Türkiye Seçime Gidiyor!

Türkiye Seçime Gidiyor
Türkiye Seçime Gidiyor

Türkiye Seçime Gidiyor!

Türkiye Seçime Gidiyor! Sevgili okuyucularımız, son birkaç aydır ülkemizin gündemi önce deprem olup daha sonra ise seçimler olmuştur. Türkiye seçime giderken ben de bugün sizler için seçimler ile alakalı bir makale hazırlamak istedim. Sizler için bir farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmeyi amaçlamış olduğum bu makaleye, eğer sizler de hazırsanız buyurun makalemize başlayalım.

Sevgili okuyucularımız, son günlerde herkesin dilinde, aklında, hayatında olan tek bir konu vardı ki seçimlerdi. Son bir aydır adaylığını koymuş olan her bir siyasetçi bu güne hazırlanıyor ve hazırlanmaya devam ediyor. Ülkemizde yapılacak olan bu seçim ile Türkiye hem kaderini, hem geleceğini, hem de cumhurbaşkanını seçecek. Takvimler 14 Mayıs tarihini gösterdiğinde Türkiye oy kullanmaya gidecek ve desteklemiş olduğu kişiye oyunu kullanacaktır. Oy kullanmak vatandaşlık görevlerinden en önemlisi ve en büyük sorumluluklarından biridir. Bu yüzden oyunuzu kullanmayı unutmayın. Eğer 14 Mayıs 2023 tarihinde herhangi bir işiniz varsa bırakın ve oy kullanmaya, vatandaşlık görevinizi yerine getirmelisiniz. Son zamanlarda birçok kişiden duyduğum benim oyumla değişecek, oy kullanmak istemiyorum gibi sözler tamamen sorumsuz insanların, vatandaşlık görevlerini bilmeyen kişilerin etmiş olduğu boş laflardan ibarettir. Oysa bu ülke bizim ise ve başka Türkiye yoksa ülkemin tüm halkı tek tek gidip oylarını kullanmalı ve vatandaşlık görevini, üzerine düşen sorumluluğu yapmalıdır. Benim oyumla mı değil evet senin, benim, herkesin oyları ile bu ülkenin selameti için hepimizin oyları ile…

14 Mayıs 2023 tarihinde herkes sandığa ve oy kullanmaya…

Bu yüzden de tarihler 14 Mayıs 2023 tarihini gösterdiği zaman ülkemin insanlarından oy kullanmaları için sandıklarına gitmelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum.

Ayrıca sonuç ne olursa olsun kutuplaşmanın bizleri böleceğini, bizleri asla bir arada tutmayacağının farkına varmalarını, her kimi destekliyor olursanız olun sevgi ve saygı ile çıkmış olan durumu kabullenip saygı duyulması gerektiğini söylemek istiyorum. Kutuplaşırsak ayrılır bölünürüz. Bu yüzden herkesin birbirine saygı duyması kutuplaşmanın bizlere zarar vereceğini bizleri sevgi, saygı ve hoşgörünün ayakta tutacağının farkına varılması gerektiğini yine belirtmek ve söylemek isterim. Herkesin kendince doğrusu olduğunu herkesin bakış açısının ve düşüncelerinin aynı olmadığı ve kimse kimseye kendi düşüncesini kabul ettirmek zorunda olmadığını ve bu yüzden de seçimler de kim kazanırsa kazansın bu ülke için olacağını belirtmek ve söylemek isterim.

Sevgili okuyucularımız, yaklaşmış olan seçimden dolayı sizlere seçimle alakalı bir makale hazırlamak istedim. Seçimler her ne olursa olsun sakinliği koruyup kutuplaşmamız gerektiğini tekrar ve tekrar belirtmek isterim. Kutuplaşmak veya aşırı fanatiklik bizlere hiçbir zaman fayda sağlamayacağı gibi bizleri kutuplaştırıp bölmeye çalışmaktadır. Sadece bir tane Türkiye Cumhuriyeti Devleti varsa herkes ülkesinin selameti için üzerine düşen görevleri yapmalı ve yerine getirmelidir.

Türkiye Seçime Gidiyor!

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin