Tuzla Kargo Şubeleri Nerede

Tuzla Kargo Şubeleri Nerede
Tuzla Kargo Şubeleri Nerede

Tuzla Kargo Şubeleri Nerede

Tuzla Kargo Şubeleri Nerede? Bir yakınımıza, tanıdığımıza bir ürün, eşya göndermek istediğimizde yardımımıza yetişen kargolardır. İster uzak olsun ister yakın olsun istediğimiz kişiye kargo yolu ile göndermek istediğimiz neredeyse her şeyi gönderebiliriz. Ama göndermek istediğimiz eşyaya, ürüne dikkat etmemiz gerekir.

Çünkü kargoların yüklenilmesi sırasında ya da yolculuk sırasında kargomuz diğer kargoların altında kalıp ezilebilir ya da hareket halindeyken devrilip kırılabilir.

Bu yüzden kargolarımızı ürünün kırılgan olup olmamasına ve ezilecek bir ürün olmamasına dikkat edilmelidir. Kargoların taşınması için belli ücretler ödenmesi gerekmektedir.

Her kargo işletmecisinin de istediği fiyat değişmektedir. Kilogram başına ücret arttırılmaktadır ve kilogram başına fiyatta, taşınacak ürünün, eşyanın cinsine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Örnek olarak bir kargo firması 0-1 Kg aralığındaki kargolar için   16,95 TL – 24,66 TL arasındaki ücretlendirmeler ile kargo almaktadır.

Tuzla Kargo Numarası

Tuzla kargo şubelerinin neredeyse tamamına yakını sahil kesiminde bulunmaktadır. İnternet sitesinde bütün kargo şirketlerinin telefon numaraları bulunmaktadır.

Tuzla kargo şubelerini aramak isteyen vatandaşlar internetten rahatlıkla telefon numaralarını bularak kargo işletmeleriyle kolaylıkla iletişim kurabilirler ve kargolamak istedikleri ürünün ya da eşyanın kaç TL tutacağını yaklaşık bir değer olarak olsa da öğrenebilme şansına sahiptirler.

Tuzla Kargo şubelerinin kapanış saatleri saat altıdır. Kargo şubeleri hafta içleri saat altıya kadar müşterilerine hizmet vermektedirler. Ayrıca kargo şirketleri normal şartlar altında cumartesi günleri de hizmet vermekte. Ancak bazı kargo işletmeleri cumartesi günleri daha erken işletmelerini kapatmaktadır. Örneğin bazı kargocular cumartesi günleri işletmelerini saat birde kapatmaktadır.

Tuzla Kargo Şubeleri Nerede

“İçeride üç kişiler, ancak sadece bir kişi hem kargo teslim alıyor hem kargo teslim ediyor. Diğerleri sohbet ediyor.  Dışarıda uzun kuyruklar oluşuyor, en az yarım saat beklemeniz gerekiyor. Ayrıca eve getirilmesi gereken paket, talebimiz olmamasına rağmen not kısmına müşteri şubeden teslim alacak notu düşülmüş. Rezil bir çalışma sistemi.”, “Müşterinin değersiz olduğu bundan daha iyi hissettirilemezdi. Çalışanlarınız kendine çeki düzen versin lütfen.

Karşımda bir Tuzla kargo şubesi çalışanından çok bir avukat var gibi hissettim. Bu da ayrı bir başarı tabi, bravo siz böyle davranmaya devam edin. Bir yıldızı bile hak etmiyorsunuz…” şeklinde yorumlar alan Tuzla kargocuları maalesef bulunmakta. Birçok kargo şirketinde insanlar bu tarz problemlerle karşılaşmakta. Yavaş işleyen çalışmaları, kargoları geç teslim etmeleri ya da evde yoktunuz deyip kargoyu geri götürdük demeleri gibi daha birçok problem yaşanmaktadır. Eğer böyle bir problemle karşılaşmak istemiyorsanız gideceğiniz kargocunun, internetten gideceğiniz şubesini aratarak yorumlarına bakmanız yararınıza olacaktır.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Kargo Şubeleri Nerede

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin