Aydınlatma Ürünleri

Aydınlatma Ürünleri modelleri
Aydınlatma Ürünleri fiyatları

Aydınlatma Ürünleri

Aydınlatma ürünleri ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu ve iş yeri dekorasyonu için asla vazgeçilmez ürünlerdir. Bir alanı dikkat çekici hale getirmek kullanılan aydınlatma ile mümkündür. Aynı zamanda alanı değerlendirmek, gece ve gündüz sürecinde aynı konforu yakalamak ancak aydınlatma sistemleri ile olur.

Masa Lambaları

Masa lambaları özellikle gece aydınlatması konusunda oldukça önemlidir. Çalışma masası lambaları özellikle fonksiyonel yapıları sebebi ile en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Çalışma masası üzerinde hem dekorasyon destekleyici hem de çeşitli kullanım kolaylıkları ile kesinlikle vazgeçilmeyen bir üründür.

Masa lambaları özellikle katlanabilir ya da ayarlanabilir özellikleri sayesinde her türlü çalışma alanı için başarılı şekilde kullanılmaktadır. Hatta tasarımcılar bu konuda masa lambaları için kalemlik ve ofis araç deposu olacak şekilde çalışmaları lamba ile birleştirmişlerdir. Ortalama masa lambası fiyatları 25 TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Kullanım alanı ve lamba led ayarına göre bu rakamlar kademeli olarak yükselebilmektedir.

Aydınlatma Ürünleri Abajurlar

Abajurlar şık ve modern ev dekorasyonları için olmazsa olmazdır. Hatta modern tasarımlı ofis dekorasyonları için tam bir iç mimari dokunuşudur. Spor ve klasik modeller ile beğeniye sunulan abajurlar için ortalama fiyatlar 25 TL’ den başlamaktadır. Abajur ayaklarının ahşap ya da metal olması, şapkasının dokusu ya da tasarım için kullanılan ürün fiyata direkt etki eden unsurlar arasında yer almaktadır.

Aydınlatma Ürünleri Avizeler

Ev dekorasyonu için baştan aşağıya yenilemeye gerek yok evde ufak bir değişiklik yapayım da evin havası değişsin diyorsanız işte o dokunuş kesinlikle avizeler için olmalıdır. En modern en şık tasarımlar ile evlerinizin havasını değiştirecek avizeler için aydınlatma kategorisinde istediğiniz fiyata en şık seçimleri yapmanız mümkün.

Lambader

Evimde konfor köşem var ve burada ışık sadece bana ait olmalı diyenler için lambaderler en büyük kurtarıcıdır. Hatta modern ev dekorasyonları için büyük avizelerle odanın tamamını aydınlatmak yerine lambaderler ile sadece belirli noktalardan alanı aydınlatmak yeterli olmaktadır. Siz de modern ev yaşamı tercih edenlerden iseniz mutlaka aydınlatma kategorisinde en iyi seçimi yapabilirsiniz.

Aplikler

Aplikler, özellikle bahçe dekorasyonu için gerekli olan ve alan aydınlatmasında kullanılan ürünlerdir. Kapı girişlerinde ya da bahçe duvarlarında kullanılan aplik aydınlatmalar modeline göre 30 TL’den fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aydınlatma Ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin