Beyin Gücü Nedir

Beyin Gücü Nedir
Beyin Gücü Nedir

Beyin Gücü Nedir?

Beyin Gücü Nedir? Neler Yapılabilir? Nasıl Kullanılır? Beyin gücü insanın eylemlerini gerçekleştirmesi için kullanmış olduğu bir enerjidir diyebiliriz. Kişi yaptığı veya yapacak olduğu her şeyi ister farkında olsun ister farkında olmasın beynini yani beyin gücünü kullanarak gerçekleştirir.

Bu duruma açıklık getirmek adına bir örnek vermek gerekirse; kişi kolunu kıpırdatırken bile beyin gücünden faydalanarak kolunu hareket ettirir. Bunun dışında kişinin temas kurmadığı fakat beyin gücü ile gerçekleştirebileceği eylemlerde vardır. Burada bahsetmiş olduğum eylemler kişinin hiç bir fiziksel temas kurmadan nesneleri hareket ettirmesidir veya herhangi bir eylemi gerçekleştirmesidir. Kişinin herhangi bir temas kurmadan nesneleri tamamen beyin gücü ile hareket ettirmesine ise telekinezi denmektedir.

Telekinezi eylemi kimileri için mümkün olmayan bir saçmalık iken kimileri için ise gerçek ve yapılması mümkün olan bir eylem türüdür.

Beyin Gücü Nasıl Kullanılır?

Beyin gücünü farkında olsak da olmasak da zaten her birimiz kullanıyoruz bunu daha önceki cümlelerimde yukarıda da sizlere belirtmiştim. Bu sebepten ötürüdür ki beyin gücünü kullanmak için herhangi bir ekstra bir şey yapmaya gerek yoktur. Tabi bu yürüme, el kol hareket ettirme gibi temas halinde olduğumuz eylemlerde geçerlidir.

Herhangi bir fiziksel temas olmadan beyin gücünü kullanmak için ise ilk olarak beyni çalıştıracak ve geliştirecek şeyler yapmalıyız. Beynimizin yeterince çalışıp geliştiğine emin olduktan sonra ise artık temas kurmadan beyin gücünü kullanarak başka eylemler gerçekleştirmeye çalışabiliriz. Burada sadece telekineziden değil diğer pek çok faaliyetten de söz edilmektedir. Örneğin telepati yapabilirsiniz. Telepati bir bireyin zihninden geçen düşünceleri bireyin kendisi belirtmeden ve ifade etmeden anlama ve görüp okuma yeteneğidir.

Beyin Gücü ile Neler Yapılabilir?

Beyin gücü ile telekinezi ve telepati gibi yetenekleri verimli bir şekilde yapabileceğimizi dile dökmüştüm. Şimdi ise beyin gücü ile yapılabilecek diğer pek çok şeyden bahsetmek istiyorum. Beyin gücü ile hem vücudumuzu kontrol edip yönetebilirken hem de vücudumuz ile tamamen bağımsız ve bağlantısız dış olgular ilede etkileşim kurabiliriz. Telekinezi ve telepati bunlardan biriydi.

Telekinezi ve telepati dışında durugörü, levitasyon, astral seyahat ve benzeri gibi yetenekleri beyin gücümüzü kullanarak gerçekleştirebilmemiz mümkündür. Durugörü beyin gücü gerektiren bir yetenektir ve durugörü gözlerimiz kapalıyken dış dünyayı görme yeteneğidir. Levitasyon ise beyin gücünü kullanarak uçma eylemini gerçekleştirmektir. Bunların yanı sıra astral seyahat ise yine beyin gücü kullanılarak ruhumuzu bedenden ayırma ve ruhumuz ile gezintiye çıkma yeteneğidir.

Bu bahsetmiş olduğum tüm yetenekler parapsikolojik ve psişik alanlar ile ilgilidir. Bunların yanı sıra parapsikoloji ve psişik alanların dışında kalan durumlarda da beyin gücünü kullanarak pek çok eylemi fiile dökebilmeniz mümkündür.

Beyin Gücü Nedir

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin