Tuzla Spor Salonu

Tuzla belediyesi Spor Salonu
Tuzla kadın Spor Salonu

Tuzla Spor Salonu

Tuzla Belediyesi Kadın Erkek Spor Salonu havuzlu fiyatları nedir? Sağlıklı bir yaşam için yediğimiz ve içtiklerimize dikkat ettiğimiz kadar günlük sporlarımıza da dikkat etmemiz gerekmektedir. Spor yapmak için spor salonuna tercih edenler kadar evde kendi başına spor yapan insanların sayısı da azımsanamayacak kadar fazladır.

Peki evlerimizde spor yaparken dikkat etmemiz gereken kurallar nelerdir? İlk olarak doğru mat (minder) seçimi gelmektedir. Matlar antrenmanlara göre farklı çeşitlerde bulunmaktadır. Orta kalınlığa (1,5cm) sahip bir matın tercih edilmesi spor esnasında sakatlanma risklerinin önüne geçecektir. Sonraki adım ise doğru ekipman seçimidir.

Yapılacak egzersize göre ekipman seçimleri sakatlanmaların önüne geçecektir ve bu süreçte en doğru seçimse direnç lastikleri olacaktır. Egzersizler vücut tipine göre doğru şekilde belirlenmelidir. Ayrıca spor esnasında çorap veya ayakkabı giyim tercihi de önem taşımaktadır. Çorap mat üzerinde duruşu zorlaştıracağı için spor ayakkabı ya da çıplak ayakla spor yapmak en doğru karar olacaktır.

Tuzla Spor Salonları Çalışma Saatleri

Antrenman yapacağınız alanda rahat hareket edebilmek adına geniş bir yerde çalışmanız gerekmektedir. Ayrıca yaralanmaların önüne geçebilmek adına da sehpa ve benzeri eşyaları kendinizden uzağa koymalısınız.

Ama evde kendi başınıza çalışmak istemeyip antrenörler ile birlikte çalışmak isteyenlerdenseniz spor salonları tam size göre yerlerdir. Tuzla ilçesinde ise alt, orta ve üst kesimler olmak üzere her bölgede Tuzla spor salonları bulunmakta ve müşterilerine hizmet vermektedir. Tuzla spor salonlarının sabah açılış saatleri çok fazla değişkendir.

Bazı işletmeler sabah çok erken bir saat olan altıda açılırken bazı spor salonları ise saat on bir gibi açılmaktadır. Akşam kapanış saatleriyse genellikle birbirine çok yakın saatlerdir. Bazı spor salonları saat on da kapanabileceği gibi saat on bir de kapananlarda vardır. Tuzla spor salonlarının hafta sonları çalışma saatleriyse her spor salonuna göre değişmektedir. Ama çoğu spor salonu hafta içi çalışma saatlerinden daha kısa zaman aralığında hizmet vermektedir.

Tuzla Spor Salonları fiyatları

Tuzla spor salonlarının birçoğu müşterilerinden beş ve beşe yakın puanlandırmalar alarak başarılarını, hizmet kalitelerini kanıtlamış sayılmaktadırlar. Arada birkaç spor salonu düşük puanlandırmalar almıştır ama o spor salonları da yine dörde yakın puanlandırmalar almışlardır. Yorum olarak da Tuzla spor salonları müşterilerinden “29 Ekim de kayıt oldum ve başladım.

Hâlâ devam ediyorum. 3 aylık peşin, nakit ödedim 450 TL. Bayağı uygun. Sizin için de tavsiye ederim. Aylık olunca ödemeler biraz farklı. Ayrıca kart yerine nakit ödeyin 10 lira daha hesaplı oluyor. Tuzla için en iyisi diyebilirim çünkü bende araştırma yaparak burayı tercih ettim. İlgi çok iyi, imkanlar güzel, besin takviyeleri ve içecekler bulunuyor, program var.

Başarılı.” tarzı yorumlar almışlardır. Ama her spor salonu için bu güzel yorumlar geçerli değildir. “Temizlik sıfır ve kalabalık. Mikroplar cirit atıyor. Sakın yazılmayın. Ayriyeten soyguncular. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.” tarzı yorumlar alan spor salonları da bulunmaktadır. Bu yüzden spor salonuna yazılmadan önce küçük bir araştırma yapmanız yararınıza olacaktır.

Tuzla Gazetesi

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla Spor Salonu

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin