Tuzla’da 5 Bin 187 Bağımsız Bölüm İçin Temel Atma Töreni Yapıldı

Tuzla'da 5 Bin 187 Bağımsız Bölüm İçin Temel Atma Töreni Yapıldı
Tuzla'da 5 Bin 187 Bağımsız Bölüm İçin Temel Atma Töreni Yapıldı

Tuzla’da 5 Bin 187 Bağımsız Bölüm İçin Temel Atma Töreni Yapıldı

Tuzla’da 5 Bin 187 Bağımsız Bölüm İçin Temel Atma Töreni Yapıldı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı Açıkladı…Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, yaptığı açıklamada, 5187 bağımsız bölümün temel atma ve yıkım törenine dair bilgiler verdi.

Murat Kurum Tuzla Kentsel Dönüşüm Töreninde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da Tuzla Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Yıkım Töreni’ne katıldı. Törende yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm projelerinin önemine vurgu yaptı.

İnsanların Hayatını Huzura, Refaha ve Güvene Kavuşturuyoruz

Kurum, “İnsanlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bugün başlatacağımız yeni projelerle, İstanbul’un daha güvenli bir şehir olması için adımlar atacağız” dedi.

Kentsel Dönüşümde Hedef: Sağlıklı ve Güvenli Yapılar

Kurum, kentsel dönüşümün amacının, sağlıksız yapıları ortadan kaldırmak ve insanların daha güvenli evlerde yaşamasını sağlamak olduğunu belirtti.

Yeni Yuvalar, Yeni Umurlar

Bugün atılacak temellerle birlikte birçok insanın yeni bir yaşam başlayacağını ifade eden Kurum, kentsel dönüşümün şehre ve insanlara getireceği faydalara dikkat çekti.

İstanbul’un Her Köşesinde Çalışıyoruz

Kurum, kentsel dönüşüm projelerinin sadece Tuzla ile sınırlı kalmayacağını, İstanbul Tuzla ve birçok ilçesinde benzer çalışmaların yapılacağını söyledi.

İstanbulluların Güvenliği Öncelikli

Kurum, İstanbul’da yaşayan herkesin güvenliği ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu doğrultuda, depreme dayanıksız yapıların da dönüşüme tabi tutulacağını ifade etti.

İstanbul’un Geleceği İçin Çalışıyoruz

Murat Kurum, İstanbul’un geleceğini şekillendirmek ve güçlendirmek adına ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. İstanbul’un daha yaşanabilir bir şehir olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini sözlerine ekledi.

Kentsel Dönüşüm Kredisi Nedir Nasıl Alabilirim?

Tuzla’da 5 Bin 187 Bağımsız Bölüm İçin Temel Atma Töreni Yapıldı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin