Aralık ayı burç yorumları 2021

Aralık ayı burç yorumları 2021
Aralık ayı burç yorumları 2021

Aralık ayı burç yorumları 2021

Aralık ayı burç yorumları 2021. Bu yılın son ayında burçlar, kış ayları ile birlikte gelen nostalji ve melankoli havasına oldukça açık olacak gibi görünüyor. Bu hava içerisinde gelecek planları yapmak adına da etkili bir süreç dinamikleri şimdiden işlemeye başladı.

Aralık ayı burç yorumları 2021 yılı için bitişlerin zeminini hazırlarken 2022 yılı için yeni dönemlerin, köklü dönüşümlerin ve radikal başlangıçların müjdesini de vermektedir. Ancak bu dönemde gökyüzü hareketleri sabırlı olmanın önemini bir kere daha hatırlatıyor.

 

Koç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu 2021

Zodyak’ın en hareketli burcu olan sevgili Koç burçları için Aralık ayı hareket, gezmek ve gezerken de aydınlanma yaşamak anlamına gelecek. Bir senenin yorgunluğunu yaşayan Koç burçları ve yükselen Koçlar, Aralık ayını takiben Ocak ayında beklenti içinde oldukları yeni iş girişimleri ile senelerine hayli hızlı bir şekilde başlayacaklar. Bu nedenle sevgili Koçlar, Aralık ayını dinlenerek, kendilerine zaman ayırarak, bir sene beklemeye aldıkları işlerini yaparak geçirecekler. Bu sürede sağlıklarına da odaklanmak isteyen Koçlar, yeni yıl için iş hazırlıklarına da zaman kaybetmeden girişecekler. Ancak Aralık ayında gerçekleşecek Yeniay, aile cephesinde bazı hassas durumların meydana gelmesine neden olabilir, buna dikkat.

Boğa Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu 2021

Aralık ayı sevgili Boğa’lar ve yükselen Boğa’lar için parasal konularda oldukça istikrarlı ve sevindirici gelişmelerin yaşanacağı bir ay olacak. Parasal konularda yaşanan gelişmelere karşılık ise ikili ilişkilerde iletişime de ayrı bir özen gösterilmesi gereken bir zamanı işaret etmektedir. İkili ilişkilerdeki bazı pürüzler, aile arasındaki konuların tetiklenmesine neden olabilir, bu konuya dikkat etmekte fayda var. Aralık ayındaki Yeniay ise yakın veya arkadaş çevresinden bir iş teklifinin önünü açacak gibi görünüyor.

İkizler Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu 2021

İlişki ve aile uyumunu sorunsuz bir şekilde yakalayacak olan sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Aralık ayında yılbaşı ile keyiflerine keyif katacak. Yeni yıla girerken daha olgun bir birey olma yolunda ilerleyen İkizler burçlarının bu ay içerisinde iş hayatına ve iş ilişkilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Mekan değiştirme, yeni bir ev bakma, yeni mekan deneyimleri gibi tecrübeler de bu ay yaşanabilecekler arasında yer alıyor.

Yengeç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu 2021

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler Aralık ayını, 2021 yılını baştan sonra irdeleyerek geçirecekler. Bu sene içerisinde yapılanlar, kaydedilen başarılar, biten iş ortaklıkları, sona eren arkadaşlıklar yerini yenilerine bırakırken Yengeç’ler kazanımlarına odaklanacak. Özel hayatta yanılan çalkantıların durulmaya başlaması ile birlikte yeni bir yıla yeni bir döngü ile başlama ihtiyacı içerisinde olacaksınız. Bunun için Yeniay’da yeni bir sağlık döngüsü ile işle başlayacak ve devamında iş hayatı ve gündelik hayat rutinlerinin dengeye girmesi ile devam edecek sevgili Yengeçler!

 

Aslan Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları 2021

Aralık ayı sevgili Aslan ve yükselen Aslan’lar için bir yılın yorgunluklarını attıkları ve yeni başlangıçlara doğru kendilerini hazırladıkları, bolca değer görecekleri bir ay olacak. Aslan’lar yeni yıla girerken ruh halleri daha da toparlanacak, kendilerini yeni mücadelelere ve sahnelere hazırlayacak, etraflarında kötü niyetli insanları ise etkisiz hale getirerek güçlenecek. Ancak bu ay aile ve aile içi iletişim konularına özen gösterilmesi gerekiyor. Aralık’taki Yeniay etkisi yeni aşkları, spor alışkanlıklarını ve sanatsal aktivitelerini oldukça iyicil açılarla destekliyor. Yıl sonuna doğru ise iş alanında daha derin araştırmalar, yeni becerilerin gelişimi ve öğrenme adımları güçlenecek.

 

Başak Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları 2021

Çalışkan Başak burçlarını bu ay meşgul edecek en önemli konular arasında iş hayatı geliyor. Bu açıdan gökyüzü ve gezegen hareketleri de destekliyor. Özellikle bu destekler ve alınacak olan kararlarla beraber sevgili Başak’lar ve yükselen Başak’lar iş hayatında birçok konuda başarılı işe imza atabilecekler. İş yoğunluğu olsa da bütün işlerin üstesinden yorulmadan gelmek mümkün olacak. Ancak bu ay iletişim alanı biraz sıkıntılı, bu nedenle iletişime dikkat etmeniz ve alttan almanız gerekebilir. Merkür Yeniay’ı ile beraber mülk, yatırım, ev alanlarında değişim ve karlı işler de Başakların oldukça yüzünü güldürecek. Bu süreçte karar alırken ve riskli bir işe girerken çevrenizden destek bulamayabilirsiniz, ancak analitik düşünerek tek başınıza da hareket edebileceksiniz.

 

Terazi Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları

Bu yıl yaşanan bütün olumsuzluk, sıkıntı ve sorunlara rağmen Aralık ayında oldukça neşeli ve huzurlu olacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Terazi’ler. Her ne kadar yıl içinde olumsuz tecrübeler yaşanmış olsa da bunları kazanım haline çevirmenin verdiği huzurla hareket eden Terazi ve yükselen Terazi’ler Aralık ayında önemli maddi girişimlerde bulunmak isteyecekler. Aralık’ın ilk haftası hayal kırıklığı yaratan bazı iş durumları meydana gelse de ayın ortalarından itibaren hem ilişki süreçleri hem de iş planları hız kazanıyor. Aile ve iş hayatı arasındaki denge biraz bozulmaya müsait bir yapı çizse de ayın son haftası Yeniay etkisi ile yeni alternatiflerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayacak.

Akrep Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu 2021

Yılın son kalan enerjisini iş hayatına doğru kanalize eden sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler, bu gayretlerinin karşılığında ödüllendirilmeleri oldukça mümkün. Aralık ayında kendi içinize dönmek isteyebilir, kendinize özel zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif alanları Aralık ayında önem kazanıyor. Ticari ve finansal yatırımlar için istekli olmanız anlaşılabilir ancak yatırım için bazı adımları atarken de dikkatli olunması tavsiye edilir. Ay sonunda doğru ise yurt dışı bağlantılı bazı iş fırsatları gündeme gelebilir ve yeni tanışacağınız kişilerle yeni projeler de gündeminizi meşgul edebilir.

 

Yay Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları 2021

Aralık sevgili Yay ve yükselen Yay’ lara huzur ve sakinlik getirirken gevşemek ve rahat nefes almak isteyeceksiniz. Bu sene bir hayli durulan ve olgunlaşan Yay’lar için stres, sorun ya da mücadeleler rahatlıkla aşılabilir durumda. Sağlık ve iş alanlarındaki yavaşlamalar kesinlikle moralinizi bozmasın. Yeniay ile beraber ise Yaylar ve yükselen Yaylar, hayatlarında yeni bir döneme başlamaya karar vererek gerekli adımları atma cesareti de bulacak. Aile içerisinde ise sağlık sorunları meydana gelebilirken siz kendi sağlığınıza daha çok dikkat etmeyi tercih edeceksiniz. Bu ay içinde geçmiş deneyimlerinizi ve kendini başkalarına anlatmak isteyeceksiniz, ancak enerjisi düşük ya da kıskanç insanlara da dikkat etmeniz faydalı olacak.

 

Oğlak Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları 2021

Alışılmışın dışında ancak bu ay sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak’lar kendi keyifleri için hareket edecek. Geçmişi ve bu sene yaşanan olayları, insanları ve ilişkileri düşünürken kendinize daha çok odaklanıp, geliştirmek istediğiniz yönlerinizi daha kolay keşfedebileceksiniz. Önceliklerinizin de değişeceği bu ay bazı alışkanlıkların bitmesi ve yeni alışkanlıkların başlaması için güzel fırsatlar sunuyor. İş hayatında ise gelecek dönem sorumlulukların artacağını haber verecek olan bu ay sizleri yeni yıla hazırlayacak. Sevdiklerinize ve ailenize de kaliteli zaman ayırmaya başlayacaksınız.

 

Kova Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları 2021

İş hayatında bu sene çok uğraştığınız kariyer dengesi Aralık ayında iyice yerine oturacak sevgili Kova ve yükselen Kova’lar. Kış aylarının düşük temposu bazı günler can sıkıcı olsa da sizlerin pasif kalmaması gerekecek. Bu ay sıkça gerginlik yaşama potansiyeliniz olsa da sosyal çevrede ve ikili ilişkilerde bir hızlanma gerçekleşecek. İşten kazandığınız gelirinizi artırmak ve çeşitli sosyal faaliyetlere davet edilmek gibi yorucu bazı planlar da gündeme gelebilir. Değişim süreciniz sosyal çevrenizin de katkısı ile desteklenecek ve oldukça sosyal bir döneme doğru giriş yapacaksınız.

 

Balık Burcu Aralık Ayı Burç Yorumları 2021

Sevgili Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar, Aralık ayında romantizm seviyesi oldukça yüksek olacak. Eşi ya da partneri olmayan Balıklar, girdikleri çevrelerde bolca flört imkanı yakalayacak, çünkü bu ay cazibelerinin doruğunda olacaklar. Yeniay etkisi ile beraber iş ve kariyer alanı diğer burçlara nazaran oldukça hızlı bir şekilde hareketlenecek, eğitimler derinleşecek ve size çok büyük şansları sunacak. Aynı hafta hatta günler içinde birden fazla işle uğraşmanız gerektiği günler oldukça yakın ancak siz bu işlerin üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz.

Aralık ayı burç yorumları 2021

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin