1. Haberler
  2. Tuzla'daki İşletmeler
  3. Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları
Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları. Günlük hayat akışı içerisinde evimizin içerisinde en çok bulunduğumuz yer salonlar ve salonlarımızda bulunan koltuklardır. Koltuklarımızın üzerinde çok vakit geçirmemizden dolayı koltuklarımız diğer eşyalara göre bir o kadar daha fazla kirleniyor.  Koltukları kendi elimizde yıkamaksa ayrı bir zorluk oluşturmakta.

Bu sebeple insanların aklına hemen koltuk yıkamacıları gelmekte. Aynı şekilde halılarımızda çabuk kirlenen bir diğer ürünlerdendir ve eğer insanlar büyük bir balkona ya da banyoya sahip değilse kesinlikle halı yıkamacıları tercih etmektedirler. Özellikle de son yıllarda koltuk ve halı yıkamacılarının sayıları artmıştır.

Bunların içerisinden de özellikle kaliteli hizmet sunarak her bütçeye hitap eden koltuk yıkamacıları ön plana çıkmaktadır. Ayrıca da bayram günlerinde ya da bahar temizliği zamanlarında halı ve koltuk yıkamacılarına olan talep daha çok artmaktadır. Koltuk yıkama hizmeti sunan işletmeler koltuklarınızda oluşan en zorlu ve inatçı lekelerin dahi derinlemesine temizlenmesi için evlerinize gelerek hizmet sunmaktadır.

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları İletişim

Eğer evde koltuklarınızı kendiniz temizlemek istiyorsanız ilk önce yapmanız gereken süpürgenizin en güçlü ayarı ile koltuğunuzun tüm yüzeyini vakumlama ile süpürmektir. Sonrasında ise nemli bir bez ile koltuğunuzun tozunu almanız gerekmekte. Bu aşamadan sonra hazırladığınız sabunlu su ile koltuğunuzu bir güzel süpürebilirsiniz. Koltuk temizliğinde kullandığınız sabun kadar kullandığınız bezede bir o kadar dikkat etmelisiniz.

Özellikle de lekeli bölgeler için mutlaka koltuk kumaşına zarar vermeyen sert bir silme süngeri tercih edilmelidir. Ama tüm bu işlerle uğraşacak hem zamanınız hem de gücünüz bulunmuyor ise o zaman en iyi tercih bir koltuk yıkama işletmesinden yardım almaktır.

Tuzla ilçesinde ise hem koltuklarınızı hem de halılarınızı yıkatabileceğiniz bir sürü işletme bulunmaktadır. Bu işletmeler Tuzla ilçesinin alt, orta ve üst kesimler olmak üzere neredeyse her yerine dağılmış durumdadır. Tuzla koltuk yıkama işletmelerine ait adres ve telefon numarası gibi bilgilere internet tarayıcısı üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları adres

Tuzla halı yıkama işletmelerinin telefon numaralarından halı ya da koltuk yıkama ücretlerini, sorup bilgi alabilirsiniz. “Halı yıkama tek kelimeyle harika. Daha önce farklı firmalarda koltuklarımı yıkatmıştım fakat hiç memnun kalmadım. Gerçekten işini bilen profesyonel bir firma.

Koltuklarım yepyeni ve harika oldular. Çok teşekkürler. Bu işletmede halı ve koltuk yıkama hizmetini herkese tavsiye ederim.” tarzı güzel yorumlar alan, işini hakkıyla yapan, güler yüzlü Tuzla halı-koltuk yıkama işletmelerine karşı “Bu zamana kadar birçok halı yıkamaya temizlik yaptırdım fakat bu kadar terbiyesiz bu kadar ukala bir çalışana rastlamadım. Telefonda müşteriden daha öte bir kadınla konuştuğunun farkında değil. Ne kadar işini güzel yapan bir firma dahi olsa müşteriye tutumundan sıfır veriyorum.” tarzı yorumlar alan maalesef ki işletmelerde bulunmakta.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Halı Koltuk Yıkama Firmaları
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin