Tuzla Balıkçı

Tuzla Balıkçı tavsiye
Tuzla Balıkçı yorumları

Tuzla Balıkçı

Tuzla Balıkçı iletişim bilgileri nedir? Kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan balıklar, farklı çeşitleri ile kendini sevdirmeyi başarıyor. Tatlarının lezzeti kadar birçok hastalığa da şifa oluyorlar. Balıklar hem zengin vitamin içerikleri hem de güçlü besin değerleri bakımından hem çocukların hem de yetişkin bireylerin düzenli bir şekilde tüketmeleri gereken bir gıdadır.

Balıklar, yaşadıkları denize ve mevsime göre değişmesiyle birlikte özellikle kış mevsiminde taze ve çok çeşitli olmaktadırlar. Haftada en az iki ya da üç gün sofralarda balık bulundurulmalıdır. Balık özellikle de mevsiminde tüketilince içerdiği balık yağının ve asitleri sayesinde bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde çok büyük rol oynuyor.

Balık gribe ve enfeksiyonlara karşı vücudu koruduğu yapılan çalışmalarla ortaya konmuştur. Balıkların tüketimi zekâ gelişimine de katkı sağlıyor. Ayrıca balıklarda diğer hayvansal besinlerin aksine doymamış yağ asitleri denen omega3 yağ asitleri bulunmaktadır.

Tuzla Balıkçı adres

Balıklar kalp sağlığı içinde önemli bir faktördür. Kemiklerin güçlenmesine de katkı sağlar. Özellikle kılçıkları ile yenilebilen küçük balıklar kalsiyum açısından zengindirler ve kemiklerin güçlenmesini sağlarlar. Proteinler vücut için öneme sahip besin kaynaklarıdır.

Proteinler hücrelerin onarılmasında önemli etkendir ve balıklarda kaliteli protein yağlarından oluşmaktadır. Ayrıca balıklar; diyabet riskini azaltmak, Alzheimer riskini düşürmek, cildi güzelleştirmek, çocukların dikkat yetisini arttırmak gibi faydaları sağlarlar. Balıklar bu kadar yarar ve öneme sahipken tercih edilirliği de bir o kadar çok oluyor.

Tuzla ilçesinde ise özellikle de sahil kenarlarında Tuzla balıkçıları bulunmaktadır. Tuzla balıkçı sahipleri ya da çalışanları güler yüzlü ve müşteriye hizmet odaklı çalışma anlayışlarıyla beğenileri topluyor. Balık alırken dikkat edilen noktalardan biri olan balıkların tazeliği ise Tuzla balıkçılarında dikkat edilen önemli bir kuraldır. Balıkları taze ve lezzetli olan Tuzla balıkçıları müşteri memnuniyetini sağlamaya devam ediyor. ilginizi çekebilir; Tuzla En iyi Balık Restoranları’ rezervasyon nasıl yapabilirim?

Tuzla Balıkçı Tavsiye

Türkiye’de bulunan balık sayısının net rakamı 384’tür. Türkiye’de tadabileceğiniz en lezzetli balık türleri ise çipura (çupra), hamsi, levrek, iskorpit, barbunya, kalkan, lüfer, istavrit, palamut, mezgit, torik, sardalya, uskumru, mercan balığı, dil balığı, orfoz, lagos şeklindedir. Balıkçılarda genellikle farklı çeşitlerde balıklar ya da diğer deniz mahsulleri müşterilere sunulmaktadır. Tuzla balıkçılarında da geniş bir yelpaze olanağı müşterileri beklemekte.

Tuzla Balıkçılar

Özellikle Tuzla ilçesine gelen çoğu yerli ve yabancı turistler Tuzla sahilini ziyaret ederken Tuzla’da balık yemeden ya da satın almadan dönmüyorlar. Tuzla balıkçı tavsiye; genel olarak işletmelerini saat on, on bir ya da on iki gibi açmaktadırlar.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Balıkçı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin