Akupunktur İle Sağlıklı Zayıflama

Akupunktur İle Sağlıklı Zayıflama
Akupunktur İle Sağlıklı Zayıflama yorumları

Akupunktur İle Sağlıklı Zayıflama

Akupunktur İle Sağlıklı Zayıflama. Son dönemlerin en önde hastalıklarından olan obezite herkesin muhtemel sorunudur. Kimileri sağlıklı ve istikrarlı bir diyetle aldıklarını hemen verirken, kimileri ise kilo vermede zorlanır. Ve bu diyetin sürekliliğini yitirmeye neden olur. İnsanın sürekli denenen diyetleri başarısızlıkla sonuçlanınca hata olduğunu bile bile artık sağlıksız bir şekilde diyet uygulamaya başlar.

Bunun sebebi obeziteye karşı verilen mücadelenin hep başarısızlıkla sonuçlanması olmuştur. Birçok kişiden duyarız “ben ne yaparsam yapım kilo veremiyorum” diye. Akupunkturla zayıflamak inanması güç ama hem sağlıklı, hem de muhteşem sonuçlar barındırıyor. Nasıl mı? Birlikte inceleyelim.

Akupunkturla Nasıl Zayıflarım?

Bunun için size gerekli olan akupunkturdan anlayan uzman bir doktordur. Vücudunuzda açlık ve tokluk noktaları ve hatta zayıflamak istediğiniz bölgeye göre yerler mevcuttur. Âdeta frekans görevi yapan bu yerlere bir kaç tane iğne batırılarak uyarı veriliyor.

Öncelikle bağırsak hareketliliği sağlanması için klinikte size o bölgelere uygulanan iğnelerle titreşim veriliyor. Daha sonra kulakta bulunan zayıflama ve tokluk hissi frekanslarını uyarması için küçük iğneler yerleştiriliyor.

Ve bu iğneler sizde belirli bir süre kalıyor. İğneler sizin canınızı acıtacak veya kulağınızda takılacak türden olmadıkları için kolaylıkla akupunktur yaptırabilirsiniz.

Akupunkturla Birlikte Sağlıklı Beslenme

Akupunktur uzmanı doktorunuz size diyet listesi de verecektir. Bu listenin normal sağlıklı listelerden pek farkı yok. Peki, akupunkturla ne gibi bir yararı var? Verilen sağlıklı diyet listesi aslında aç kalmadan sağlıklı besinlerden mevcut. Akupunkturlu bölgelerinize her gün dokunduğunuz için size tokluk hissi verdiriyor.

Yani normalde o diyet listesini yaptığınızda acıkma veya halsizlik sizde olduğundan diyetiniz yarıda kalabilirdi. Ama akupunkturla acıkmıyor ve halden düşmüyorsunuz. Dolayısıyla hem sağlıklı beslenmiş, hem de diyet yaptığınızın farkına bile varmıyorsunuz.

Neden Akupunktur?

Her şeyden önemlisi akupunktur agresif diyetler yerine sağlıklı beslenmeyi hedefliyor. Sağlıklı beslendiğiniz zaman kronik hastalıklarınızda da gerileme hatta yok olma görülebiliyor.

En önemlisi sağlıklı beslenme düzenine sahip biri oluyor, sistematik olarak inceliyor ve zayıflıyorsunuz. Akupunktur bence son dönemlerin en iyi tedavi şekli olabilir. Sizde sağlıklı zayıflamak için akupunkturu denemelisiniz.

Akupunktur İle Sağlıklı Zayıflama

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin