iletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Haddinizi Bilin

iletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Haddinizi Bilin
iletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Haddinizi Bilin

iletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Haddinizi Bilin

iletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Haddinizi Bilin. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli amirallere ilişkin, “Bu millet 15 Temmuz’da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi. Haddinizi bilin” dedi.

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bildiri yayımlayan emekli amirallere tepki gösterdi. Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir ’bildiri’ yazmışlar. 5’inci kol unsurları da hemen heyecanlanmış. Oturun oturduğunuz yerde. O Türkiye eskide kaldı. Bu millet 15 Temmuz’da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi. Haddinizi bilin” ifadelerini kullandı.

’NE HAKLA PARMAK SALLIYORSUNUZ?’

Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğuna işaret eden Altun, “Siz kimsiniz? Ne hakla milli iradenin meşru temsilcilerine parmak sallıyorsunuz? Türkiye bir hukuk devletidir. Bunu asla unutmayın. Vesayetçiler bir daha asla demokrasimize zarar veremeyecek. Dış güçlerin ezik piyonları büyüyen, güçlenen Türkiye’nin önünü kesemeyecek” açıklamasında bulundu.

Tepkiler Çığ gibi Büyüyor

Mehmet Tevfik GÖKSU; Türkiye’nin verdiği milli mücadeleyle soluğu kesilenler nefes alabilmek için kendilerine yeni kuklalar bulmuş. Geçti o günler geçti… O cunta rüyalarınızdan uyanın artık. Sizin darbe sevdanız oradaysa bizim de 15 Temmuz Destanımız burada… dedi.
Mahir ÜNAL; Vesayetçi aklın artığı birkaç emekli amiral “bildiri” yayınlayıp seçilmişlere “parmak sallamış.” Tekrar hatırlatmakta fayda var. Topluma ve devlete dair her şeyi dizayn etmeye çalışan bu vesayet aklı eski Türkiye’de kaldı. Darbe heveslilerine Hodri meydan dedi.
Alinur AKTAŞ; Seçilmiş meşru hükümete parmak sallayanlara ve bu gelişme sonrası heyecan yapan 5. kol unsurlarına söylenecek tek bir şey var; “Bizde Ömer’ler bitmez.” Haddinizi bilin! dedi.
Hilmi TÜRKMEN; Doğu Akdeniz’de gaspçıların oyunlarını bozduk, sesleri çıkmadı. Sınırlarımızı temizledik, sesleri çıkmadı! Libya’da Mavi Vatan’ı tesis ettik, sesleri çıkmadı. Karabağ’da bir olduk, sesleri çıkmadı. Gelmiş demokrasiye, hükümete ayar veriyorlar! Hadi bakalım! #HodriMeydan
Osman Nuri Kabaktepe; Kimileri ışıklara, kimileri de “bildiri”lere umut bağlamış. Hepsinin ortak sevdası vesayet, ortak düşmanı ise milli iradedir. Demokrasiyi katletmeye yeltenen bu anlayışı kabul etmek, bunlara boyun eğmek; en hafif deyimiyle vatana ihanet olur. Ölene dek karşınızda olacağız.
Mustafa VARANK; 15 Temmuz’dan ders almamış, 2007 e-muhtıra günlerini özleyen mütekait amiraller şunu kafalarına iyi soksun: Bu millet, ‘apoletli siyaseti’ çoktan tarihin çöplüğüne gömdü. İşte bu kokuşmuş zihniyetten kurtulan Türkiye, Mavi Vatan ideali için en cesur adımları şimdi atabiliyor.
Recep Tayyip ERDOĞAN; Kimse Türkiye Cumhuriyetini, demokrasiyi, Milli İradeyi teslim alma hevesine kapılmasın. O kirli eller, bu ülkede hedefine ulaşamayacaklar.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

iletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Haddinizi Bilin

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin