Fujitsu Klima Fiyatları

Fujitsu Klima Fiyatları istanbul
Fujitsu Klima Fiyatları pendik

Fujitsu Klima Fiyatları

Fujitsu Klima Fiyatları. Türkiye’ de 20 Yıllık tecrübe ile iklimlendirme sektöründe yer alan Fujitsu klimalar, kusursuz performansları ile kullanıcıları mutlu etmeye devam ediyor. Sektörel yeniliklere ayak uyduran ALYATEK firması , çıkardığı iklimlendirme ürünleri ile dikkat çekiyor. Gelişen teknolojiyle birlikte enerji verimliliğini en düzeyde tutan firma aynı zamanda elektrik tasarrufu imkanı da sağlıyor.

A+++ enerji tasarrufuna sahip olan Fujitsu klimalar ile elektrik tasarrufu son derece kolay bir şekilde sağlanabilirken çevre korumasıyla da en üst düzeyde tutuluyor. Cihaz içerisinde kullanılan teknoloji sayesinde bakterileri ortadan kaldıran firma, temiz havayı da kullanıcılarına sunuyor.

Avrupa standartlarına göre üretimi yapılan Fujitsu marka klimalar, son derece sessiz çalışma kapasiteleri ile dikkat çekiyor. Bina otomasyon sistemlerine entegre bir şekilde çalışan bu klimalar, aynı zamanda son derece kolay bakımları ile göz dolduruyor. Klima kullanıcıları, belirlenen prosedürler ile birlikte cihazlarını kolaylıkla temizleyebilirken, dileyen kullanıcılar ise geniş servis ağından yararlanarak bakım işlemi için teknik destek alabiliyor.

Fujitsu marka klimalar hem ev ortamında kullanılabilirken hem de ticari ortamlarda son derece kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Kullanım ve montaj kolaylığı yüzünden tercih edilen Fujitsu marka klimaların fiyatları ise modellere göre değişkenlik gösterebiliyor. BTU değerine göre değişen fiyatlandırma politikasına sahip olan bu ürünlerin montaj işlemi ise tamamen ücretsiz bir şekilde yapılıyor. Peki, Fujitsu marka klimaların fiyatı ne kadar?

Fujitsu Klima Fiyatları

Fujitsu klima fiyatları, BTU değerine göre değişkenlik göstermektedir. 12.000 BTU değerine sahip olan duvar tipi standart klimanın fiyatı 4.650 TL iken, 30.700 BTU değerine sahip olan duvar tipi standart klimanın fiyatı ise 15.500 TL olarak açıklandı.

Kaset tipi klima olarak lanse edilen ve 45.000 BTU değerine sahip klimanın fiyatı 28.500 TL iken, 54.000 BTU değerine sahip kaset tipi klimanın bedeli ise 33.250 TL olarak duyuruldu. Ayrıca ticari amaç ile kullanılan kanal tipi klimanın belirlenen satış fiyatı ise 13.795 TL olarak açıklandı.

Yukarıda yer alan klimaların fiyatı çeşitli etkenlere göre değişkenlik gösterebilmektedir. Fujitsu klimalar hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kişiler, günün her saati bizleri arayabilir veya mail yolu ile bizimle iletişime geçebilir.

En Ucuz Klima Markaları

Fujitsu Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin