GREE Klima Fiyatları

GREE Klima Fiyatları tuzla
GREE Klima Fiyatları servisi

GREE Klima Fiyatları

GREE klima fiyatları, piyasada bulunan emsallerine göre bütçe dostu olarak değerlendirilebilir. Motor gücüne göre fiyatlandırma yapılan klimaların ev tipi olanları genellikle 9000 BTU’dan başlar. İç ünitesi duvara monte edilenler, 12.000 BTU, 18.000 BTU ve 24.000 BTU şeklinde soğutma gücüne sahip olan çeşitleri mevcuttur.

GREE klima fiyatları piyasada isim yapmış markaların aynı güçte olan benzer modelleriyle kıyaslandığında hem malzeme ve kalite açısından yarışabilecek kadar iyi düzeyde olması da markanın artılarındandır.

GREE Klima Bayi servisi Tuzla

“I Feel” sıcaklık kontrolü düğmesine basılınca, kumandada bulunan algılayıcı sayesinde ortamın sıcaklığı hissedilir ve içerde bulunan duvar ünitesine bu bilgiler iletilir. En uygun Klima aldığı bu bilgilere göre hava üfleme şiddetini ve soğutma, ısıtma düzeyini en üst seviyede rahatlık sağlamak üzere ayarlar.

Yüksek Kapasiteli Sessiz Çalışan Fanın özel tasarımı sayesinde ses en az seviyede olur. Tasarımında ve üretiminde kullanılan malzeme nedeniyle uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

Multi Fonksiyonel Filtre ise iç ortamın havasının en üst seviyede çalışmasını sağlamak için 3 farklı filtre kullanılmıştır.

Arıza teşhis özelliği ise direk yetkili servisle iletişim kurarak arızanın durum bilgilendirilmesinin yapılmasını sağlar.

-15 derecede çalışma özelliği neticesinde dış ortam sıcaklığı çok düşük olan zor iklimlerde dahi ısıtma ve soğutma özelliğini kullanabilmeye imkân tanır.

Bunlardan başka pek çok özelliğe sahip olan GREE klima kullanım alanları ve konforunu sağlayan üstünlüklerine oranla fiyat fayda dengesinde fazlasıyla artıdadır.

GREE Klima Tuzla Fiyatları Viola Modeli

9.000 BTU gücünde olan duvar tipi klima 3.570 TL

12.000 BTU gücünde olan duvar tipi klima modeli 3.990 TL

18.000 BTU gücünde olan duvar tipi klima modeli 5.535 TL

24.000 BTU duvar tipi klima modeli 7.300 TL olarak satışa sunulmuştur.

U-Crown İnverter Duvar tipi Split klima modeli 12.000 BTU fiyatı 7.790 TL

U Crown Inverter Duvar Tipi Split Klima Modeli 18.000 BTU fiyatı 9.600 TL olarak belirlenmiştir.

Bu iki model GREE klima Tuzla da kendine göre emsallerinde üstün özelliklere sahiptir. Her kullanıcı kendi bütçesi ve ihtiyacına göre seçimini yapmalıdır.

GREE Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin