Temmuz Ayı Burç Yorumları 2021

2021 Temmuz Ayı Burç Yorumları
Temmuz Ayı Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Burç Yorumları 2021

Temmuz ayı burç yorumları 2021 ve analizlerini okudunuz mu? Acaba temmuz ayında aşk, iş para ya da aile hayatınızda sizleri ne gibi değişiklikler bekliyor… Boğa, Koç, Aslan, Başak, Yengeç, oğlak, Yay, Terazi, Akrep Balık, Kova ve İkizlerden oluşan burçlar temmuz ayında neler yaşayacak. Hepsi haberimizde mevcuttur.

Temmuz ayı Koç Burç yorumları 2021

Temmuz ayı 04 burcu yorumları 2021, güneş burcu ile yeni bir eve ya da semte taşınmanıza sebep olabilir. Zorunluluk ve baskılarınızı hayatınıza katacağı yenilikler hem duygusal hem de maddi durumunuzu olumlu etkileyecektir. Özellikle Temmuz son haftasında aşk hayatınızda zorunlu ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Yaşanacak ay tutulması ile arkadaş çevrenizden birisiyle çok büyük sorunlar yaşayacağınızı veya onların yaşayacağı çaresiz durumlar karşısında sizin eliniz konulunuz bağlanacağını işaret ediyor Aile hayatınızla son derece iyi ve böyle devam edecektir.

Temmuz Ayı Boğa Burç Yorumları 2021

Temmuz ayı boğa burcu yorumları 2021 ay ortasında çevre temizliğine ihtiyaç duyururken, manevi rahatlığı da sağlayacaktır. Çok uzaklardan gelen bir haber ile gizli dosya ya da bilgilere ulaşacaksınız. Merkür gerilemesi nedeniyle özellikle temmuz ayının ortalarında evinizdeki elektronik cihazlardan birisi bozulacak, aile arasında sürtüşmelere neden olacaktır. Bu ayda yaşayacağınız tüm şansızlıklar beraberinde çeşitli kazalar getirebilir.  Ay tutulması yapacağınız yolculuğu tamamlanması konusunda size biraz güçlük yaşatabilir. Ayrıca kariyer hayatınızda da çok zor ve yorucu günler sizleri bekliyor olacaktır. İş hayatınızdaki yaşanacak olumsuzluklara karşı biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Sabrederseniz yaşayacağınız sıkıntılardan kolay bir şekilde rahata kavuşabilirsiniz.

Temmuz Ayı ikizler Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı ikizler Burcu Yorumları 2021; Ay ortasında mali alanda yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz.  Özellikle duygusal meselelerde ayağınız yere sağlam basacağı bir dönemde olacaktır. Fakat Temmuz’un sonuna doğru yöneticiniz olan Merkür gerilemeye başladığı zaman çevrenizdekiler ile sorunlar yaşamanıza neden olacaktır. Parasal durumlarda hiçbir sıkıntınız olmayacak ama, ay sonuca yaşanacak tutulması sizi birçok konuda sarsabilir. Özellikle partnerinizi başına gelecek olumsuzluklar sizi de biraz üzebilir. Onula da ufak tefek sorunlar yaşasanız da bu gelen olumsuzluklar aranızdaki buzların erimesine vesile olacaktır.

Temmuz Ayı Yengeç Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Yengeç Burcu Yorumları 2021; 13 Temmuz’da gerçekleşecek Güneş tutulması, hayatınızda birçok değişikliklere neden olabilir.  Bu değişim özel hayatınızla ilgili olacak. Bu dönemde yeni bir sevgili edinebilir, evlenebilir ya da hoşlandığınız birisine açılabilirsiniz. Temmuz’un sonunda Merkür’ün gerilemesiyle birlikte mali konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Bundan dolayı kendinize olan özgüveniniz de sarsılabilir. Ay sonunda yaşanacak ay tutulması ise ek gelirinizde ya da hak edeceğiniz küçük bir miktarı alamayacak ya da borçlarınızı zamanında ödeyememe gibi bir zorluğa düşürebilirsiniz. Bu nedenle özelikle bu ayda harcamalarınızı biraz dikkatli yapmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde yaşayacağınız maddi zorluklar sizi yeni borca sokabilir.

Temmuz Ayı Aslan Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Aslan Burcu Yorumları 2021; Güneş tutulması ruhsal gelişiminizde size önemli katkı sağlayacak. Kendi ya da yakınlarınızın sağlığı ile ilgili yaşayacağınız sorunlar, yapacağınız köklü değişiklikler ile son bulacaktır. Temmuz son haftalarında Merkür’ün gerilemesiyle birlikte algılarınızın zayıflayıp, alınganlıklarınız artıracaktır. Ay sonundaki ay tutulması ise eşinizin yaşayacağı olumsuz duruma üzülmesine ya da eşinizin sizin durumunuza üzülmesine neden olacaktır. Yaşayacağınız tüm sert etkiler ya da olumsuzluklara karşı güçlü durmanız gerekir.

Temmuz Ayı Başak Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Başak Burcu Yorumları 2021; Temmuz’daki güneş tutulması arkadaş çevrenizde yeni bir dosta ya da iyi bir dostunuzla iyice kaynaşmanıza vesile olacaktır. 26 Temmuz’dan itibaren biraz daha gerilecek olan Merkür, geçmişinizi ile ilgili sizi yanlı düşünce ve algılara sokacaktır. Bu dönemde kendinizi suçlama eğiliminiz çok aşırıya gidecektir. Hatta depresyona bile girebilirsiniz. Bunun için geçmişinizi fazla kurcalamamanızı tavsiye ederiz. Bu dönemde gerçekleşecek ay tutulması ise iş hayatınızda arkadaşlarınızı yaşayacağınız üzücü gelişmelere neden olacak. Çünkü bu dönemde arkadaşlarınızdan bazıları işten ayrılabilir ya da bir hastalığınızın olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu dönemlerde öfkenizi bastırmanızı tavsiye ederiz.

Temmuz Ayı Terazi Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Terazi Burcu Yorumları 2021; Gerçekleşecek tutulması ile iş hayatınızda da birtakım yenilikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir mevki kazanabilir, maddi ve manevi her konudan rahat bir döneme girebilirsiniz. Bu evreyi iyi değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Fakat yöneticinizi Merkür’ün gerilemesi de arkadaş çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler ile anlaşmazlık yaşayacağınıza neden olabilir. Bu dönemde sıkı dostluklar son bulabilir. Ay tutulması ise özel ya da aile hayatınızla ilgili üzücü haberler almanıza neden oluyor. Özellikle bu dönemde güçlü durup, motivenizi bozmamanızı tavsiye ederiz.

Temmuz Ayı Akrep Burç Yorumları 2021

Temmuz ayı 2021 Akrep burcu olanlar bu dönemde yaşanacak güneş tutulması ile küçük bir yolculuğa çıkacaktır. Yolculuk sonrası sizin yararınıza olan bir eğitim şansı bulunuyor. Bunu iyi değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu eğitim sayesinde yeni bilgilere ya da mevkie sahip olabilirsiniz. 26 ‘sında sonra Merkür’ün gerilemesi ise kariyer hayatınızda tahammülsüzlük ya da kararsızlıklara neden olacak. Ama bu dönemde hakkettiğiniz şeyden vazgeçmeyecek bunun için elinizden gelenin daha fazlasını yapmaya özen göstereceksiniz. Temmuz’un 27’sinde yaşanacak ay tutulması ise aile, içinde bazı üzüntülere neden olacaktır. Özellikle bu nedenle sizi kızdıracak olayların yaşanacağa benziyor. Bu olaylara karşı sabırlı ve sağduyulu olmanızı tavsiye ederiz.

Temmuz Ayı Yay Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Yay Burcu Yorumları 2021; Temmuz ayındaki güneş tutulması yat burcu olanlar için ek gelir kapılarını açacak. Bu dönemde yaşadığınız tüm mali zorluklardan kurtulacaksınız. 26’sında Merkür’ün gerilemesi eğitim alanınızda ya da yapacağınız bir seyahatte birtakım zorluklar yaşamanıza neden olacaktır. Deneyimliyim sandığınızı bazı yetenekleriniz sizi biraz yanıltıp üzülmenize neden olacaktır. Yaşayacağınız sorunlar ile ilgili ciddi kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Ay tutulması ise yakın çevrenizdeki değişikliklere vesile olacak. Bu dönemde çevrenizdeki birisi sizi üzecek bir skandala neden olabilir. Bu dönemde kızmak, şaşırma, hayata olan bakış açınızı değişmesi gibi her türlü olumsuzları yaşayacaksınız.

Temmuz Ayı Oğlak Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Oğlak Burcu Yorumları 2021; Oğlak burcu olanlar Temmuz’da yaşanacak güneş tutulması ile iş hayatınızda ortaklık ya da özel hayatınızda evlilik gibi kararlar almanıza vesile olacaktır. Bu dönemde kendinize basık yapmayın. Aksine hayatı akışına bırakmanız sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. 26‘sında Merkür’ün gerilmesi ile bazı ödemeleri unutabilir ve bu nedenle canınız sıkılabilir. Bu yönde uğrayacağınız haksızlığa karşıda biraz canınız sıkılabilir. Ayın sonuna doğru yaşanacak ay tutulması ise mali konularda üzücü ve ciddi kayıplara neden olabilir. Bu nedenle hazırlık yapıp, gelirinizin bir miktarınız bir kenara atarak zorlu dönemler için birikim yapmanızı tavsiye ederiz.

Temmuz Ayı Kova Burç Yorumları 2021  

Temmuz Ayı Kova Burcu Yorumları 2021; Temmuz ayındaki güneş tutulması iş hayatınızda yeni başlangıçlar hediye edecektir. 26’sında gerileyecek Merkür, paranın sebep olduğu olumsuzluklar nedeni ile çevrenizdeki ile olan ilişkilerinizi zedeleyecektir. Ay sonunda gerçekleşecek ay tutulması ise burcunuzda şansızlık, öfke, hapsolma hissi doğuracaktır. Bu nedenle bu dönemde manevi gücünüzü korumanıza ve ruhsal değişimlere yatkın olmamanızı tavsiye ederiz. Ayrıca aile ilişkilerinizde bozulabilir.

Temmuz Ayı Balık Burç Yorumları 2021

Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları 2021; Güneş tutulması ile yeni bir aşk doğabilir. Ya da erkek arkadaşınızla aranızdaki aşk biraz daha güçleşebilir. Bu dönemde duygularınızı saklamak yerine sevdiğinize söyleme cesareti ederek, birbirinize bağlanabilirsiniz. Ancak 26’sında Merkür’ün gerilemesi ile hem iş hem de sağlık alanında olumsuzluklar yaşayabilir ve bu açıdan yanlış kararlar alabilirsiniz. Ruhsal açıdan yaşayacağınız öfke bedeninize de zarar verecektir. Bu dönemde öğrenmeye ve karşınızdakileri fikirlerini dinlemeye açık olun. Sizin yararınıza olan durumlar göz ardı etmeyin. Özellikle ailenizin tavsiyelerine mutlaka uyun.

ilginizi çekebilir; 2021 yılı Kurban Bayramı ne zaman?

Tuzla Gazetesi Günlük Burçlar 2022

Temmuz Ayı Burç Yorumları 2021

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin