iki kardeşin asansör boşluğunda ölümü!

iki kardeşin asansör boşluğunda ölümü! ÇEKMEKÖY
ÇEKMEKÖY de iki kardeşin asansör boşluğunda ölümü!

iki kardeşin asansör boşluğunda ölümü!

iki kardeşin asansör boşluğunda ölümü! Çekmeköy‘ de dün 4 yaşındaki Hasan ve 8 yaşındaki Hüseyin Büyür kardeşler saat 13.30 sıralarında kayboldu. İhbar üzerine polis ekipleri ve AFAD tarafından aranan kardeşler, evlerinin hemen arkasında bulunan inşaatın asansör çukurunda bulundu. İçi yağmur suyu ile dolan çukurda bulunan çocukların hayatını kaybettiği belirlendi.

Cansız bedenleri itfaiye tarafından çıkarılan kardeşler, otopsi işlemleri için Yenibosna’ daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinden itibaren olay yerinde bulunan yakınlarının ise üzgün olduğu görüldü.

Hayatını kaybeden iki kardeşin dedesi Mesut Büyür, “Saat 13.00 gibi aramaya başladık. Annelerinden ekmek arası bir şeyler alıyorlar. Anneleri de sokakta oynuyorlar sanıyor. Bir şekilde buraya geliyorlar, düşüyorlar. Gece boyunca polis, AFAD, mahalle sakinleri aradık. En son burada bulundu çocuklar. Çevreden aldığımız duyuma göre 7-8 yıldan beri inşaat halinde burası.

Çekmeköyde iki kardeşin üzücü ölümü Dededen yürek burkan sözler

Dışarıda herkesin çoluk çocuğu oynuyor. Herhangi bir önlem yok. Üzerindeki tahtaymış. Yağmurda çürümüş. Çocukların cenazeleri adli tıpa gitti. Bunu böyle yapanlar, sorumlular cezasını bulsun. Ben iki torunumu, iki gözümün kökünü kaybettim.” dedi.

KARDEŞLERİN SON GÖRÜNTÜLERİ

2 kardeşin ölmeden önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 2 kardeş sokaktan geçiyor.

Çekmeköyde iki kardeşin üzücü ölümü Dededen yürek burkan sözler

 

iki kardeşin asansör boşluğunda ölümü!

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin