2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları modelleri

2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları modelleri
2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları modelleri nelerdir

2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları modelleri

2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları modelleri;2021 yılının ilk aylarında iken herkesin gözü kulağı 2021 yılına damgasını vuracak akıllı cep telefonu modelleri ve markalarında….  Amiral gemisi akıllı cep telefonlarını büyük bir bölümü daha tanıtıma çıkmasa da 2021 ‘in yarısına kadar çoğu modellerin tanıtılması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor. İşte 2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları.

Sektörde Kısa Sürede Yer Kendine Yer Edinene Redmi’den K 40 

2020‘nin ilk yarısında piyasaya sürülen Redmi K30 Pro 2021 yılında da en güçlü ve kaliteli akıllı telefonlar arasında yerini koruyor. Snapdrogan 865 işlemcisi ile kullanıcısına kaliteli bir deneyim yaşatacak olan marka, 2021 de çıkarmayı planladığı Redmi K40 Pro, K30 Pro’ya göre biraz daha fark atacağını iddia ediyor.

Realme 8Pro (X4 Pro)

2020 yılında ülkemize hızlı bir giriş yapan Realme’nin 8 Pro (X4 Pro)’da bu yıl içinde gelmesi planlanan amiral gemisi akıllı cep telefonları arasında yer alıyor. Marka henüz bir önceki modeli olan 7 Pro’yu henüz yakın zamanda tanıtmış olsa da bu yıl içinde 8 Pro modelini tanıtması ve piyasaya sürmesi bekleniyor.

Poco’dan X4 Pro

Xiaomi’den aldığı mirası hakkı ile taşıyan Poca, X4 Pro modeli ile bu yıl piyasada adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Telefonla ilgili ortaya çıkan bazı detaylara göre Snadrogan 888 işlemci ve 108 MP ana kamerası bulunan dörtlü kamera tasarımı ve 12 GB Ram özelliğine sahip olacağı biliniyor.

Xiaomi Mi Pro

Yeni nesil amiral gemisi cep telefonu modelleri arasında hem pek çok fonksiyonel özellikleri hem de uygun fiyatları ile gönüllerin fetheden Xiamoi, bu yıl içerisinde Xiaomi Mi 11 Pro modelli ile kullanıcılarını şaşırtacak. Akıllı cep telefonu piyasasını en çok ilgi çekici modeli olan Mi 10 T’nin yeni versiyonu olacak olan M11 Pro detayları sızan modelleri arasında yer alıyor.

 One Plus 9 Pro

Sunduğu fiyat/ performans ile kullanıcılarını bir hayli etkileyen Oneplus yeni amiral gemisi cep telefonunda OnePlus9 Pro modeline yer verecek.  Kısa süre önce render görünümü ile piyasaya tanıtılan One Plus 9 Pro tasarımı bu yıl içerisinde planlanması beklenen Galaxy S21 modeli ile benzerlik taşıyor.

Herkesin Büyük Bir Hevesle Türkiye’ye Ah Bir Gelse Dediği Google Pixel 6

Telefon kullanıcılarını Türkiye’ye gelse dediği Google Pixel 6 modeli de bu yıl içinde çıkacak amiral gemisi cep telefonu modelleri arasında yer alıyor. Henüz Google Pixel 5 modeli yeni bir modeli olsa da Google Pixel 6 modelini de 2021 yılı içerisinde tanıtmayı planlıyor.

Bu modellerin yanı sıra 2021 yılında çıkması planlanan diğer akıllı Cep telefonu modelleri ve markaları ise şu şekildedir;

  • Kamerası ile dikkat çekeceğe benzeyen Oppo Find X3 Pro
  • Galaxy S21 ve S21 Ultra
  • Samsung Galaxy Note21 ve Note21 Ultra
  • iPhone 13 mini, 13, 13 Pro v 13 Pro Max:

 

Dikkatinizi Çekebilir; Dünyanın en değerli markaları 2021

2021 ‘de çıkması beklenen cep telefonu markaları modelleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin