O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir?

O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir
O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir

O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir?

O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir? Herkes bloglar hakkında çıldırıyor. Herkesin bir blogu var gibi görünüyor ve öyle görünüyor ki herkes size İnternet Pazarlamacılığına girmek istiyorsanız bir taneye ihtiyacınız olduğunu söylüyor!

Ama bu Bloglama Şey tam olarak nedir?

Tamam, her şeyde olduğu gibi, işte Uzun cevap, kısa cevap ve Martins Cevabı (genellikle uzun cevaba oldukça benzer, sadece, iyi, daha iyi :-)) )

Bloglama, Diğer Yeni Trendlerin çoğu gibi, aslında bu konuda yeni değil tüm. Bloglama aslında uzun yıllardır ortalıkta, gerçekten geri itmek isteseydim, muhtemelen Bebekliğinin 2000 öncesi olduğunu söyleyebilirim. Bir Blog veya Web Günlüğü, basitçe bir Çevrimiçi Günlük veya günlüktür.

Ama, günümüzde insanların kastettiği bu değil, insanlar sizinle blog ve blog hakkında konuştuğunda, sitelerinizi çalıştırmak için gerçekten bu blog yazılımını kullanmaktan bahsediyorlar.

Yazılımın basitliği ve tasarımı, teknik olarak en zor durumda olanların bile web sayfalarına güncellenmiş yeni içerik eklemesine olanak tanır, temel olarak Word yazıp kullanabiliyorsanız, bir Blog çalıştırabilirsiniz. Bu da bu yüzden giderek bu kadar popüler hale geliyor ve ayrıca çoğu insanın bunu neden kullandığını veya en azından çoğu insanın küçük Kişisel Günlük Blogları çalıştırmak için Blog ve Blog yazılımını kullandığını da.

Kişisel Günlük Blogları çalıştırmak

Ancak, gerçekte olan şey, bir düğmeye basarak işletmeniz veya temanızla ilgili düzenli olarak güncellenen bir web sitesine sahip olmanın bir yoludur.

İşte, bunun basıldığı sırada en popüler üç “blog“, muhtemelen uzun bir süre böyle kalacaklar, ancak bunlar “Bloglar” olsalar da, bir blogdan ziyade gerçek bir gerçek içerik web sitesinin satırları boyuncalar. kişisel günlük türü blog.

 

  • Boing Boing: Harika Şeyler

Dizini 19.265 siteden 67.001 bağlantı.

  • Engadget

14.884 siteden 65.581 bağlantı.

  • PostSecret

PostSecret, insanların sırlarını ev yapımı bir kartpostalın bir yüzüne isimsiz olarak postaladıkları, devam eden bir topluluk sanat projesidir.

  • Frank warren

tarafından 12.892 siteden 21.503 bağlantı.

 

Bir blog ile standart bir web sitesi arasındaki ana fark, blog yazarlarının daha kişisel olma eğiliminde olmaları, çalışmalarına daha fazla kişisel damga bırakma eğiliminde olmalarıdır. Bu nedenle, yukarıdaki ilk iki site, standart bir kişisel olmayan web sitesi olmalarından çok daha popülerdir.

Blog çılgınlığı kafanızı karıştırmasın

Bu blog çılgınlığı kafanızı karıştırmasın, gerçekten o kadar karmaşık değil ya da zaten alışık olduğunuz şeylerden farklı değil, tüm bu “Blog Devrimi” meselesi için endişelenmeyin. Bu bir devrimden çok bir evrimdir, ve evrim, kendi başına blog yazmayı değil, genel olarak web sitelerini ve çevrimiçi işi içerir. Blog yazmak yalnızca aşağıdakileri etkinleştirmek için bir araç haline geldi.

Blogger gibi ücretsiz hizmetler aracılığıyla, herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan herkes herhangi bir yerde herhangi bir zamanda bir web sitesi başlatabilir. Bloglama yazılımları sayesinde web sitenize düzenli olarak yeni orijinal içerik eklemek daha kolay ve kolay hale geldi.

Blogger’lar birbirlerinin bloglarını okuyarak ve kendi bloglarında onlardan bahsederek birbirleriyle bilgi, fikir ve düşüncelerini paylaşırlar,

Bunlar, bloglamanın ne olduğunun basit unsurlarıdır.

Blogları çalıştıran yazılıma ve sahip olduğu fonksiyonlara bakmaya başladığınızda, daha da fazla faydasını ve neden bahsettiğim “bir Weblog“dan çok daha fazlası olduğunu görebilirsiniz, şunu anlamanızı istiyorum ki blog yazmaktır. Makale Pazarlama, Arama Motorları Optimizasyonu ve ele aldığım diğer tüm yönleriyle birlikte tüm pazarlama kampanyanızın TEMEL bir parçası, blog yazmak çok önemlidir.

Çünkü, ortalama bloglama yazılımınız yalnızca basmalı düğme içerik güncellemelerini etkinleştirmekle kalmaz. Aynı zamanda trafiğimizi web sitelerimize kadar oluşturmak için üstlenmemiz gereken çoklu sıradan görevleri gerçekleştirme yeteneğine de sahiptir. Blog yazılımınız hemen hemen tüm sayfa arama motoru optimizasyonunuzu OTOMATİK OLARAK halledebilir! Tek yapmanız gereken yeni içerik yayınlamak!!

Blog yazılımları, içeriğinizi farklı teknoloji türleri tarafından okunabilen farklı kod türlerinde otomatik olarak yeniden biçimlendirebilir, küçük bir yardımla blogunuz Web Tarayıcılarında, Palm Pilotlarında, Cep Telefonlarında görüntülenebilir sayfaları başlatabilir ve belki de şu anda en iyisi RSS’dir. !!

O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir? Evet, blogunuz web sayfanızın diğer siteler tarafından paylaşılabilen, insanlar tarafından doğrudan masaüstlerinde okunabilen ve çok daha fazlasını kolayca yeniden biçimlendirilmiş bir sürümünü üretecektir! Çok uzun süre burada olacağım için burada girmeyeceğim çok çeşitli gelişmiş blog taktiklerini ele alıyorum!

Blog Web sitelerinizi güçlendirmek için bir yazılımdır

Basitçe, bir blog, web sitelerinizi güçlendirmek için bir yazılımdır, onu nasıl kullanacağınız size kalmış, ancak burada sonunda VURGULAYACAĞIM bir şey… Blogların kullanımının kolay olduğu gerçeğinin arkasındaki tüm fikir şudur: tam faydayı görmek için bunları iyi kullanmak ve düzenli olarak güncellemek.

Bunun nedeni, iyi bir blogun en fazla faydayı elde etmek için düzenli olarak güncellenmesi gerektiği, çoğu blogun gerçekten oldukça kişisel bir blog olduğudur. Ancak bunun bir blogla neler yapabileceğinizi düşünmenizi sınırlandırmasına izin VERMEYİN, ilk 3 bloga tekrar bakın, Technorati.com‘a gidin ve en büyük bloglara bakın.

Aslında, büyük blogların çoğunun artık bir dergi veya günlükten çok bir dergi gibi göründüğünü düşünmüyor musunuz? Devrim hakkında değil, evrim hakkında ne dediğimi hatırlıyor musun?

Bir blogu istediğiniz her şey için kullanabilirsiniz, tek vurguladığım, onu kullandığınızdan EMİN OLUN ve her gün (veya düzenli olarak mümkün olduğunca sık kullanın)

O Zaman Bu Bloglama Şey Nedir?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin