla olduğu için depresif bir dönem de sizleri bekliyor olabilir. Aman dikkat! Aşk hayatınızda üzülerek söylemeliyim ki sallantı da olan birçok ilişkiler de ayrılık rüzgarları esecek. Çok fazla kafa karışıklığı olacak bu mayıs ayında sizler için. Bir kısmınız yani bekarlarınız için yeni görüşmeler olacak ama bu sefer de mantığınız el vermeyecek gibi görünüyor.

Sevgili Terazi Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle

2023 Mayıs ayı tarot akrep burcu yorumları

Sevgili Akrep Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri  iletişimsel problemler bekliyor gibi görünüyor. Kartlarım sizler için bu ay özellikle söylemiş olduğunuz sözlere çok fazla dikkat etmeniz gerektiğini, kılıç gibi keskin sözler edecek raddeye gelebileceğinizi bu yüzden de sözlerinize dikkat etmeniz gerektiği uyarsında bulundu. İş hayatınızda aslında her şey bir rayına oturmuş bazılarınız için ama yine de hala kafa karışıklıkları var gibi görünüyor. Sanki yapmak istediğiniz iş başka bir şey ve sizler bunun sürekli ikilemini yaşıyor gibisiniz. Bazılarınız içinse iki ayrı güzel yerden iş teklifi gelebilir ve sizler hangisini değerlendireceğiniz konusunda biraz ikilemlere düşebilirsiniz. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Bu yüzden kararlı olmanızda fayda var. Eğitim hayatınızda başarının sırrını çözmüş anahtarını bulmuş gibisiniz bu ay. Sağlık açısından biraz baş ağrıları çekebilirsiniz. Bol bol su tüketmeniz de fayda var diyebilirim. Aşk hayatınız da bir kısmınız için evlilik kararları ve teklifleri olabilecekken, bazılarınız içinse boşanma süreçleri olabilir bu ay. Bir kısmınız yani bekarlar sanki iki kişi arasında kalacak gibi görünüyor.

Sevgili Akrep Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot yay burcu yorumları

Sevgili Yay Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri  saplantılı ve bir şeylere körü körüne bağlanabileceğinizi söylüyor kartlarım. Bu bağlandığınız konu veya durum her ne ise buradan çok fazla bekleyişler içerisine de girebileceğini ayrıca iletiyor kartlarım. İş hayatınız da bir süredir sanki sıkıntılı bir durum var ve sanki bundan dolayı da hak ettiğiniz maaşı bu ay alamayacak gibisiniz. Ama bu canınızı hiç sıkmasın mayıs ayının sonlarına doğru işlerinizdeki problem düzeliyor. Eğitim hayatınızda adım atmıyor başarı elde etmek yerine biraz yerinizde sayıyor gibisiniz bu ay. Bir kısmınız içinse yeni iş teklifleri olacak gibi görünüyor. Sağlık açısından özellikle buhranlarda depresif olabilirsiniz mayıs ayı buna çok dikkat etmeli ve biraz kendinizi motive eden şeyler yapmalısınız. Aşk hayatınızda özellikle birçoğunuz yeni aşklara yelken açıyor gibi. Bir kısmınız ise uzun süredir devam eden ilişkilerini bir sona erdirme çabasına giriyor gibi görünüyor bu ay.

Sevgili Yay Burçları hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot oğlak burcu yorumları

Sevgili Oğlak Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri  gereksiz sorumlulukları çalışkan kişiliğinizle yüklenmiş ve altından kalmayacak duruma gelebileceğini söylüyor kartlarım. Bu kadar çok çalışıp kendinizi bu kadar yıpratmanın bir anlamı var mı? Çok fazla sorumluluğu sırtlanmış ve artık altından kalkamayacak bir hal almaya başlamış bu yüzden mayıs sizler için biraz sıkıntılı geçebilir. İş hayatınızda özellikle iş arkadaşlarınıza çok dikkat etmelisiniz bu ay ayağınızı kaydırıp üzerinizden prim yapmak isteyen düşmanlarınız olabilir. Asla fırsatlarını vermeyin ve gözünüz daima açık olsun. Bazılarınız iş tekliflerinde üzülerek söylemek zorundayım ki olumlu bir sonuç alamayabilir bu ay ama yeni iş teklifleri de mayıs ayının son haftası beklemediğiniz bir anda gelebilir. Eğitim hayatınızda çok çalışıyor ve artık emeklerinizin karşılığını görmek istiyor gibisiniz. Biraz daha sabır edin çok az kalmış. Sağlık hayatınız da baş ağrılarınız çok fazla olabilir. Buna çok dikkat edin ve bunun yanı sıra sırt ve bel ağrılarınız da görünüyor. Kendinize çok dikkat edin. Aşk hayatınız da özellikle çiftler bu ay çok dikkatli olmalı çünkü ilişkinizi kıskanan ve kem gözlü insanlar sizlerin aranızı bozmak için her türlü oyunu deneyebilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Bekarlar için bu ay maalesef ki yeni bir aşk var diyemeyeceğim. Belki küçük bir tanışma ama dolu dolu bir aşk maalesef ki bu ay yok.

Sevgili Oğlak Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot kova burcu yorumları

Sevgili Kova Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri  problemlerinizin çözüleceğini, hakkınız olan hakkı artık alacağınızı özellikle söylüyor kartlarım. Artık problemlerin geride kaldığı ve daha huzurlu olduğunuz bir mayıs sizleri bekliyor diyebilirim. İş hayatınız da terfi almanız veya maaşınıza zam yapılması söz konusu olabilir bu mayıs ayında. Özellikle iş arayanlara yeni ve cazip teklifler gelebilir veya başvuruları kabul edilebilir bu ay. Eğitim hayatınız da ise başarılı bir ilerlemenin sonucunu, meyvesini bu artık alıyorsunuz. Sağlık hayatınız da biraz diz ağrıları ve kol ağrılarınız olabilir. Bunlara dikkat etmeniz de fayda var bu ay. Aşk hayatınızda özellikle birçok çift evlilik kararı alabilir bu ay hatta şimdiden düğün hazırlıkları başlamış bile olabilir. Bir kısmınız yani bekarlar içinse yeni flört ve yeni aşklar kapıda gibi görünüyor.

Sevgili Kova Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

2023 Mayıs ayı tarot balık burcu yorumları

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları? Sevgili Balık Burçları hepiniz hoş geldiniz. Mayıs ayı burç yorumunuz da bu ay sizleri  biraz içe kapanık ve kendini inzivanıza çekilebileceğinizi söylüyor kartlarım. Aslında hayatınız da olumsuz hiçbir şey yokken bir anda sessizleşip kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz bu ay. İş hayatınız da her ne kadar sıkıntılı bir dönem geçecek gibi görünse de mayıs ayının sonlarına doğru bu sıkıntılar geçecek gibi görünüyor. Birçoğunuz da ise iş başvurularından olumlu dönütler alabilecek bu ay. Eğitim hayatınız bu ay biraz çalkantılı gibi başarının sırrını tam çözecekken tökezliyor gibisiniz. Ama isterseniz tekrar ayağa kalkabilirsiniz. Sağlık hayatınız da biraz depresif olabilirsiniz mayıs ayı. Kendinizi motive edici aktiviteler bulup yapmanızda fayda var. Aşk hayatınızda bir çoğunuzda sıkıntılı bir süreç sanki sona eriyor ve tekrar mutlu günlerinize dönüyor gibisiniz. Bazılarınız yani bekarlar için aşk kapıda diyebilirim her an aşık olursanız şaşırmayın derim.

Sevgili Balık Burçları, hepiniz hoşça kalın. Gelecek ay tekrar görüşmek dileğiyle…

 

 

2023 Mayıs ayı tarot burç yorumları
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin