Sevgililer Gününde Kadınlara Alınabilecek Hediyeler

Sevgililer Gününde Kadınlara Alınabilecek Hediyeler
Sevgililer Gününde Kadınlara Alınabilecek Hediyeler

Sevgililer Gününde Kadınlara Alınabilecek Hediyeler

Sevgililer Gününde Kadınlara Alınabilecek Hediyeler nelerdir? Yine bir 14 Şubat. Ve yine aynı telaş. Acaba bu sefer ona ne hediye almalıyım? Bu soru ile kafanız meşgul ise çok doğru yerdesiniz. Kadınlara sevgililer gününde alınabilecek çeşitli hediye fikirleri ile karşınızdayız. ilginizi çekebilir; 14 Şubat Sevgililer Günü Tarihçesi başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

MÜCEVHER

Kadınların vazgeçemediği şeyler listesinin başında her zaman zirveyi takı götürür. Altın, gümüş, pırlanta ve daha niceleri ile sevdiğiniz kadını çok mutlu edebilirsiniz. Her ne kadar maliyeti pahalı olsa ve artık klişe hale gelse de takılar özellikle de altın ise kadınlar için vazgeçilmezdir. Sevdiğiniz kadına pahalı bir mücevher aldığınız zaman ne kadar zengin olduğunuzu gösterip başkalarına hava atmış olmazsınız. Pahalı bir hediye ile ona ne kadar çok değer verdiğinizi ve söz konusu o olduğu zaman paranın hiçbir önemi olmadığını göstermiş olursunuz. Kısacası seni çok seviyorum demenin en kısa yolu ona mücevher almaktır.

ÇİÇEK

Sevgililer gününde sevgilinize ne alırsanız alın. Ama yanınızda çiçek her daim olsun. Çiçek hediye ederek onu çok mutlu edersiniz. Kibarlığınızı ve beyefendi tavrınızı ortaya koymak istiyorsanız çiçek elinizde olacak. Çiçekler muhteşem görüntüleri ve mis kokuları ile ilişkinizi tazeler ve sizi karşı tarafın gözünde yüceltir. Artık çiçeksiz gidilen bir buluşma heyecanı bitmiş önemi kalmamış bir buluşmadır. O ilk heyecanı hep korumak ve ne yaparsanız yapın sevimli görünmek istiyorsanız her zaman o çiçek elinizde olacak.

EL YAPIMI HERHANGİ BİR ŞEY

Kadınlar el emeği göz nuru şeylere çok değer verir. Tabi ki size oturun örgü örün demiyoruz. Ama kendi eliniz ile yapabileceğiniz birçok şey var. Bazen eskiden teknoloji ve tasarım derslerinde yaptığımız mukavvadan ev ile bile kadınları mutlu edebilirsiniz. Yeter ki mesajınız açık olsun. Seni çok seviyorum ve sana çok değer veriyorum. Böyle bir mesajı yansıtan bir hediye ile asla kaybetmezsiniz. Kibrit çöpleri, çam kozalakları ve işe yaramayacağını düşündüğünüz birçok nesne ile aklınıza gelmeyecek güzellikte şeyler yaratılabilir. Biraz hayal gücü biraz da aşk. Gerisi zaten kendiliğinden olur.

KOCA BİR KUTU DOLUSU ÇİKOLATA

Kadınların vazgeçilmezleri arasında olmazsa olmazlardan biri de çikolatadır. Hem mutlu iken hem üzgünken, hem sinirli iken hem de sakinken… Kısaca ruh halleri ne olursa olsun kadınlar asla çikolatadan vaz geçmez. Hele ki bir kutu çikolata ile gönlünü alamayacağınız bir kadın bile bulamazsınız. Sütlü, fındıklı, bitterli ve daha niceleri ile dolu bir kutu çikolata. Ne kadar çeşit varsa karşı taraf da o kadar mutlu olur. Ama önceden sevmediği bir şey var mı diye de çaktırmadan sormayı unutmayın.

ÇİFT KİŞİLİK TATİL

Tatil kadın erkek herkes için vazgeçilmezdir. Ama şu da unutulmamalıdır ki çift olarak gidilen tatil de en unutulmazıdır. Sevgilinize tatil hediye ederek ona unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz. Kısa bir tatil insana bütün kötü şeyleri unutturur. Yeter ki bu tatilde yeterince güzel şey olsun. Hele ki sessiz sakin küçük bir yerde baş başa geçirilen bir tatil gibisi yoktur. Huzurlu ve tatlı bir tatil ile bütün dertlerinizden azade yeni ve taptaze bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz.

 

MÜZİK KUTUSU

Müzik sadece ruhun değil güzel bir ilişkinin de gıdasıdır. Müzik zevki bir çift için olmazsa olmazdır. Aynı şeyi dinlemeyen bir çift ne kadar mutlu olabilir ki. Sevdiğiniz kadının sevdiği müzikler ile dolu bir müzik listesini oluşturup onun hiç beklemediği bir yerde karşısına çıkmasını sağlayın. Mesela o fark etmeden çantasına atabilirsiniz. Böylece çok daha fazla şaşırır ve çok daha fazla mutlu olur. Her ne kadar müzik kutusu desek de bir MP3 çalar veya buna benzer herhangi bir şey de işinizi görür.

ÇANTA

Kadınların çok sevdiği şeylerden biri de giyinmektir. Kombin yapmak bir kadın için çok önemlidir. Ve kombinleri çoğu zaman çantalar tamamlar. Sevdiğiniz kadının giyim tarzını biliyorsanız ve ona uyumlu şık bir çanta bulabilirseniz bu size çok şey kazandırır. Sevgiliniz hangi rengi sever bilemeyiz ama siyah her kadın için idealdir. Bu yüzden şık, rahat ve siyah bir çanta ile mutlu olmayacak bir kadın yoktur.

AYAKKABI

Tıpkı çantalar gibi ayakkabılar da bir kombinin tamamlayıcısı hatta bir parçasıdır. Ayakkabı kadınlar için özeldir ve oldukça önemlidir. Şık bir ayakkabı bir kadın için hayat kurtarıcıdır. Ve sevdiğiniz kadının tarzına uygun bir ayakkabı biliyorsanız bu hayat kurtarıcı artık siz olursunuz.

KİTAP

Eğer kitap okumayı seven bir sevgiliniz varsa çok şanslısınız. Hele ki siz de sevgilinizin sevdiği kitap tarzını biliyorsanız o zaman belki de dünyadaki en şanslı kişisiniz. Sahaf sahaf gezerek ya da internette güzel bir araştırma yaparak ona çok beğeneceği bir kitap alabilirsiniz. Küçük bir tavsiye. Aldığınız kitabı daha önce okumadığından emin olun. Laf arasında sorabilir ya da kitaplığı varsa çaktırmadan karıştırabilirsiniz. Onu aldığınız kitap ya da kitaplar ile şaşırtabilirseniz bu işi becermişsiniz demektir.

Sevgililer Gününde Kadınlara Alınabilecek Hediyeler

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin