Tuzla Bar Tavsiye

Tuzla Bar Tavsiye 2023
Tuzla Bar Tavsiye yorum

Tuzla Bar Tavsiye

Tuzla Bar Tavsiye ve Yorumları nelerdir? Çoğu illerde bulunan barlar, alkollü ve alkolsüz içeceklerin servis edildiği, hem sosyal hem de ticari mekanlardır. Ayrıca yemek ve meze servisinde bulunan barlarda vardır. Birçok bar çeşidi vardır. Kokteyl barları, servis barları, şarap barları, restoran barları, kafe barları, havuz barları, plaj barları, mini barlar, publar ve Tuzla disko barları gibi çeşitli bar türleri bulunmaktadır.

Özellikle de turistik bir yer olmasından dolayı İstanbul’da bar sayısı azımsanamayacak kadar fazladır. İstanbul’un içinde de özellikle tercih edilen, daha popüler barlar bulunmakta. İstanbul Avrupa yakasında özellikle tercih edilen barların konumları; Taksim, Beyoğlu, İstiklal Caddesi, Tünel hattı, Nişantaşı, Etiler, Levent, Ortaköy, Bebek ilçeleridir. Anadolu yakasında özellikle tercih edilen barlar ise; Kadıköy ve Bağdat Caddesi civarlarında bulunmaktadır.

Tuzla Barlar yorum

İstanbul Tuzla ilçesi sahili ile birçok insanı etkilemekte ve ziyaretçilerini kendine çekmektedir. Tuzla sahiline ulaşımlar otobüs, tren gibi farklı ulaşım araçları ile yapılabilir. Kocaeli’ne yakınlığı sebebi ile de Kocaeli’nden çok fazla ziyaretçi gelmektedir.

Bu güzelliğin farkında olan lokanta, bar gibi işletme sahipleri de bu durumu değerlendirerek işletmelerini sahil kenarlarına kurmayı tercih etmişlerdir. Bunlardan biri olan Tuzla barın bazıları sahil konumunda konumlanmışlardır.

Hatta nerdeyse Tuzla barlarının hepsi sahil kenarında bulunmaktadır. Sadece birkaç tanesi Tuzla ilçesinin içeri kısımlarında bulunmaktadır. Manzarası ile müşterileri mest eden Tuzla barları müşterilerinden “İlk açıldığı günden beri ailecek gittiğimiz tek yer. Gerek manzarası ve konumu gerek muhteşem saygılı ve güler yüzlü çalışanları olsun her şeyi ile muhteşem bir işletme.” şeklinde yorumlar almaya devam etmektedirler.

Tuzla Barların iletişim

“Tüm garson arkadaşların konuk severliği inanılmaz iyi.”, “Tam 5 puanı hak eden bir yer gerçekten çalan müzikler, fiyat, yiyecekler, içecekler, çalışanlar, sanki hepsi eğitimli bu iş için doğmuş diyeceksiniz ki bu yorumu tanıdık yapmış alakası yok. Ümraniye’den kalktım tuzlaya gittim.

Yol üstü uğradığım bir yer, ÇOOOOOK başarılı…” şeklinde yorumlar bize göstermekte ki Tuzla barların çalışanlarının güler yüzlülüğü, çalışanlarının ilgili oluşu, servis ve yemeklerin lezzetli oluşundan ödün vermeden hizmetlerini sağlamaktalar. Ama maalesef ki her yerde olduğu gibi Tuzla barlarının içinden de kötü işletme çıkmakta.

Müşterilerin yaptığı yorumlardan ortaya çıkan bir durum ise işletmenin, müşterinin Kartından fazla çekim yaparak müşteriden hak etmedikleri paraları alıyorlar, ayrıca bu durum maalesef ki sadece bir kişinin başına gelmemiş ve birkaç kişiye de bu saygısızlık yapılmış. Böyle bir durum yaşamamak için dikkatli olunmalıdır.

 

Tuzla Bar Tavsiye

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin