2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI
2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI; Sevgili Koç’lar, şubat ayı yönetici konumundasınız! Ailenizle ve çalışma hayatınızla ilgili bazı tıkanıkların son bulacağı ve her konuda ilerleyeceğiniz bir döneme gireceksiniz. İlişkinizle ilgili yanlış anlaşılmalar ve aksaklıklara düştüğünüz konular Şubat 18’den sonra iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Şubat ayı sizlere daha uzlaşmacı ve aksiyonlu bir zemin hazırlıyor. Acele etmemeniz ve sakin kalmanız sayesinde güzel etkilerden daha çok fayda sağlayacağınızı söyleyebilirim. Emeklerinizin karşılığını uzun vadeli olarak alacaksınız. Kariyer konusunda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Tedbirli olmanızda fayda var.

2021 ŞUBAT AYI BOĞA BURCU

Sevgili Boğa’lar, yoğun geçen günlük işler ve finansal konularla ilgili artık bir nebze nefes alabilirsiniz. Bu ay işleriniz yoluna girecek. Şubat 12’den sonra gizli kalmış ve sizleri üzen konuların son bulacağı yarı başlıyor. Kafanızı kurcalayan konular açıklığa kavuşacak, taşlar bir bir yerine oturacak. Ufkunuz eğitim ve yurtdışı konusunda genişleyecek. Radikal kararlar alacaksınız. Özellikle eğitiminiz konusunda tam istediğiniz şeyleri elde edeceksiniz. Şubat 25’den sonra tanışmak için şans isteyenler olacak, fırsat verirseniz sizi mutlu edebilir.

2021 ŞUBAT AYI İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, iletişim beceriniz ve yaratıcılığınız parlayacak! Çevreniz ve ideallerinizle ilgili kafanızı karıştıran düşünceleri geride bırakıyorsunuz. Her konuda bir çıkış yolu olduğunu biliyor ve daha net adımlar atıyorsunuz. Ama gene de ani hareketlere ve iletişimsel kazalara karşı dikkat göstermelisiniz. Geçtiğimiz aylarda verdiğiniz kayıplar ruhsal anlamda sizi yıpratmış durumda. Ama şubat ayı size ilaç gibi gelecek ve işleri yoluna sokacaksınız. Bu ayda maddi kazançlarınızda da artış yaşanacak. Tadını çıkarın. Sağlıcakla kalın.

2021 ŞUBAT AYI YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, şubat ayında iş ve ev konusunda hayatınızda gelişmeler yaşanacak ve müjdeli haberler alacaksınız. Bazı konularda yol alamadığınızı düşünüyorsunuz ve artık sabrınız tükeniyor, belirli bir yön belirleyemiyorsunuz. İlişkiniz ve aile hayatınızda tıkanıkların bir an önce son bulacağı günler sizi bekliyor. Gerilimli konuşmalar son bulacak ve daha temkinli davranacaksınız. Kariyeriniz de ortaklarınızla büyük bir şans yakalayabilirsiniz. Bu durumda kazancınız epey artacak.

2021 ŞUBAT AYI ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, şubat boyunda girişimleriniz, iletişimleriniz, eğitimleriniz ve fikirleriniz konusunda istişare ettiğiniz kişilerle iş birliktelikleriniz hız kazanacak. İş hayatında sorumluluklarınız artabilir. Ani ve hızlı olan değişimler sizi tüm ay etkileyebilir. Geçmişte yaşanan can sıkıcı olaylar gün yüzüne çıkıp canınızı sıkabilir. Ama siz sabırlı olun ve geçmişe perde çekin. İnancınızı ve umudunuz kaybetmeyin. Yeni bir eve taşınmayı ve ailenizle ilgili kararlar almanın içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Hayatınıza bu ay yeni girecek insanlara açık olmalısınız. Uzun vadeli olabilirler.

2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI BAŞAK BURCU

Sevgili Başak’lar, bu ay ailenizle aranızdaki sevgi ve güven duygusu karşılıklı olarak takıntı haline gelecek ve baskıya maruz kalacaksınız. Gizli kalan konular su yüzeyine çıkacak ve birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Uzun bekleyişler sonucunda müjdeli sonuçlar alabilirsiniz. Maddi kazançlarınızı doğru yöneteceğiniz bir sürece gireceksiniz. Şubat 15’den sonra hayatınız bir güzelliğe kavuşacak. Kalbiniz sevinçle atacak. Keyif verip keyif alma, sevme ve sevilme gibi duygularınızı farklı yollarla sürdürebilirsiniz. Hayatınıza bu ay yeni bir sayfa açacaksınız. Keyifli bir ay dilerim.

2021 ŞUBAT AYI TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, çok hareketli bir ay sizi bekliyor. Kendinizi yeni bir ilişkiye ve duruma hazır hissedin. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedecek, kendinize ve duygularınıza önem vereceksiniz. Sağlıklı ilişkiler kuracaksınız. Hayatınızdan kara dumanlar dağılıyor. İşinizde bereket ve bolluk artacak. İyimserliğiniz size çok şey kazandıracak, arkanıza yaslanıp rahatça izleyebilirsiniz. Evli bir terazi burcu iseniz, eşinizle parasal sıkıntılar yaşayabilir ve bu durumu toparlamaya çalışabilirsiniz. Genel anlamda iyi bir ay sizi bekliyor.

2021 ŞUBAT AYI AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, şubat ayı yüzünüzü güldürecek. Kişisel gelişiminiz ve yakın çevreniz ile iletişimlerinizle oldukça hayırlı bir ilerleme sağlayabilirsiniz. Cesaretini her zaman diri tutun. Beklemediğiniz olayların içinde girişkenliğinizle bulunabilirsiniz. Kendinize sizde çok şaşıracaksınız ve çevrenizi de şaşırtacaksınız. Attığınız adımlarınız aydınlığa çıkacak. Hayatınıza 18 şubattan sonra giren kişilere şans vermelisiniz. Bu kişiler size mutluluk getirecek. Emin olabilirsiniz.

2021 ŞUBAT AYI YAY BURCU

Sevgili Yaylar, şubat ayında en talihli burç sizsiniz. Güneş gibi parlayacak ve varoluşunuza anlam katacak pozitif enerjiniz ile kendinize ve etrafa kelebek etkisiyle yayılacak zamana gireceksiniz. Bu ay hayatınıza giren kimse ile aşka bakış açınız değişebilir. Bu kimse yüzünüzü güldürebilir ve size ilaç gibi gelebilir. Bütün enerjinizi doğru alanlara yönlendirmelisiniz. Bereketli ve güzel günler yakın. İçinizde saklayıp gizli tuttuğunuz durumlar varsa günlük yaşantınıza taşıyabilirsiniz. Sağlığınız konusunda şifa bulabilirsiniz.

2021 ŞUBAT AYI OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, bu ay değişimlere ve yeniliklere hazır olun. Bu ay aynada yeni bir yüz sizi bekliyor. Geçmişi düşünmeyi bırakıp, önünüze çıkan engelleri bir kenara alıp yolunuza cesaretle çıkmalısınız. Aile hayatınızda ve kariyerinizde geciken durumlar bu ay da tekrar gündeme gelecek ve hallolacak. Zamanında aldığınız kararları uygulayacak ve kazanç elde edeceksiniz. Bunu keyifli, bereketli ve disiplin arzunuzla yapacaksınız. Çevrenizden destek alacaksınız ve mutlu olacaksınız.

2021 ŞUBAT AYI KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, iddialı ve cesaretli bir ay sizi bekliyor. Kendinize özgü tavrınız ve yaklaşımlarınızla hızlı şekilde dikkatleri üstünüze toplayıp adeta bir yıldız gibi parlayacaksınız. Geçmiş zamanlarda maddi ve manevi kayıplar vermiş kova olarak şubat ayında kayıplarınız şifasını yakalayacaksınız. Bu ay yolculuk yapabilir, görmek istediğiniz yerleri görebilirsiniz. Geleceğe dair büyük umutlarınız var, yakın zamanda şahitlik edeceksiniz. Çevrenizden belirli konularda fikir alacak ve uygulayacaksınız. Güzel bir ay olması temennimle.

2021 ŞUBAT AYI BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, şubat ayını sabırla ve sakinlikle geçireceksiniz. Maddi kazançlarınız artacak ve bu sebeple güvenliğinizi istediğiniz koşullara taşıyabileceksiniz. İşlerinizin bereketli olmasından dolayı, yüzünüz bir hayli gülecek. Bu mutlulukla kısa bir seyahat etme konusunda adımlar atacaksınız. Daha önce fark etmediğiniz detaylar ve durumlar sizi şaşırtabilir. Sizi uyarmam gereken tek konu bu ay duygusallığı bırakın. Mantıklı düşünün.

Dikkatinizi Çekebilir; BUGÜN BURÇLAR

Mart ayı Burç yorumları 2021 yılı başlıklı makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz.

Tuzla gazetesi Burçlar Köşesi 2022

2021 ŞUBAT AYI BURÇ YORUMLARI

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin