Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi

Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi
Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi

Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi

Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılacak. Kabine Toplantısı ne zaman? 18 Temmuz 2022 Kabine Toplantısı kararları bugün mü, saat kaçta, sonuçları ne zaman açıklanır?

Kabine Toplantısı ile ilgili sorular peş peşe geliyor. Haftanın son gününde Kabine Toplantısı ne zaman sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. Genel olarak Pazartesi günleri gerçekleştirilen Kabine Toplantısı kararları ne zaman, saat kaçta açıklanır? İşte Kabine Toplantısı 2022 tarihi…

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın Beştepe’de toplanacak.

Gündemdeki en kritik başlık ise Kredi Yurtlar Kurumu’nun kredi borçlarına yönelik yapılacak çalışma olacak. Yeni düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından toplantı sonrasında açıklanacak.

Kabine toplantısı sona erdi KYK borçlarına düzenleme geliyor

Öğrenim kredi borçlusu gençlerin gözü bugün Kabine Toplantısı’ndan sonra yapılacak açıklamada. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Gençlerimizi faize kurban etmeyiz” sözleriyle düzenlemeye ilişkin mesajını verdi. Yeni bir faiz hesaplaması ya da yeni bir ödeme takvimi gibi seçenekler masada. KYK borçlarına düzenleme geliyor. Kabine gündeminde tahıl koridoru ve enflasyonla mücadele de var.

“KABİNE SONRASI KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da bugünü işaret etti, Kılıçdaroğlu’nun “faiz” ifadesine tepki gösterdi.

Kasapoğlu, “Biliyorsunuz, 351 sayılı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kanunu var. Yurt içi üretici fiyat endeksi, bu işin kanununda yer alan bir konu. Özellikle bir faiz uygulaması değil, ana muhalefet partisi liderinin ifadesiyle, bir faiz uygulaması değil. Önce bunun altını çizmek lazım. Bununla ilgili çalışmalarımız hazır. İlk kabine toplantısı sonrası Sayın Cumhurbaşkanı’mız etraflıca bu konuyu gençlerimizle ve kamuoyuyla paylaşacak” diye konuştu.

Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin