Ana Kucağı

Ana Kucağı nedir
Ana Kucağı modelleri

Ana Kucağı

Ana Kucağı nedir? Bebek bekleyen her ebeveyn büyük bir heyecanla bebek alışverişlerine başlar. Ana kucağı da bebekli bir ailenin en temel ihtiyaçlarından biridir. Özellikle 3 ayından sonra bebekler etrafı keşfetmeye başlamaktadırlar. Bu süreçte onların hem güvende olmasını hem de keyifli saatler geçirmesini sağlayacak çok çeşitli modelleri bulunmaktadır.

Ana Kucağı Gerekli mi?

Ana kucağı almak gerekli mi sorusunu pek çok ebeveyn sıklıkla soruyor. Ana kucağını doğumdan itibaren kullanabiliyor olmanız büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bebeğinizi 3. Ayı dolasıya kadar rahat bir şekilde kucağında uyutabilirsiniz. 3. Aydan sonra da oturma pozisyonuna getirerek etrafı keşfetmesine izin verebilirsiniz. Müzik ve oyuncaklar onun ilgisini çekecek ve oyuncaklar ile vakit geçirmeye başlayacaktır.

Dokunma ve işitme duyusunun gelişiminde, göz koordinasyonunun oluşmasında çok fazla katkısı olan bu aktiviteler sayesinde hem bebekler hem de anneler özgür kalacaktır. Sallanarak uyumaya alışmış bebekler için kolay bir uykuya geçiş imkanı sunan sallanan ana kucağı sayesinde bebeğiniz hızlıca uykuya dalacak ve huzurlu bir şekilde uyuyacaktır.

Ana Kucağı Modelleri

Ana kucağı çeşitlerini incelediğinizde pek çok modelin olduğunu görebilirsiniz. Sallanan ana kucağı modellerinden titreşimli modellere pek çok ana kucağı modelleri yer almaktadır. Ana kucağı seçimi yaparken CE standartlarını taşıması bebeğinizin sağlığı ve güvenliği açısından oldukça önemlidir. Koltuk ayarı yapılabiliyor olması Bebeğinizin uyurken ve uyanıkken çok daha fazla rahat etmesini sağlayacaktır.

Ana kucağı modellerini incelediğinizde oyuncaklı ya da müzikli ana kucağı çeşitlerini de görebilirsiniz. Tüm bunlar bebeğin mental gelişimi için oldukça faydalı olmaktadır. Ana kucağı ile bebekler çok rahat bir şekilde uyuyabilmekte, uyanıkken ise eğlenceli saatler geçirmektedir. Bu süreçte anne ise rahatça işlerini halledebilmektedir.

Ana Kucağı Fiyatları

Ana kucağı fiyatları nasıl? Sorusunu soracak olursanız ana kucağında ne kadar çok özellik ve bebeğe sunulan konfor var ise fiyatta o kadar yükselmektedir. En ucuz ana kucağı fiyatlarını bulabileceğimiz Anne bebek kategorisi altında ki ana kucağı kategorimizi incelemenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Bebeğinizi güvenli ve rahat tutacak bir ana kucağı modelini bulabileceğinize eminiz.

 

Ana Kucağı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin