Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi 28 Temmuz 2022

Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi 28 Temmuz 2022
Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi 28 Temmuz 2022

Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi 28 Temmuz 2022

Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi 28 Temmuz 2022. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 12 yıldır her perşembe günü düzenlediği Halk Günü görüşmeleri ile Tuzlalı vatandaşlar ile 28 Temmuz 2022 Tarihinde de bir araya gelmeye devam ediyor. Halk Buluşmalarını 12 yıldır aralıksız devam ettiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her Perşembe günü yüz yüze düzenlediği ve Korona virüs salgını nedeniyle ara verilen ‘Halk Günü’ görüşmeleri ile Tuzlalı vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Görüşmelerde Başkan Yazıcı, vatandaşlar ile tek tek görüşüp talep ve önerini dinledi. Vatandaşların talep ve önerini tek tek not alan Yazıcı, çözülmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi. Tuzla Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen görüşmelere Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Yazıcı, Halk Günü’ne katılan vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her perşembe günü yüz yüze ‘Halk Günü Buluşmaları’ ile Tuzlalı vatandaşlarla ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yazıcı, vatandaşlar ile tek tek görüşüp talep ve önerini dinledi. Not aldığı talep ve önerilerin çözümleri için ilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Yazıcı, iş aramak için belediyeye gelenleri ise Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Fuarı’na yönlendirdi.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ SORUNUNA KULAK VERİYORUZ”

12 yıl önce başlatmış oldukları Halk Günü buluşmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlalı vatandaşlarımız bilir ki her Perşembe halk gününde bir araya geliyoruz. Özellikle derdini, sıkıntısını, taleplerini bizzat bana iletmek isteyen komşularımız oluyor. Onları dinlemek, birlikte yerinde çözme kavuşturmak bizi de mutlu ediyor. Biz Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Tuzla’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret ediyoruz” dedi.

Tuzla Gazetesi 28/07/2022

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

 

 

Halk Gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi 28 Temmuz 2022

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin