Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler gününüz kutlu olsun 2022
Anneler gününüz kutlu olsun tuzla

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Anneler Gününüz Kutlu Olsun. Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

Sevgili okuyucularımız, bugün günlerden 14 Mayıs Anneler Günü. Bizleri karnında taşıyan, doğuran, yediren ,içiren, giydiren, büyüten , yetişen annelerimizin günüdür. Elbette annelerimiz bir günde değil her günde anmamız gerekmektedir ama bu güzel ve özel günü annelerimize atfedilmiş olması da harika bir olay doğrusu. Gelin bugünkü makalemizi annelerimize bizlerde atfetmiş olalım.

Sevgili annelerimiz, anne adaylarımız Anneler Gününüz kutlu olsun. Sizler doğada bir, bir tohumu içerisinde barındırıp besleyen, büyüten, daha sonra da meyve vermesini sağlayan toprak gibisinizdir. Eksikliğiniz dünya üzerinde her şeyin durmasına sebebiyet verecektir. Sizler bu dünya üzerinde bir kelime karşılayacak olsaydı kesinlikle ‘Şefkat’ olurdu en azından benim için.

Annelerimiz evlerinde çocukları ve ailesi için hep yapıcı olan kişi konumundadır. Günün stresini hep anneler azaltır. Üzüntülü veya en mutlu anlarımızda onlar bizlerden daha çok düşünmekte ve bizler için sürekli çabalamaktadır. Bunun için annenin varlığı hep, her zaman ve her an aranmaktadır. Her ne kadar bazen annelerimize kızsak bile aslında onlar hep bizim iyiliğimizi isteyen kişilerdir.

Annelerimizin Kıymetini Bilmeliyiz

Dokuz ay boyunca hiç görmeden içgüdüsel bağ kurup doğduktan sonra uykusuz günler geçirip büyütmek için çabalayan ve hep çabalamaya devam edecek kişidir annelerimiz. Bu yüzden büyüklerimiz hep şöyle derdi annelere of denmez. Haklılardı da anne duygusal olan taraftır ve bu yüzden de mantıksal değil olaylara hep duygusal bakacaktır. Bu yüzden daha hassas ve narindirler. Bu kırılgan yapılarına karşı of bile denmemelidir. Çünkü annelerimiz bizleri karnında taşırırken, doğururken, bizleri büyütürken çok yorulsalar bile of dememişler ve hep evlatlarının bir gülümsemesine mutlu olmuşlardır.

Dünya üzerinde yaşayan her canının annelik içgüdüsü olduğunu ve yavrularını korumaya geçiyor oluşunu hepiniz şahit olup görmüşsünüzdür. Bu annelik duygusu dünya üzerinde her kadının yaratılış fıtratında olan ve olmaya da devam edecek bir güdü veya duygudur. Bu yüzden kadın daima önemlidir. Çünkü bir kadın, geleceğin öğretmenini, doktorunu, hakimini, polisini, askerini, bakanını, cumhurbaşkanını doğuracak kuvvete ve nitelikte olan bir varlıktır. Bu yüzden annelerimize ve kadınlarımıza gereken kıymeti göstermeli ve bir bahçede yetişen nadide bir çiçek gibi davranmalıyız.

Sevgili okuyucularımız, 14 Mayıs Anneler Gününüz Kutlu Olsun. Bu dünyada her şeyin eserinin sizler olduğunu unutmayınız. Sizler annelik gibi kutsal bir göreve sahipsiniz. Evlat olarak her anımızda sizlerin bizimle olmasını istiyor her şeyimizi siz annelerimiz ile paylaşıyoruz. Çünkü biz evlat olarak biliyoruz ki gün sonunda size bir kere sarılmak bile bizlere daima yetecek ve iyi gelecektir.

Tuzla Gazetesi.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin