Tuzla’daki Kafeler

Tuzla'daki Kafeler tavsiye
Tuzla'daki Kafeler yorumları

Tuzla’daki Kafeler

Tuzla’daki Kafeler; Kafe açmak fikri çoğu kişi tarafından düşünülse de son yıllarda bu fikir daha çok rağbet görür hale gelmiştir. İnsanların kafe açma fikrine sahip olmasının nedenlerinden biride eğlenceli oluşu. Ama işler maalesef ki her zaman planlandığı, istenildiği gibi gitmeyebiliyor. Kafe açtıktan sonra az para kazananlar ya da iflas edenlerin sayıları azımsanamayacak kadar fazla. Bu yüzden adım adım ve planlı bir şekilde ilerlenmeli ki başarıya ulaşılabilsin. Belli başlı adımlara uyulmalıdır.

Bunların en başında da işletmenin türünü ve konseptini belirlemek gelmektedir. Sonra da kafenin konumu belirlenmelidir. Hedef kitlenizin olduğu alan ya da hedef kitlenizin kolaylıkla ulaşabileceği alanları seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca kafenizi konumlandırmak istediğiniz bölgeye göre de harcamanız gereken fiyat artacak ya da azalacaktır. Bu yüzden kafenizin konumunu belirlerken kira fiyatlarına bakmanız gerekmekte, diğer türlü kafenizin ödeyemediğiniz borçlar yüzünden batması çok olası bir durum olur.

Tuzla Kafe Mekanları

Kafenizin türüne göre almanız gereken malzemeler değişebilmektedir ama her türde Kafede bulunması gereken temel gereksinimler bulunmaktadır. Sandalye, masa, kahve makinesi, buz makinesi, AeroPress, Chemex, v60, cappuccino ve espresso fincanları, bar dolabı, baharatlık takımı ve peçetelik gibi malzemelerdir. Eğer Kafenizde mutfak bölümü de bulunmaktaysa yine demirbaş malzemelerin bulunması gerekir. Bunlar: Fırın, vitrin dolap, ocak, mikrodalga, çırpma teli, fırçalar, buzdolabı ve dondurucu, kesme tahtaları, silikon kalıp, bıçak gibi malzemelerdir.

Tuzlanın turistik mekanlara da ev sahipliği yapmasından dolayı Kafelere rağbet fazla olmaktadır. Tuzlanın güzelliklerini gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler Tuzla’daki Kafelerde gezintilerine mola vermektedirler. Kafelerde, özellikle bu noktalarda yoğunlaşmıştır.  Bu sebeplerden de ötürü Tuzla kafeleri özellikle sahil kesimlerinde ve merkez noktalarında bulunmaktadır.

Tuzla Kafeleri Tavsiye

Tuzla kafelerin kapanış saatleri genelde on bir, on iki civarıdır. Ama bazı kafeler daha geç saatlerde, saat iki, üç gibi de işletmelerini kapatabilmektedirler. Tuzla kafelerin adresleri internette bulunmakta ve aynı şekilde telefon numaraları da bulunmaktadır.

Müşteriler rahatlıkla Tuzla’daki kafelerle iletişime geçebilirler. “Pazar günü olması nedeniyle boştu ancak içerisi temiz ve bakımlı, koltukları rahat, kahvesi kaliteli, fiyatlar uygun.”, “Aile ortamında çayınızı ve kahvenizi yudumlarken kafa dinleyebileceğiniz nezih bir yer. Şirin ve tatlı. Ayrıca nostaljik, tavsiye ederim.” tarzı yorumlar alan Tuzla kafeleri genel olarak nezih ve kafe dizaynı hoş olan, çalışanları güler yüzlü ve ilgi, taze çay ve kahve servisleri yapan ve ayrıca bunlara ek olarak öğrenci dostu işletmelerdir.

Her işletmede olduğu gibi kafelerden bazılarında serviste gecikmeler yapan ya da farklı problemleri olan işletmeler de var. Ama Tuzla ilçesinde iyi ve kaliteli hizmet sağlayan Tuzla pastane ve kafelerin sayısı çok daha fazladır ve küçük bir araştırma ile kaliteli hizmet sağlayan kafelere ulaşabilirsiniz.

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″][wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_opening_hours show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]

Tuzla’daki Kafeler

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin