Doğal kas yapmak mı istiyorsunuz?

Doğal kas yapmak mı istiyorsunuz
Doğal kas yapmak mı istiyorsunuz

Doğal kas yapmak mı istiyorsunuz?

Doğal kas yapmak mı istiyorsunuz? Nasıl kas kazanacağınızı mı merak ediyorsunuz? Bulunacak birçok heves, hile ve “hızlı düzeltme” var, ancak kas kütlesi kazanmanın gerçekten tek bir sağlıklı yolu var. Harika bir genetikle donatılmış olmanıza veya potansiyel olarak tehlikeli yasa dışı hormonlar veya steroidler kullanmanıza gerek yok.

“Nasıl kas kazanılır” sorusunun nispeten basit iki aşamalı bir süreci vardır; kalori alımınızı artırın ve egzersiz yapın. Bu kombinasyon istenen sonuçları sağlayacaktır.

Aynaya bakmaktan utanmayın! Ulaşmak için çabaladığınız vücuda sahip olabilirsiniz. Nasıl kas kazanacağınızı düşünmeye başladığınızda, ilk içgüdünüz “Ama ben şişmanlamak istemiyorum” olabilir. Yağ kaybetmek ve kas kütlesi kazanmak iki farklı amaçtır ve iki farklı şekilde ele alınır. Nasıl hızlı Kilo vermek için diyet ve egzersiz yapmanın kas kazanmak için diyet ve egzersiz yapmaktan farklı olduğunu anlamalısınız.

Nasıl kas kazanacağınızı mı merak ediyorsunuz?

Kas kütlesi kazanmak için kalori alımı arttırılmalıdır. Vücudunuzun alışık olduğundan daha fazla kalori almalısınız: daha fazla protein ve yağ alın – vücudunuzun kilo almaktan başka seçeneği yoktur. Besin takviyeleri kullanılabilirken, bu sağlıklı bir diyetin yerine kullanılmamalıdır. Artan kaloriler, arzu ettiğiniz artan kas kütlesini elde etmek için ağırlıklarla çalışarak dengelenir. Bu egzersiz, kasları “aşırı yükleyerek” büyümeyi teşvik edecektir. Artan antrenmanla birlikte kalori yapı taşlarının (kas dokusunu yeniden inşa etmeye ve onarmaya yardımcı olan) kombinasyonu.

Sürekli olarak kilo almaya ve kas kütlesi oluşturmaya çalışan milyonlarca kişiden biriyseniz, kararlı bir bağlılık, uygun diyet ve iyi bir ağırlık çalışma rejiminin hedefinize ulaşmada başarılı olmanın en iyi yolları olduğunu unutmayın. Bir kas kütlesi oluşturma diyeti, kilo alımını teşvik etmek için bol miktarda protein ve yeterli kalori içerir.

Doğal olarak ne kadar kas yapılır?

Başlamak için iyi bir yer, mevcut kilonuzu 18 ile çarpmaktır. Bu sayı, vücudunuzun bir günde kaç kaloriye ihtiyacı olduğu konusunda kabaca bir fikir verecektir. Aktifseniz, spor yapıyorsanız veya ortalamadan daha hızlı bir metabolizmanız varsa, kalori alımınızı daha da artırmanız gerekebilir. Bir kas geliştirme diyeti sizin açınızdan çok çaba gerektirir. Günde üç öğünde yeterli kaloriyi tüketmek kolay değil. Her gün üç büyük öğün yerine birkaç küçük öğün yemek iyi bir öneri olacaktır.

Protein tozu, herhangi bir kitle oluşturma diyetinde kritik bir unsurdur. İdeal olarak, vücut ağırlığınızın kilogramı başına bir buçuk gram protein yemelisiniz. Bu çok fazla protein gibi görünse de, her gün birkaç küçük öğüne yaymak bu hedefe ulaşmak çok daha kolay olacaktır. Balık, kümes hayvanları, yumurta ve yağsız kırmızı et mükemmel protein kaynaklarıdır. Bol miktarda taze sebze ve bol miktarda protein ile birleştirilmiş basit karbonhidratlar, her gün kalori kotanızı karşılamanıza izin vermelidir. En iyi kas geliştirme diyeti, yeterli kaloriyi ve uygun yiyecek türlerini tüketmenin birleşimidir.

Doğal kas yapmak mı istiyorsunuz?

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin