Kırıcı Deliciler

Kırıcı Deliciler markaları
Kırıcı Deliciler modelleri

Kırıcı Deliciler

Kırıcı deliciler ev tadilatında, mobilya kurulumunda amatör olarak ve ya profesyonel olarak kullanılan aletlerdir. Özellikle perde kornişleri takılırken bu aletlerden delici olanları yani matkaplara çok ihtiyaç olmaktadır. Elektrikli iş aletleri; kırıcı olanlar, daha çok profesyoneller tarafından kullanılmalıdır.

Bu aletler için önemli unsurlardan biri geri tepme diye tabir edilen titreşimi, kullanan kişinin çok fazla hissetmesini engelleyecek donanımlara sahip olmasıdır. Özellikle kırıcı olan aletler bazen gün boyunca kullanılmak zorunda kalınabilir. Eğer geri tepmesi çok fazla olursa vücutta ve kollarda ağrılar meydana gelir.

Kırıcı deliciler sahip oldukları güce ve donanımlara göre fiyatlanırlar. Ağır iş diye tabir edilen tamirat tadilat işlerinde daha yoğun kullanım alanı bulurlar. Bu bakımdan sağlamlık ve güç çok önemli iki unsurdur. Buna göre ve kullanıcı hedef kitlesine göre tasarlanan modeller ve fiyatları değişiklik gösterir.

En İyi Kırıcı Delici Matkap Hangisi

En iyi kırıcı delici matkap hangisi? Sorusuna genel olarak en güçlü motor kuvvetine sahip olan ve fonksiyonel olan matkaptır şeklinde cevap verilebilir. Her zaman en pahalısı en iyisidir diye düşünmemelidir. Ama kalite de asla ucuz değildir. Bunları göz önünde bulundurarak yapılan yorumları dikkate alın.

Bir de çok daha uygun fiyata sahip bir matkap sizin işinizi görecekse daha fazla para ödemeye gerek olmayacaktır. Ama fayans kırma ve kaldırma gibi kırma işlemleri yapmanız gerekecekse elbette çok daha güçlü bir matkap için biraz para harcamanız gerekebilir. Belki de o matkaba vereceğiniz para size gelecekte bir ek gelir imkânı dahi kazandırabilir.

Son zamanlarda insanlar ev tadilatlarını kendileri yapmaya merak salmış olduklarından kırıcı delici makinelere rağbet artmıştır. Bu rağbetten yaralanmak isteyen makine üreticileri amatör kullanıma uygun modellerini piyasaya sürmektedirler.

Sitemizde bulunan kırıcı deliciler olarak adlandırılan matkap markaları içinde en profesyonel olanı, Bosch markasıyla üretilmiş olan Gsh 27 Vc Profesyonel Kırcı 62 J  modelidir. Fiyatı 14 bin TL civarındadır. En amatör olan ise 169 TL fiyatı ile Attlas Eco K 620 Kırıcı Delici olan modelidir. Diğerleri bu iki fiyat arasında değişkenlik göstermektedir. En pahalı modelimizin motor gücü 1700 watttır.  Fiyatı en düşük olan modelimizin gücü ise 0- 500 watt arasında bir yerdedir.

Siz yapacağınız işe uygun olan kırıcı deliciler arasında tercihte bulunurken fiyat fayda dengesini gözetmeye önem vermelisiniz. Böylece aldığınız üründen maksimum fayda sağlayabilirsiniz.

Kırıcı Deliciler

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin