istanbul’da hafta içi sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

istanbul'da hafta içi sokağa çıkma yasağı gelecek mi
Tuzla istanbul'da hafta içi sokağa çıkma yasağı gelecek mi

istanbul’da hafta içi sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

istanbul’da hafta içi sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Hafta içi sokağa çıkma yasağı olacak mı? Son dakika haberleri üst üste geliyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın son açıklamasında belirttiği “Yeni kısıtlama kararları alacağız.

Bu tedbirleri almaya da mecburuz” sözlerinin ardından gözler Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ve bugün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı kabinesine açıklamalarına odaklandı.

istanbul ‘daYeni tedbirler kapsamında hafta içi sokağa çıkma yasağı dahil bir çok kararın alınmasına kesin olarak bekleniyor. Sağlık Bakanı Sn.Fahrettin Koca’nın sunumunu yapacağı kabine toplantısından çıkan  kararlarını ve yeni tedbirleri Başkan Sn. Erdoğan  açıklayacak.

Tuzla istanbul’da hafta içi sokağa çıkma yasağı var mı? Bugün açıklanacak

Korona virüste iki haftalık kısmi yasaklara rağmen korona virüs vaka ve ölümlerinde azalma görülmediği belirtildi. Bu kapsamda yeni tedbirlerine gündeme alınacağı  Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Sn. Recep Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün toplanıyor.

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde korona virüs gündemiyle yapılacak toplantıdan kovid 19 salgınıyla ilgili alınacak ilave tedbirler çıkacağı bekleniyor. Kabinenin kararlarını Başkan Sn. Erdoğan bizzat açıklayacak.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ve bugün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı kabinesinin kararları açıklanıyor.

Hafta sonu sokak kısıtlaması Cuma akşama saat 21:00 den pazartesi sabah saat 05:00 ‘e kadar geçerli olacak.

Hafta içi ise hergün saat 21.00 ila 05:00 arası sokağa çıkma yasağı uygulanacağı belirtildi.

Tuzla Gazetesi 

istanbul’da hafta içi sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin