Tuzla Kuru Temizlemeci

Tuzla Kuru Temizlemeci en yakın
Tuzla Kuru Temizlemeci adres

Tuzla Kuru Temizlemeci

Tuzla Kuru Temizlemeci iletişim bilgileri nedir? Ürünlerin, eşyaların üzerinde bulunan kir ve lekelerin çıkarılması için tetrakloroetilen isimli çözücü kullanılarak yapılan temizleme işlemine kuru temizleme denmektedir. Kuru temizlemenin ıslak temizlemeden farkı, kuru temizlemede sıvı içerir ancak giysiler su yerine su içermeyen sıvı bir çözücüye batırılır.

Kuru temizlemeye ismini veren mucit Thomas L. Jennings olmuştur ve patent alan ilk siyahî Amerikalı da olmuştur. İlk kuru temizleme dükkânı ise Jean-Baptiste Jolly tarafından 1845 yılında Paris’te açılmıştır. Burada giysileri temizlemek adına kerosen ve benzin kullanılmıştır. Ancak Kerosen ve benzinin yanıcı olması William Joseph Stoddard adlı Atlantalı bir kuru temizlemeciyi endişelendirmiştir ve Stoddard, bu iki yanıcı sıvıdan daha az yanıcı olan Stoddard solventini geliştirmeyi başarmıştır.

Tuzla Kuru Temizlemeci en yakın

“Kıyafetlerinizi buraya vereceğinize kirli giyin daha iyi. Kıyafetleri veriyoruz, leş gibi geri alıyoruz. Adam makinadan çıkan kıyafeti olduğu gibi buruşturup poşetin içine koymuş. Bilseydim böyle olacağını kirli giyerdim, daha iyidir.” tarzı hem özensiz işçilik hem de çalışanların asık suratlı olup, ilgisiz davranması gibi problemlerle bazı Tuzla kuru temizlemecilerinde karşılaşılabilmektedir.

Ama çoğu Tuzla kuru temizlemecisi hem güler yüzlü hem ilgili hem de işini hakkıyla yapan çalışanları ile hem beğenileri hem de “Gerçekten kaliteli hizmete ve müşteri memnuniyetine çok önem veriliyor. 4 senedir değiştirmeden hizmet almaya devam ediyorum. Tuzla Terzi, halı yıkama ve kuru temizleme hizmetlerinden faydalandım. Zamanında ve sorunsuz, söz verdiği gün teslimatı saat gözetmeksizin gerçekleştiriyor.” şeklindeki güzel yorumları müşterilerinden toplamaktadır.

Tuzla Kuru Temizlemeci telefonu

Bazı kuru temizleme işletmeleri sadece kuru temizleme yaparken bazı işletmeler ise kuru temizleme hizmetlerine ek olarak terzi hizmeti ve halı yıkama hizmeti gibi farklı hizmetleri bir işletme altında sunabiliyorlar. “Evdeki perdeleri, halıları, hatta terzilik işimizi bile tek bir yerden halledebilmek harika. Sağ olsunlar, perdeleri kendileri çıkarıp taktılar.

Halıları daha önce bir yere verdiğimizde üstündeki lekeleri çıkmamıştı, şimdi pırıl pırıl oldu. Teşekkür ederiz.” tarzı yorumlardan da anlaşılacağı üzere her ne kadar farklı hizmetleri bir arada sağlasalar da yine de hizmet kalitelerinden ve işçiliklerinden ödün vermiyorlar. Tuzla kuru temizlemecileri iş ahlakları ve işçilik kaliteleri ile beğenileri toplamakta ve kendilerine devamlı müşteriler kazandırmaktadır.

Neredeyse çoğu Tuzla kuru temizlemecisi haftanın altı günü müşterilerine hizmet vermektedir. Genellikle kuru temizleme işletmeleri cumartesi günleri müşterilerine hizmet verip, pazar günleri ise işletmelerini kapatmaktadırlar.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Kuru Temizlemeci

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin