Tuzla Butik Aile Otelleri

Tuzla Butik Aile Otelleri tavsiye
Tuzla Butik Aile Otelleri telefon

Tuzla Butik Aile Otelleri

Tuzla Butik Aile Otelleri iletişim bilgileri nedir? Butik oteller otel türleri içerisinde popüler olan bir otel türüdür. Bu tür otellerde genel olarak on ile yüz arası oda sayısı bulunur. Butik oteller 5 yıldızlı, küçük ve lüks olabilirler. Butik oteller ilk olarak 1980 yıllarında Londra, New York ve San Francisco gibi büyük şehirlerde görülmeye başlanmıştır.

Butik oteller şu an çoğu şehirlerde önemli bir role sahiptir. İstanbul’da bulunan otellerin bir kısmı da butik otellerdir. Butik oteller bir takım tipik özelliklere de sahiptir. Şehirlerin ekonomisi açısından da öneme sahiptirler.

Butik otellerin otel sayılarının az olmasına karşın konfor açısından konforlu olan bir otel türüdür. Butik otellerde bir tane işletme müdürü ve müdür yardımcısı bulunmaktadır. Bu tür oteller yıldızlı ya da yıldızsız da olabilirler. Butik otellerde açık büfelerde bulunmaktadır.

Tuzla Butik Aile Otelleri iletişim

Bu tarz otellerde müşteri memnuniyeti en üst seviyelerdedir. Butik oteller daha çok konum itibari ile merkezi bölgelerde yer almaktadırlar. Butik oteller içerisinde bir adet otel havuzu da bulunmaktadır. Dış mimari açısından da butik oteller bahçe peyzajı ile süslenmiş otellerdir. Özgün tasarımlara sahiptirler ve bu tasarımlar modern olabilmektedir.

Bu tarz otellerde hizmetler de ücretlendirmeye dahildir. Butik otellerde her şey dahil hizmetleri bulunmamaktadır. Ekstra hizmetler ücretlendirmeye tabidir. Diğer otellere göre daha uygun ücretlerde konaklama fırsatı elde edebilirsiniz.

Tuzla ilçesinde bulunan Tuzla butik otelleri ise her bütçeye göre hizmet olanağı sağlamaktadır. Bazı butik oteller 360 TL ya da 400 TL gibi fiyatlara hizmet sunarken bazıları 700TL, 1000 TL civarı hizmet sunmakta ya da daha pahalıya, 3000 TL civarı hizmet sunan butik otellere de rastlayabiliriz. Tuzla ilçesindeki butik otelleri farklı fiyat aralıkları ile her sınıftan insana konaklama fırsatı sunmaktadır.

Tuzla Butik Otel Telefon

Tuzla butik otellerinin hem telefon numaraları hem de adresleri internet tarayıcısı üzerinde bulunmaktadır. Rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Telefon numaraları üzerinden boş odaları olup olmadığını ya da başka soracağınız soruları rahatlıkla sorabilirsiniz. ilginizi çekebilir; Tuzla İstanbul Park Hotel iletişim bilgileri nedir?

Ayrıca butik otellerin müşterilerine sağladığı ücretsiz park alanı, ücretsiz kablosuz bağlantı, klima, park yeri, kahvaltı gibi bu tarzı hizmetlerin hangilerinin hangi butik otellerde bulunduğunu kontrol edebilirsiniz ve buna ek olarak Tuzla butik otellerinin fiyatlandırmaları da internet tarayıcısında mevcuttur. Buradan kendi bütçenize göre butik otellere bakabilirsiniz.

Ayrıca butik otellerin hangi manzaraları gördüğü de internet üzerinde mevcuttur. “Deniz kıyısındaki Beylerbeyi Sarayı ve Şemsi Paşa Camii’nin yanı sıra Kız Kulesi manzarasıyla geniş bölge.” şeklinde hangi manzaraların görünebildiğine bakarak sizin için doğru tercihi verebilirsiniz.

Tuzla Gazetesi

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Butik Aile Otelleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin