Tuzla Cep Telefonu Tamircisi

Tuzla cep telefonu tamircisi en iyi
Tuzla cep telefonu tamircisi yorumları

Tuzla Cep Telefonu Tamircisi

Tuzla Cep Telefonu Teknik servisleri ve Tamircisi en yakın nerede? Hayatımızın her anında bulunabilen ve günümüzde neredeyse hayatımızın bir parçası haline gelmiş olan telefonlar aynı zamanda da çabuk bozulabilen elektronik donanıma sahiptir.

Ufak tefek arızalanmalarda, kendimizin düzeltebileceği problemlerde kendimiz problemin üstesinden gelmeye çalışsak da genellikle yetkili servisler ve telefon tamircileri akıllı telefon tamirleri için ilk tercihimiz oluyor. Ayrıca akıllı telefonlar içlerinde, kendimize ait en özel bilgileri içinde bulundurduğundan servis hizmeti alırken bilinçli olup dikkatli davranmamız gerekmektedir.

Tuzla Cep telefonu Teknik servislerinden yardım alırken özellikle yetkili servislerin özel servislere oranla tercih edilmesi daha sağlıklı bir tercih olabilir. Yetkili servisler ayrıca çoğu zamanlarda eğer tüketici hatası bulunmuyor ise müşteriden para talebinde bulunmazlar. Ayrıca da yetkili teknik servisler üzerinden garanti kapsamı dahilinde hizmet almak istediğinizde, ürünün satın alındığı tarihi ve garanti kapsamında bulunduğunu gösterir fiş ya da faturayı sizlerden istemektedirler. Bu nedenle cihazınızın fiş ve faturasını muhafaza etmeniz önem taşımaktadır.

Tuzla Cep Telefonu Tamircisi iletişim

Eğer yetkili servislerden hizmet alıyor iseniz başvurduğunuz yetkili servisin bakım, montaj ve onarım açısından gerçekten yetkili kadroya ve ayrıca da bilgiye sahip olup olmadığını öğrenmek açısından da e-devlet üzerinden Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi Sorgulamasına giriş yapma yöntemi ile yetkili servisin bilgilerini görebilir ve öğrenebilirsiniz.

Son olarak da bütün telefon tamircilerine, telefonlarınızı emanet etmeden önce içlerinde bulunan fotoğraflar, telefon rehberi, e-postalar, mesajlar, özel dosyalar, finans bilgileri, şifreler gibi bilgilerinizi silmeniz büyük bir önem taşımaktadır. Tuzla ilçesinde ise güvenerek telefonlarınızı teslim edebileceğiniz telefon işletmeleri bulunmaktadır. Tuzla telefon tamircilerinin hem iş yeri adresleri hem de telefon numaraları internet üzerinde mevcuttur. Bu numaralardan rahatlıkla iletişim sağlayabilirsiniz.

Tuzla Cep Telefonu Tamircisi Teknik Servisi Tavsiye

Tuzla telefon tamircilerinin çalışma saatleri ise değişmektedir. Bazı telefon tamircileri, sayıları az olmakla birlikte yirmi dört saat müşterilerine hizmet vermektedir. Diğer telefon tamirci işletmeleri ise birbirlerinden değişik saat aralıklarında hizmet sunmaktadırlar.

Neredeyse bütün Tuzla tamirci işletmeleri hafta sonlarından bir tek cumartesi günleri müşterilerine hizmet verirken pazar günleri ise işletmelerini kapalı tutmakta ve müşterilerine hizmete ara vermektedirler. “Başka bir esnafın yönlendirmesi ile gittiğim işletme de işimi hallettim. Sağ olsun, birkaç hafta sonra aynı yerde sıkıntı olunca yaptıkları işin arkasında durup ücretsiz tekrar değişim yapıldı.

Diğer ihtiyaçlarım için de gayet makul fiyatlara güler yüzlü hizmet aldım, hiç kandırıldığım ya da kazıklandığım hissiyatı olmadı. Sizin gibi esnaf sayısı artar umarım, teşekkürler.” tarzı yorumlar alan işini hakkıyla yapan, güvenilir çok sayıda tamirciler bulunmasına karşın siz yine de önleminizi alın ve telefonunuzu emanet edeceğiniz işletmeyi güzelce araştırın.

Tuzla Gazetesi

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Cep Telefonu Tamircisi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin