Beyoğlu’ndaki terör saldırısının faili yakalandı

Beyoğlu'ndaki terör saldırısının faili yakalandı
Beyoğlu'ndaki terör saldırısının faili yakalandı

Beyoğlu’ndaki terör saldırısının faili yakalandı

Beyoğlu’ndaki terör saldırısının faili yakalandı. Beyoğlu‘ndaki terör saldırısının faili sorgusunda, PKK/PYD/YPG terör örgütünce istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin’den Türkiye’ye kaçak yollarla girdiğini söyledi.

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı saldırıyı gerçekleştirdiği gerekçesiyle gözaltına alınan kadın teröristin, kaçış görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul İstiklal Caddesi’nde bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 81 kişi de yaralandı. Saldırıya ilişkin, bombayı bırakan teröristin de aralarında olduğu 46 kişi gözaltında. Eylemi gerçekleştiren kadın terörist, PKK bağlantısını ve talimatı Kobani’den aldığını itiraf etti. İstanbul Emniyeti de operasyonun ayrıntılarını açıkladı. Kullanılan patlayıcının TNT olduğu belirlendi.

1200 KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ

İstanbul‘da İstiklal Caddesi‘ndeki bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 81 kişi yaralandı. Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı 8 savcı ve 2 başsavcıvekili yürütüyor. Bombayı bırakan teröristin de aralarında olduğu 46 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre saldırıdan sonra 1200 kamera görüntüsü incelendi. Tespit edilen şüpheli kadının taksi ile Esenler’e gittiği belirlendi.

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Tuzla Gazetesi

Beyoğlu’ndaki terör saldırısının faili yakalandı

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin