Düzenli ve tam donanımlı bir bahçe için 3 ipucu

featured

Düzenli ve tam donanımlı bir bahçe için 3 ipucu

blank

Sıcak havaların keyfini çıkartmanızı sağlayacak bir bahçeniz varsa şanlısınız. Düzenli ve tam donanımlı bir bahçe için 3 ipucu yazımızı okumanın ardından bahçenizi kullanmanın keyfini üst düzeye taşıyabilirsiniz.

Sıcak havaların keyfini çıkartmanızı sağlayacak bir bahçeniz varsa şanlısınız. Düzenli ve tam donanımlı bir bahçe için 3 ipucu yazımızı okumanın ardından bahçenizi kullanmanın keyfini üst düzeye taşıyabilirsiniz. Bahçeler özellikle şehir hayatında insanların açık havada ve doğa ile zaman geçirebilmelerini sağlarlar. Bunun yanında dekorasyonu doğru yapılmamış olan bahçelerde geçirilen zamandan yeterli keyif alınmaz. Yemek takımı olan bahçelerde ailecek yemek yemenin keyfi ise üst düzeyde olur. Aynı zamanda bahçenizin son derece estetik ve şık görünmesinde etkili olur.

blank

Düzenli ve tam donanımlı bir bahçeye sahip olduğunuz takdirde vaktinizin çoğunu orada geçirebilirsiniz. Neme ve güneş ışınlarına dayanıklı bahçe mobilyaları tercih ettiğiniz takdirde uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Bahçenizde ya da terasınızda ailecek vakit geçirmenin yanında sevdiklerinizle bir arada olabilirsiniz. Bahçe şömineleri ile bahçenizde sıcak, samimi ve romantik alanlar oluşturabilirsiniz. Düzenli bir bahçeye sahip olmak içinse şu noktalara dikkat etmelisiniz.

1-   Bahçenizde Kendi Stilinizi Yansıtan Mobilyalar Seçin

Bahçelerin boyutu seçilecek mobilyalar ve aksesuarlar için mutlaka göz önünde tutulmalıdır. Büyük bahçeler için mobilya seçimleri daha özgür olurken küçük bahçelerde ise minimalist mobilyalar seçilmelidir. Moda trendler insanlar için önemli olmakla birlikte sizin beğeninizin çok daha önemli olduğunu unutmamalısınız. Sırf moda olduğu için bahçenize alacağınız mobilyalardan kısa sürede sıkılabilirsiniz. Tarzınızı yansıtan aynı zamanda rahat hissetmenizi sağlayan mobilyalar tercih etmeniz yararlı olur.

Bahçenize uygun mobilyalar seçtiğiniz takdirde çiçekleriniz için yeterli alanlar kalmasını sağlayabilirsiniz. Küçük bahçeler için köşe takımları ve onunla uyumlu yemek takımı tercih edebilirsiniz. Koltuk ve yemek takımının olduğu bir bahçeye sahip olduğunuz takdirde misafirlerinizi de bahçenizde ağırlayabilirsiniz.

2-   Bahçenizde Her zaman Yeşil Olan Bitkilere Yer Verin

Bahçe denildiğinde akıllara ilk gelen çiçekler, bitkilerdir. Siz de bahçenize her zaman yeşil olan bitkiler ve renkli çiçekler ekebilirsiniz. Bitkilerinizi korumak için onları saksılara ekebilirsiniz. Modern görünümlü bahçe saksıları alarak bitkilerinizi ekebilirsiniz. Bitkilerinizin ve çiçeklerinizin yeşil ve bakımlı olması için onları düzenli olarak sulamalısınız. Bitki ve çiçeklerinizi sulamak için kullanacağınız hortum, onları budamak için kullanacağınız aletler için küçük bir depolama alanı oluşturabilirsiniz.

Bitkilerinizi gübre ile besleyebilir ve onların hızla büyümesini sağlayabilirsiniz. Bahçeniz ile ilgilenmek aynı zamanda stresten kurtulmanızı sağlar. Bahçenizde bulunan bitkilerle uyumlu aksesuarlar ile çok estetik görenlerin hayranlık duyacağı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

3-   Bahçenizde Bahçe Şöminesine Yer Verin

Bahçe şömineleri yaptırdığınız takdirde serin havalarda da bahçenizde zaman geçirebilirsiniz. Şömineler ortamı ısıtmanın yanında ayrıca romantik ortamların da oluşmasını sağlar. Bahçe şöminenizi dilerseniz barbekülü olarak da tercih edebilirsiniz. Bu şekilde tercih ettiğiniz de sevdiklerinize barbekü partileri verebilirsiniz. Vidaxl modern ve klasik bahçelerinizin dekorasyonunda kullanacağınız yemek takımı ve bahçe şöminelerinin satışını yapıyor. Firmanın ürünlerini sitesine girerek inceleyebilirsiniz.

blank

Düzenli ve tam donanımlı bir bahçe için 3 ipucu

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin