General Electric Klima Fiyatları

General Electric Klima tuzla
General Electric Klima servisi

General Electric Klima Fiyatları 2022

General Electric Klima Fiyatları nedir? Isıtma ve soğutma sistemleri için özel olarak geliştirilen General Electric klimalar, son derece üstün performansları ile dikkat çekiyor. Günümüzde yaşanan teknolojik gelişmelere ayak uyduran General Electric markalı klimalar, enerji verimliği konusunda da göz dolduruyor. A+++ enerji verimliliğine sahip klimalar sayesinde kullanıcılar, son derece kolay bir şekilde elektrik tasarrufu da yapabiliyor.

Son dönemlerde üretilen yeni modellerde yer alan bakteri temizleme özelliği sayesinde kullanıcılar, oldukça temiz bir ortam ile karşılaşıyor. 19.YY’ dan beri sektörün en önemli firmalarından biri olan en uygun klima General Electric markası, çıkardığı iklimlendirme sistemleri sayesinde kullanıcıları mutlu etmeye devam ediyor.

General Electric Klima Bayi

BTU Değerlerine göre piyasaya sürülen klimalar sayesinde kullanıcılar, ısınma ve serinleme ihtiyaçlarını son derece kolay bir şekilde karşılayabiliyor. Doğru bir klima seçiminde mutlaka BTU değerine dikkat edilmesi son derece önemlidir. BTU değeri hesaplanmadan alınabilecek ürünler yüzünden ciddi ısıma ve serinleme problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

General Electric Klima Servisi

General Electric markası tarafından üretilen tüm iklimlendirme sistemlerinde olduğu gibi klimalarda da geniş servis ağı mevcuttur. Söz konusu geniş servis ağı sayesinde kullanıcılar, ürünlerinin bakımını ve tamirini son derece kolay bir şekilde yaptırabilmektedir.

Daha önceden belirlenen Avrupa standartlarına göre üretimi yapılan General Electric marka klimalar gerek ev ortamında gerek ise ticari ortamlarda son derece sessiz bir şekilde kullanılabilmektedir. Peki, General Electric klima fiyatları ne kadar?

General Electric Klima Tuzla

General Electric klima fiyatları, BTU değerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. 9.000 BTU değerine sahip General Electric GES-NX25 Prime isimli klimanın satış fiyatı 3.899 TL olarak belirlenirken, 24.000 BTU değerine sahip klimanın satış fiyatı ise 7.500 TL olarak belirlenmiştir.

Yukarıda da görüldüğü gibi klima fiyatları BTU değerine göre değişmektedir. Temel de BTU değerine göre belirlenen klima fiyatlarında enerji verimliliği de dikkate alınmaktadır. Kısacası A+ klimanın değeri ile A+++ klimanın değeri kesinlikle bir değildir. General Electric klimalar hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılar, internet sitemiz içerisinde yer alan ürünleri inceleyebilir, müşteri hizmetlerini arayabilir veya mail yolu ile kolaylıkla bizimle iletişime geçebilir.

Tuzla Gazetesi

General Electric Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin