Hisense Klima Fiyatları

Hisense Klima Fiyatları tuzla
Hisense Klima Fiyatları bayi

Hisense Klima Fiyatları 2022

Hisense klima fiyatları piyasada bulunan yüksek enerji tüketimi ile çalışan klimalardan çok daha uygundur. Kompresörü Mitsubishi Elektrik firması tarafından üretilmektedir. İnverter teknolojisi sayesinde nano teknolojiyi kullanarak akışkan gazlarla soğutma ve ısıtma yapmaktadır.

En az enerji sarfiyatı ile en yüksek soğutma kapasitesini sağlama misyonuna hizmet eden en uygun klima ile iklimlendirme maliyetlerinin %30 oranında düşmesini sağlar. Bu bağlamda enerji kullanımı daha az olduğundan doğa dostudur.

Hisense Klima Serileri ve Özellikleri

G Serisi

Merkezi klima sistemleridir. Sahip olduğu bütün kompresörler DC değişken hızlı dönüştürücü kompresör ve tüm üfleme motorları DC olarak kullanılır. Şebekeden aldığı 220 volt akımı alternatif ve değişken akıma çevirerek ideal düzeyde enerji tasarrufu sağlamaktadır.

W Serisi

Su soğutmalı inverter olarak çalışan kompresör sayesinde doğadan gelen güç ile yüksek iklimlendirme verimi sağlanır. Multi-split kontrol sistemini, DC inverter (dönüştürücü) teknolojisini ve doğa dostu R410A isimli soğutucu gazda bulunan üstün niteliklerle karıştırarak tek sistemde toplayarak iklimlendirme yapar.

Hisense Hi-Flexi L Serisi VRF klima

Büyük ölçekli ve orta ölçekli lüks binalarda kullanılan merkezi klimalardır.

E Serisi

Konutlar ve küçük ofisler için merkezi iklimlendirme çözümleri için üretilmiştir. Şık ve ince olan iç ünitesi ile dekoratiftir.

R Serisi

Tek soğutucu likit sistemi sayesinde eş zamanlı olarak ısıtma ve soğutma gerçekleştirebilir. Üstün teknolojisi sayesin de sağlıklı ve ferah havalar sunar.

Hisense Klima Bayi servisi Tuzla

Hisense klima fiyatları bayi -servisi ile ilgili çok fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Çünkü firma, genellikle merkezi iklimlendirme üzerine uzmanlaşmıştır. Kurumsal satışlar yapıldığı için teklif usulü fiyat belirlenir. Ancak geliştirmiş olduğu üstün teknolojiden daha küçük ölçekli kullanıcılarının da yararlanmasına olanak vermek adına ev ve ofis tipi klimalar da üretmiştir.

Kullandığı üstün teknoloji ve filtreleme sisteminin fiyatıyla orantılandığında çok üstün olduğu görülmektedir. Aynı değerde bir teknolojinin çok daha yüksek fiyatlara alıcı bulduğu sektörde orta gelirli kullanıcıların imdadına yetişir.

24.000 BTU olanları 9950 TL

18.000 BTU olan modelleri 6.236 TL

12.000 BTU güce sahip modelleri 4.645 TL

9.000 BTU olan modelleri ise 3.900TLcivarında satışa sunulmuştur. Her internet sitesinde ve dükkânda farklı fiyatlar olduğu için biz burada ortalamalarını alarak bir fiyat belirleyerek yazdık. Siz kendi bütçenize hangisi uyarsa o siteden alabilirsiniz. Yalnız Hisense klima fiyatları için bakarken servis garantili olmasına dikkat etmelisiniz.

Tuzla Gazetesi

Hisense Klima Fiyatları

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin