Ağustos ayı burç yorumları 2021

Ağustos ayı burç yorumları 2021
Ağustos ayı burç yorumları 2021

Ağustos ayı burç yorumları 2021

Ağustos ayı burç yorumları 2021 ile gelecekte neler yaşayabileceklerin ipuçlarını öğrenebilirsiniz. Aşk aile, kariyer eğitim ve finansal gibi konularda ağustos ayında sizleri neler bekliyor. Her şey istediğiniz gibi mi gidecek. Olumsuz ve kötü olaylara karşı nasıl davranmalısınız. Aşk hayatınız nasıl geçecek…

Hepsi ağustos ayı burç yorumları 2021’de .. İşte Aslan Başak, Akrep, Yay, Terazi, İkizler Koç, Boğa Yengeç, Oğlak Kova, Balık 2021 Ağustos ayı burç yorumları;

Ağustos ayı Koç Burcu yorumları 2021 

Ağustos ayı koç burcu olanlar aşk hayatındaki değişimler ile karşı karşıya kalabilirler. Çünkü ilişkilerinizde geçmiş hesaplarınızı ya da sorgulamalarınız yeniden gündeme gelebilir.  Aynı zamanda hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki zorlu süreci atlatmak için bazı hatalarınızı da kabullenip gücünüzü toplamalısınız. Eğer kamu, hukuksal ya da devlet dairesinde çalışan biriyseniz çalışma ortamınız ya da yakın çevrenizle de ilgili bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekileri ya da iş arkadaşlarınızın eleştiri ya da önerilerini kulak ardı etmemelisiniz. Çünkü bunlar size hayatınızda çok büyük fayda sağlayacaktır.  Ayrıca sabırla beklemek bedel ödemekten daha iyi bir seçim olacaktır.

Ağustos ayı Boğa Burcu yorumları 2021

Boğa burç olan kişiler 7 Ağustos’tan itibaren kafası karışlık bir zaman dilimine girecekler. Ama kafa karışıklığı bazı ilişkilerinizde size doğru kararlar almanıza yardımcı olacak. Aile hayatınızda hiçbir değişiklik olmayacak ama hayatınızdaki belirsizlikler ile tadınız biraz kaçabilir. Bu ay sizlere bazı fırsatlar sunmayı hedefliyor. Bununla birlikte uzun süredir aradığınız huzur ve güveni de bulabilirsiniz. Eşiniz ya da partnerinizde her zaman sizin yanınızda olacak ve kararlarınıza saygı gösterecektir.

Ağustos ayı İkizler Burcu yorumları 2021 

Ağustos ayında ikizler burcunu da büyük sürprizler bekliyor. Özellikle sizleri yoran finansal konular ile ilgili  partnerinizle yaşadığınız tartışmalar son bulacaktır. Venüs’ün yengeç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte parasal konularda daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir. İlişkilerinizde merhamet anlayışınız ön planda olabilir. Keza aile ilişkilerinizde de bazı konular sizin için çok önemlidir. Finansal konulardaki ısrarcı tutumunuz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 5 Ağustos’ta yönetici gezegeniniz Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak ve bununla birlikte taviz vermediğiniz tüm konular tekrar karşınıza çıkacaktır.

Ağustos ayı  Yengeç Burcu yorumları 2021  

Yengeç burcu da ağustos ayına sakin giriş yapacak ama ayın ilk haftasında sonra heyecanlı zaman geçirmeye başlayacaktır. Eğer ortaklık ile ilgili işleriniz varsa, beklemediğiniz yerden çok yüksek gelirli kapıların açılacağı bir zamana gireceksiniz. Bunun için ağustos ayının ilk yarısını çok iyi değerlendirmeniz gerekecektir. 7 Ağustos’ta yönetici gezeniniz Venüs’ün Yengeç burcuna geçiş yapması ile duygusal yaşantınızda da çok güçleneceksiniz.

Ağustos ayı Aslan Burcu yorumları 2021  

Aslan burcu saki küllerinizden yeniden doğmanızı sağlayan gücü kendinizde bulabileceğiniz günler sizleri bekliyor olacaktır. 3 Ağustos ile kova burcu ile yaşayacağınız dolunay ile 19 Ağustos ile Aslan burcu ile yaşayacağınız ay sizi etkileyen bütün olumsuz durumlardan kurtulmak için gerekli tüm şartlar elinize tek tek gelecek ve size bununla birlikte pek çok alanda fırsatlar sunacaktır.

Ağustos ayı Başak Burcu yorumları 2021

Başak burcu olanlar için de ağustos ayında birçok alanda rahatlama görünüyor. Özellikle yönetici gezegeniniz 20 Ağustos itibari ile Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte uzun zamandır büyük çaba gösterdiğinizi konulara başarılı bir şekilde nokta koyacaksınız. Tuzla Emlak Gayrimenkul ve benzeri alanda alım satım işleriniz veya hedefleriniz bulunuyorsa bu ay gökyüzünün sağlayacağı destekle birlikte tüm isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız.

Ağustos ayı Terazi Burcu yorumları 2021

7 Ağustos’ta yönetici gezegeniniz Venüs Yengeç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte karşınıza farklı hesaplaşmalar çıkabilir. Bu süreçte sizin yönetmeniz gereken bazı konular bulunuyor. Özellikle iş hayatınızdaki bazı konularda yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde karşılaştığınız raydan çıkmış tüm sorunları bu ayda düzene koymaya başlayacaksınız. Özellikle uzlaşmacı yaklaşımınız ile bulacağınız karşılık sizi de mutlu edecektir.

Ağustos ayı Akrep Burcu yorumları 2021

3 Ağustos Kova burcunda gerçekleşmesi beklenen dolunay geçen yılın şubat ayında yaşayıp sonuç alamadığınız olayların sonuçları ile karşılaşabilirsiniz. Gündeminizde finansal konularda yapacağınız yatırımlar olabilir. Bu konuda iyi düşünmeli ve sağlam yere adım atmalısınız. Umudunuzu kestiğiniz bazı konular ile ilgili olumlu cevapları bu ay içinde alabilirsiniz. İçinizdeki seste bu ayda size daha iyi ve doğru olanları fısıldayarak doğru kararlar almanıza olanak tanıyacaktır. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanacak ve kendiniz daha güvende ve huzurlu hissedeceksiniz.

Ağustos ayı Yay Burcu yorumları 2021

Yengeç Burcu olanlar 7 Ağustos tarihi itibari ile yönetici gezegeniniz Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile finansal alanda yakın zamanda gördüğünüz bütün zararları telafi etme fırsatı bulacaksınız. Bu ay içinde tüm borçlarınız kapatacak finansal desteği bulabilirsiniz. 21 Ağustos’ta Uranüs’ün gerilmesiyle birlikte ilişkilerinizde geçmişte yaşadığınız bazı konular aniden karşınıza çıkabilir. Buradaki durumu hem yönetecek hem de nasıl ilerleyeceğiniz hakkında yeni kararlar vereceksiniz.

Ağustos ayı Oğlak Burcu yorumları 2021

Oğlak burcu olanlar ağustos ayında bazı konularda hızlı davranıp elinizi çabuk tutmak isteyebilirsiniz. Elinize geçecek fırsatları değerlendirme adına vereceğiniz kararlardan asla pişmanlık duymayacaksınız. Özel ilişkilerinizde ya da evliliğinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda sakın acele etmeyin. Çünkü partneriniz her zaman sizin iyiliğinizi istiyor, ama bunu siz fark etmiyorsunuz. Gerçekleri görmezden gelmek ve mantıklı olanı yapmak sizi zorlayabilir.

Fakat bu konu da yapılması gerekenlerin tam zamanı olduğunu da söylemek isteriz. Ama Venüs’ün Yengeç Burcuna geçmesi ile ilişkilerinizde daha pozitif ve ılımlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karizmatik yapınız ve iş bitirici yönünüzle karşınıza çıkan teklifleri değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Çünkü bu fırsatlar tüm hayatınızı etkileyen önemli atılımlar olabilir. Bu dönemde duygusal anlamda cesur olmak isteyebilirsiniz. Ama  çözemediğiniz sorunlar için çevrenizdekiler size güçlü destekler sağlayacaklardır.

Ağustos ayı Kova Burcu yorumları 2021

Kova burcu olanlar bu ayda ayaklanma yani düştüğü yerden bir avuç toprak olarak kalkma zamanı olacaktır. Ayrıca bu ayda emeklerinizi boşa gitmemesi için gökyüzü ve yıldızlar size bazı fırsatlar sunacaktır. Fakat bazı konularda sizlerin de hemen her an hareket halinde olması gerekiyor.  Ayrıca eskiden yaşadığınız hayal kırıklarını da asla unutmayın ve gelecekteki adımlarınızı temkinli atın. Yaş tahtaya basmam deseniz de karşılaşacağınız bazı heyecanlı durumlar hata yapmanıza neden olabilir. Ayrıca 7 Ağustos ‘ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi ile   ilişkilerinizde gizli saklı kalan bazı konular da gün yüzüne çıkacaktır. Geçmişte yaşadığınız tecrübelerle yol alarak çizeceğinizi yeni rota önemli kazanımlar sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Ağustos ayı Balık Burcu yorumları 2021

Balık burcu olanlar bu ayda hedeflerini uygulamaya başlayabilirler. Belki konuşulanlar ya da projeler yarıda kaldı, fakat tüm hedeflerinizi ve projelerinizi somutlaşma döneminin geldiğini göreceksiniz. Aslında bazı durumları somutlaştırmak sizler için çok zor bir durum değildir. Finansal alanda uzun süredir yaşadığınız bazı engeller de bu ay ortadan kalkacaktır. Bu ayı iyi değerlendirme fırsatını kaçırmayın. Çünkü bu ay sizin için harekete geçme ve tüm fırsatları en iyi şekilde değerlendirme zamanıdır. Özellikle Ağustos’un üçüncü haftasında ummadığınız yerden finansal konularda yardımlar alabilirsiniz. Bu ayda eşiniz ya da kendi ailenizle ufak bir sürtüşme yaşayabilirsiniz. Ama bunu da çok fazla büyütmeden konuyu kapatmanız sizin açınızda güvenli olacaktır.

Tuzla Gazetesi Burçlar Köşesi 2023

Ağustos ayı burç yorumları 2021

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin