Kasımpaşa’da istifaların perde arkasında yaşananlar ‘yok artık’ dedirtti

Kasımpaşa'da istifaların perde arkasında yaşananlar'yok artık' dedirtti
Kasımpaşa'da istifa

Kasımpaşa’da istifaların perde arkasında yaşananlar ‘yok artık’ dedirtti

Kasımpaşa’da istifaların perde arkasında yaşananlar ‘yok artık’ dedirtti ;Sezon başında da Mehmet Altıparmak’la yola çıkan ve aldığı galibiyetlere rağmen yolların ayrıldığı tecrübeli teknik adamın ardından yaşanan üst üste istifa olayları akıllarda soru işareti bıraktı. Olayın perde arkasında yaşananlar ise ortaya çıktı.

AYRILIKLARIN ORTAK SEBEBİ BAŞKANIN AYTAÇ KARA TALEBİ!

Bu üç isimle de yolların ayrılma nedeninin ortak olduğu ortaya çıktı. Kasımpaşa Spor Başkanı Turgay Ciner, Aytaç Kara’nın duran topları kullanmamasını istiyor. Mehmet Altıparmak’la da yolların bu nedenle ayrıldığı belirtilirken, bir maçta daha aynı gelişmelerin yaşandığı belirtildi.

BAŞKAN İNGİLTERE’DEN ARADI: İRFAN BUZ VE AYTAÇ KARA İLE YOLLARI HEMEN AYIRIN

Erzincan spor ile oynanan kupa maçının 85. dakikasında duran topun başına Aytaç Kara’nın gelmesiyle ortalık bir anda karışıyor. İngiltere’de bulunan Başkan, direkt Serkan Reçber ile iletişime geçiyor ve İrfan Buz’u bu konuda uyarmasını istiyor. Başkan hem İrfan Buz’un hem de Aytaç Kara ile yolların hemen ayrılmasını istediği ortaya çıktı. Karşılıklı restleşmenin ardından Serkan Reçber de İrfan Buz da görevlerinden ayrıldı.

Tuzla Gazetesi spor

Kasımpaşa’da istifaların perde arkasında yaşananlar ‘yok artık’ dedirtti

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin