2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları

2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları 2021 astroloji

2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları

2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları; Burçlar bir çoğunuzun yaşantısına rehber oluyor. İş hayatınız, özel hayatınız, aile hayatınız ve arkadaş çevrenizdeki yaşayacağınız üzüntülü ya da sevinçli anları, maddi durumunuz ve daha pek çok kişisel özelliklerine yön gösteren burçları  farklı bir gelecek bekliyor. Karşınızdaki kişileri tam olarak tanıyamazsınız fakat burçlar sayesinde karakteristik özelikleri hakkında fikir sahibi olma imkânı bulabilirsiniz. Eğer bugün burçlara inanıyor ve astroloji konusunda meraklıysanız  2021 Mayıs Ayı Burç Yorumlarını sizler için belirledik.

2021 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları

2021 Mayıs ayı koç burcu yorumları; bu ayda yönetici gezeniniz Mars, 16 Mayıs tarihinden itibaren Oğlak burcuna doğru ilerleyip, Mayıs’ın ikinci yarısında oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Boğa burcundaki güneşin etkisi kariyerinizde sizleri destekleyip arzu ettiğiniz bütün imkanları sahip olmanıza olanak tanıyor. Ancak buna karşılık olarak pes etmemenizi ve hedeflerinize doğru yürümenizi istiyor. Bunu yapmanız halinde size tüm yardımı yapacağını belirtiyor.

2021 Mayıs Ayı Boğa Burcu Yorumları

2021 Mayıs ayı boğa burç yorumları; Uranüs bu ayda boğa burcuna geçiş yapıyor ve böylece diğer aylara göre çok daha hareketli bir dönem geçireceğinizi vurguluyor. Özellikle özel hayatınız ve ilişkileriniz konusunda ciddi değişimler yaşayabilirsiniz. Bu ayda yönetici gezeniniz Venüs ikizler burcuna doğru ilerleyerek kısmetinizin açılmasını sağlıyor. Bu ayda elinize gecen tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenizi belirtiyor.

2021 Mayıs Ayı İkizler Burcu Yorumları

Mayıs Ayı İkizler burcu yönetici gezeninizin Merkür, 13 Mayıs itibari ile boğa burcuna geçiş yaparak, bu ayda biraz daha yavaş hareket edeceğinizi işlerinizi daha sağlam ve dikkatli yapacağınız bir ay geçireceğinizi belirtiyor. Özellikle ekonomik açıdan daha sağlam ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen bir yapıda olmak isteyecek. Bu bağlamda alacağınız yeni kararlar ile bütçenizi kontrol altında tutmayı başaracaksınız.

2021 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Yorumları

Mayıs ayı yengeç burcu yönetici gezeninizin ay mayıs ayında ay burcunda dolunay geçekleştirip, Uranüs’ün boğa burcuna geçiş yapmasıyla birlikte bu ayda sizi hem duygusal hem de heyecanlı başlangıçlara götürecektir. Dolunayla birlikte yapmanız gereken önemli işiniz, ofisinizde ya da işyerinizde gerçekleşecek sorun ve problemler için olacaktır. Bu ayda yeni iş kapıları açılabilir, ek gelirler elde edebilirsiniz, hatta ofisinizin yeri değişip yeni bir tadilat sürecine girebilirsiniz. Ayrıca iş arkadaşlarınızla aranızda istenmeyen sürtüşmelerin yaşanmaması adına hem hareket hem de sözlerinize dikkat etmeniz gerekir. Bu ayda bayan arkadaşlarınızla olan diyalog ve paylaşımlarınızda da oldukça hassas olmalısınız.

2021 Mayıs Ayı Aslan Burcu Yorumları

Mayıs ayı aslan burç yorumları, mayıs ayında gezegeninizin güneş, ikizler burcuna geçiş yapacak ve  ayın sonunda Uranüs’ünde boğa burcuna geçiş yapması itibari ile sizi oldukça etkili bir süreç bekliyor olacaktır. Bu ayda kendinizi kararlarından daha emin sabit fikirli ve kararlarından alsa dönmeyen bir yapıda bulabilirsiniz. Özellikle sizleri acık fikirli ve yaratıcı iş yapanları daha başarılı ve yeni bir dönem bekliyor. Yeni hobiler edinip boş zamanlarınızı değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

2021 Mayıs Ayı Başak Burcu Yorumları

Mayıs ayı başak burcu yorumları yönetici gezegeniniz olan Merkür’ün 3 Mayıs günü boğa burcuna doğru geçiş yapıp, sizi daha da fazla güçlendirecek bir noktaya göstereceği görünüyor. Özellikle ekonomik durumunuzu toplayacak hatta size yeni bir iş fırsatları sunulacaktır. Evinizi aileniz arkadaş çevreniz ya da yerleşim bölgenizi alakadar eden tüm konularda size bencillik edilecek ve buna karşı mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Anne ya da babanızla ilgili üzerinize almanız gerekli pek çok sorumluluklar olabilir. Ancak ekonomik ve iş ile ilgili girişimlerinizde mantığınızla hareket ederseniz çok daha iyi yerlere geleceksiniz. Başak burcu olanları mayıs ayında yeni sürprizlerde bekliyor olacaktır. Özellikle yaşamsal konularınızda planlarınızı gelişen koşullara bağlı olarak değiştirmek ya da düzenlemek zorunda kalabilirsiniz.

2021 Mayıs Ayı Terazi Burcu

Mayıs ayında Terazi burcunu yönetici gezegeni Venüs 20 Mayıs itibari ile yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Özellikle mayıs ayının ikinci haftasından sonra hayatınızda önemli değişiklikler olacaktır. Karşınıza çıkacak zorluklara karşı dimdik ayakta durmak ve bunlarla baş etmek için bazı kişilerle karı karşıya gelebilirsiniz.

2021 Mayıs Ayı Akrep Burcu Yorumları

Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars, Mayıs’ın ikinci haftasında kova burcuna geçiş yapacak ve sizin oldukça güçlü ve başarılı bir sürece girmenize yardımcı olacaktır. Yine de hızlı başlangıç ve ani duygu ve heveslere karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Size cazip gelen bazı yatırımlar beklemediğiniz sıkıntı ve riskleri de beraberinde getirebilir. Daha önce kaybettiğiniz fırsatları bu zamanda önünüze gelirse asla geri çevirmeyin. Ama her şeye rağmen yine de alacağınız kararlarda dikkatli olun.

2021 Mayıs Ayı Yay Burcu Yorumları

Mayıs ayında yay burcunun yönetici gezeni Jüpiter, biraz geriliyor ve bu ayda aynı yönünde devam edecektir. Bu ayda geçmişte yaşadığınız bazı olaylar ile bu ayda yüzleşmenize neden olan olumsuz gelişmeler oluşabilir. Ekonomik ve finansal girişimlerinizi gelecekte daha güvenli bir noktaya getirebilmek için daha planlı ve hızlı hareket etmenizi sağlayacaktır. Fakat her türlü durumda ve şartlarda daha dikkatli ve temkinli olmamanız ve acele etmemeniz gerekir.

2021 Mayıs Ayı Oğlak Burcu Yorumları

Mayıs atında oğlak burcunu yönetici gezegeni Satürn gerileme yönünde devam edecektir. Ayrıca Mars’ın Mayıs’ın içinde Satürn gezegeninden git gide uzaklaşıyor olması da sizlere biraz daha rahat nefes aldıracaktır. 16 Mayıs’ta Kova burcuna doğru ilerleyecek olan Mars sizlerin ekonomik kazançlar elde etmenizi sağlayacak yeni atılım ve başarılar getirecektir. Uranüs’ünde 15 Mayıs’ta boğa burcuna geçişi ile boğa burcunda gelişecek olan yeniay ile daha olumlu bir sürecin sizleri bekliyor olacağını söylemek isteriz.

2021 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları

Kova burcu Mayıs yorumlarında kova burcunun yönetici gezegeni Uranüs 15 Mayıs itibariler boğa burcuna geçiş yaparak burç değiştiriyor. Bu yönde sizleri de olumlu gelişmelere itecektir. Eski ideallerinizi yenide gözden geçirmenizin zamanı geldi. Geçmişte sahip olamadığınız ya da eksik kalan konularınızı bu dönemde tamamlamak için çeşitli görevler sizleri bekliyor olacaktır. Ayrıca 15 Mayıs’ta boğa burcunda yeniay gerçekleşip, iletişim, ile ilgili konularını ön plana çıkacaktır. Mayıs ayında yeni iş teklifleri alabilir ya da yeni projelere imza atabilirsiniz.  Ayrıca 16 Mayıs’ta Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte sağlıklı ilgili konularda yeni bir değerlendirme yapmanıza neden olabilir. Bu dönemde sağlıklı bir vücut için fiziksel enerjiniz il beslenme tarzınızı iyi kontrol etmeniz ve sağlığınıza dikkat etmeniz sağlıklı ve konforlu bir yaşam için faydalı olacaktır.

2021 Mayıs Ayı Balık Burcu

Balık burcun mayıs ayının ilk günlerinde daha karamsar ve daha çelişkili düşündürecek bir yapıda olabilirsiniz. Eğer aile ile ilgili ortaklık ya da birlikte yürüttüğünüz işleriniz varsa, bunu hayata geçirebilecek yepyeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. 15 Mayıs’ta Uranüs’ün boğa burcuna geçmesi ve boğa burcunda oluşacak olan Yeniay, ortaklıklarınızı ya da birlikte yürüttüğünüz projelerinizi büyük ölçüde yön değiştirebileceği bir sürece girecektir. Karşılaşacağınız bazı engeller ile hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda ilerlediğinizi aşamalarda geciktirici bir rol oynayacaktır. Ayrıca aileye yeni katılacak üyeler olabilir. Bunun için hazırlık yapmanız faydalı olacaktır.

Tuzla Gazetesi Astroloji Burçlar

 

2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin