2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı

2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı
2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı

2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı

2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı; Koç Burcunun Aşk Hayatı: Bir koç burcu ile aşk yaşamak istiyorsanız onun enerjisine ayak uydurmalısınız. Aşırı ilgi bekleyen koçlar, onunla sabahlara kadar konuşmanızı isteyebilir. Kendini sürekli geliştirmek isteyen koçlar genel olarak her şeye ayak uydurabilirler. Ayrıca koç burcu aşk hayatında kıskanç ve sahiplenicidir. Eleştiriye, genel fikirlere gayet açık olan koç ile fikir alışverişini kolay yapabilirsiniz. Koç burcu aşkta dominant olan taraf olmak ister. Aksi takdirde emir aldığında sinirlenebilir. Bağımsız bir ruha sahip oldukları için koçlar ilişkilerinde kendi sözlerinin geçmesini isterler.

Boğa Burcunun Aşk Hayatı: Boğa burcu inatçı, sadık ve iyimserdir. Boğalar genelde âşık olsalar bile karşı tarafa hoşlandıklarını pek belli etmezler. Bu nedenle boğanın duygularını öğrenmek biraz güçtür. Boğa genelde karşı tarafın kendisine açılmasını bekler. Uzun süreli ilişkiler tamda boğaya göredir. Kısa süreli ve ya günlük ilişkilerin peşinden koşmaz. Değer verdikçe değer görmek ister. Aşırı dozda ilgi bekler. Hayatınızın en odak noktasında o olsun ister ve anlatılamayacak kadar kıskançtır. Bir boğa kıskandığında gözü döner ve hiç bir şeyi görmez. Birlikte olduğu insanı her nerde olursa olsun bir an bile aklından çıkarmaz. Aşkını ve sevgisini ilk günkü gibi ayakta tutar. Sürprizlerden hoşlanır.

İkizler Burcunun Aşk Hayatı: İkizler burcunun iki karakterli olduğunu akıldan çıkartmamak gerekir. Her zaman meraklıdır her an her konuda bilgi sahibi olmak ister. Dürüstlüğe ve samimiyete çok önem verirler. Bir ikizlerin dikkatini çekmek için onunla ilginç konularda derin tartışmaları girip irdelemelisiniz. Bir ikizler son derece sosyal ve eğlencelidir bunun yanı sıra zaman zaman sert bir üslup kullanmaktan çekinmezler. İkizler kelime cambazıdır sert konuşup sizi yaralayabilirler dikkat etmeniz gerekmektedir. İkizler sizden onu duygusal ve cinsel anlamda tatmin etmenizi ister.

Burçların Aşk Hayatı 2022 Yılı

Yengeç Burcunun Aşk Hayatı: Aşk hayatında pasif olan yengeç çok utangaç olduğu için karşı tarafa açılmak konusunda sıkıntı yaşar.  Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bu nedenle bir yengecin mantık evliliği yaptığına pek rastlanmamıştır. Maddiyata önem vermeyen yengeç partneriyle arasındaki ilişkinin kuvvetli bir bağ oluşturması için uğraşır. Genellikle ilişkilerinde sakin olmayı tercih ederler. Evine bağlı, sadık bir burçtur. İdeal eştir. Güven konusunda en güvenilir burçtur.

Aslan Burcunun Aşk Hayatı: Aslan burcu egodan yaratılmış bir tiptir. Kompleksleri ve kuralları vardır. İnsanların beğenisini, takdirini almak onlar için en önemli şeydir. En iyisine layık olduğunu düşünür ve kendini bulunmaz Hint kumaşı gibi hissetmekten asla gocunmaz. İlişkide liderlik rolü aslanındır. Heyecanlı tez canlı bir ilişki için ideal bir çifttir. Zekâ, entelektüel ve yaratıcı konularda tartışmayı sever. Aslanın bonkörlüğü, cömertliği karşı tarafı çok etkiler fakat aslanın ilişkide hâkimiyet kurmak istediğini unutmamak gerekir.

Başak Burcunun Aşk Hayatı: Başaklar mükemmel konuşma yeteneğine sahip burçlardır. Ciddi konularda tartışmayı çok severler. İletişim gücü çok kuvvetlidir bu nedenle karşı tarafı kolayca etkileyebilirler. Sessizliği ve dinginliği severler. Bunun yanı sıra romantizm ararlar. Eleştiriye açıktır fakat karşı tarafın hal ve hareketlerini ilk günden itibaren çok dikkatlice süzerler. Hayatını planlar üzerinde yaşamayı severler. Pratik olmayı severler. Yaşamaya değer insanı bir kez bulduğu an ona sadık kalmaya özen gösterir.

Terazi Burcunun Aşk Hayatı: Teraziler içinde dolu dolu sevgi taşırlar ve bunu karşı tarafla paylaşmaktan çekinmezler. Hem kendisinin hem de partnerinin duygularına çok değer verir. Verdiği sözleri yerine getirmeye çalışır. Kendisi nasıl davranıyorsa partnerinin de ona öyle davranmasını bekler. Cana yakın ve nezaketlidir. Lüks ve estetik merakı vardır. Partnerinin de böyle seçkin zevkleri olmasını ister. Gezmeyi, sosyalliği çok sever. Her şeye ayak uydurabilen bir yapısı olduğu için herkes tarafından sevilirler.

Akrep Burcunun Aşk Hayatı: Akrep burçları genelde karizmatik olurlar buda ilk adımda onlara avantaj sağlar. Bakışlarıyla karşı tarafı hemen etkilemeyi başarabilirler. Birlikte olduğu kişinin onu sürekli takdir etmesini bekler. Aşırı ilgi ve pohpohlanmayı sever. Akrep kendini dinleyen ve anlayan insanlardan hoşlanır. Karşı tarafın dikkatini bütünüyle kendisine vermesini ister. Akrep her zaman eşine duygusal ve maddi anlamda destek verir. Evlilik hayatı boyunca karşı tarafa sevgi verebilecek zengin yürekli biridir.

Yay Burcunun Aşk Hayatı: Yaşamayı seven yaşamı eğlence haline getiren bir burçtur yay. En önemli özelliği esprili oluşudur. Özgürlüğe olan düşkünlüğünü göz ardı etmemek gerekir. Yay burcu aşk hayatını bir macera olarak görür. Partnerinin kendisine ayak uydurmasını bekler. Karşısındaki insanın ne anlatmak istediğine önem verir ve dinler, anlamaya çalışır. İhtiras, heyecan ve romantizm peşinden koşmayı sever. Biraz patavatsızdır. İçindekileri direkt söylemekten çekinmez.

2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı nasıl olacak

Oğlak Burcunun Aşk Hayatı: İş hayatının önemli olmasına rağmen hobilerini yapmaktan hobilerine vakit ayırmaktan asla vazgeçmez. Tiyatro, sinema gibi yerlere gitmekten çok hoşlanır. Dominant bir karakteri vardır bu nedenle ilişkide kendi istediğinin olmasına özen gösterir. Bir kavga ve ya tartışma sırasında alttan almayı iyi bilir. İkna edici özelliğe sahiptir. Beraberliğinin başlarından ciddiyete önem verir ve aynı şeyi karşı taraftan da görmek ister.

Kova Burcunun Aşk Hayatı: Farklı kişiliği ile karşı tarafı kolayca etkileyebilir. Zeki ve akıllıca hareketleri başkaları tarafından dikkat çeker. Kova insanı hiç bir zaman aşırı kıskanç ve duygusal olmaz. Eleştirileri benimser asla karşı tarafın düşüncelerine saygısızlık etmez. Küçük hataların ve sorunların büyütülmesinden hoşlanmaz. Yanlışları sürekli gündeme getiren biriyle bir hayatı paylaşmak istemez. Aşkta kendini tamamıyla teslim etmeyi ister.

Balık Burcunun Aşk Hayatı: Aşırı duygusallığı ile bilinen balık ilişkide aşka, tutkuya ve ilgiye çok değer verir. En ufak bir sorunu kendi kafasında büyütür ve duygusallığını karşı tarafa çok kolay aktarır. Kolayca âşık olabilir. Sürekli bir ilişki içerisindedir kendini güvende hissetmeyi sevdiği için sevgilisi olmayınca kendini duygusal bir boşlukta hisseder. Duygusal olduğu için sevdiği insan için her şeyi yapmayı göze alabilir. Empati duymayı, dinlemeyi sever. Duygusal anlamda karşılığı bulduğunda o kişiyi hayatının eşi noktasına koyar ve bu sevdasından hiç bir şey hiç kimse onu vazgeçiremez.

 

2022 Yılı Burçların Aşk Hayatı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin