Tuzla Oto Tamircisi

Tuzla Oto Tamircisi telefon
Tuzla Oto Tamircisi tavsiye

Tuzla Oto Tamircisi

Tuzla Oto Tamircisi; Çeşitli otomobil markalarına ait belirli alanlarda veyahut belirli bir otomobil markasında bulunan kişilere oto tamircisi denir. Tuzla Oto tamircisi araba satış bayiliği, oto tamir atölyesi ve oto yedek parça mağazaları çalışanları olabilirler ve ayrıca da serbest meslek sahibi olarak da çalışmalarını sürdürebilirler.

Tuzla Oto tamircisi çalışanları genellikle işe başlamadan önce fiyat teklifleri vermektedirler. Oto tamircilerinin işleri, belli parçaların onarımlarını, bir veya birden daha fazla parçanın montaj şeklinde değiştirilmesi gibidir. Tuzla Oto tamircileri muayene tezgahı, mengene, pense takımları, motor test cihazı, buji temizleme cihazı, kaynak makinesi, enjektör muayene cihazı, matkap, pafta, eğe ve levye gibi alet ve edevatları kullanmaktadırlar.

Tuzla Oto Tamircisi Telefon Adres

Tuzla Oto tamircileri otomobilde meydana gelen arızayı tespit etme, gerekli parçaları temin ederek arızayı giderme, zamanla ortaya çıkabilecek herhangi bir arızayı ya da arızaları baştan önlemek için araçların periyodik bakımlarının yaparlar.

Araçların motor, yakıt, ateşleme, soğutma ve fren donanımlarının yanında güç aktarma organları, elektronik donanımları ve ön düzen ve süspansiyon donanımlarının bakım ve ayarlamalarını yapma, normal olmayan hareket ve oluşları belirleme, sökme, takma, parça değiştirme gibi gerekli işlemlerin yapımını da gerçekleştirirler.

Yapmış olduğu işlemlerle ilgili raporlama ve kayıt tutma gibi sorumluluklara sahiptirler. Tuzla oto tamircileri işlerine, sabah saatlerinde yaklaşık olarak sekiz, dokuz saatleri civarında başlamaktadırlar. Bazı Tuzla oto tamircileri ise akşam saat altı, yediye kadar hizmet vermektedirler. Ayrıca da Tuzla oto tamircilerinden birkaçı da yirmi dört saat açık işletmeleri ile müşteriye hizmet vermekte.

Tuzla Oto Tamircisi Tavsiye

Oto tamircisi olmak isteyen bireylerin taşımaları gereken belli başlı özellikler bulunmaktadır. Tamircilerin sahip olmaları gereken bazı özellikler; şekiller arasındaki ilişkileri görebilme yeteneği, mekanik problemleri çözebilme kabiliyeti, el ve parmakları ustalıkla kullanabilme, temas yoluyla yer, şekil ve konumu tanıyabilme kabiliyeti şeklindedir.

Ayrıca oto tamirciler birinci derecede makinelerle ilgilenmektedirler. Oto tamirci olmak isteyen bireyler sırasıyla çıraklık, kalfalık ve ustalık eğitimleri almaları gerekmektedir. Tuzla oto tamircileri için “Bu soğuk, karlı İstanbul akşamında derdimize derman oldular.”, “Dükkan klasik tamircilerden biraz farklı, her şey özenli ve yerli yerinde temiz kullanılmış. Tuzla Oto tamircisi Tavsiye ederim.” şeklinde müşteriler beğeni yorumları yapmışlardır.

Yorumlara ek olarak, Tuzlada oto tamircileri için genellikle tam puan ya da tama yakın puanlandırmalar yapılmıştır. İşini kaliteli bir işçilik ve hizmetle, güler yüzlü bir şekilde yapan Tuzlada oto tamircileri yaptıkları işlerden fahiş ücret talep etmemektedir. Yaptıkları işin ederi ne ise onu isteyen Tuzlada oto tamircileri, güvenilir oto tamircileri arasında yer almaya devam ediyorlar.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Oto Tamircisi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin