Kırtasiye Kâğıt Ürünleri

Kırtasiye Kâğıt Ürünleri
Kırtasiye Kâğıt Ürünleri

Kırtasiye Kâğıt Ürünleri

Kırtasiye kâğıt ürünleri sarf malzemeleri adı altında satılırlar. Genel olarak kullanılıp biten ve yerine yenisinin alınması gereken malzemelerdir. Bu nedenle tüketim sirkülasyonu fazladır. En fazla ürün çeşitliliğine sahip olan bu kategoride her türlü kırtasiye ürünü bulunmaktadır.

Fotokopi kâğıdı adı altında üretilen A4, A3,A5 gibi çeşitleri olan kâğıt ürünleri ithal olarak gelmekte olduğundan fiyatları dolara endekslidir. Ancak üretimi oldukça zahmetli ve maliyetli olan bu beyaz kâğıt çeşidi en fazla kullanımı olan kâğıttır.

Kırtasiye kâğıt ürünleri denildiğinde, sadece kâğıtlar ve defterler anlaşılmamalıdır. Kırtasiye ürünleri içine ofis sarf malzemeleri olan ataş, topluiğne, post it, kalem, dosya, markör, mürekkep, toner hatta mantar pano dahi akla gelmektedir.

Kırtasiye Ürünleri

Kırtasiye ürünleri yazı ve ofis ile ilgili olan her türlü materyali ihtiva eder. Bu nedenle çok geniş bir ürün çeşitliliği bulunmakta ve satış kalemi en fazla olan kategoridir. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kırtasiye ürünleri gün geçtikçe yerini dijital veri depolayabilen aletlere bırakmaya başlamıştır. Teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun “söz uçar yazı kalır.” Felsefesini benimseyen firmalar kırtasiye sektörünü ayakta tutmaya devam etmektedir.

İmzaların dahi dijital ortamda atılabildiği günümüz teknolojisinde kırtasiye kâğıt ürünleri en fazla okullarda kullanılmaktadır. Boyalar ve resim defterleri gibi sanatsal yetenekleri de geliştirecek olan kırtasiye ürünleri her yaş grubu tarafından ilgi görmektedir.

Kâğıt Ürünleri

Kâğıt ürünleri hem fotokopi hem de defter çeşitlerini içine alan bu kategori, en fazla sirkülasyonun gerçekleştiği kategorilerden biridir. Ofis malzemeleri içinde dosyalama için kullanılan klasörler, sunum dosyaları ve ajanda gibi ürünler mevcuttur.

Karton çeşitleri, hobi malzemeleri, resim kâğıtları, kartpostallar, anı defterleri, okul defterleri, çizim defterleri, elişi kâğıtları, krepon kâğıtları, okul panoları, okul için eğitim posterleri, duvar posterleri, duvar panoları gibi ürünler de bu kategoride yer alır.

Hobi Malzemeleri

Hobi malzemeleri de kırtasiye kâğıt ürünleri kategorisinin içinde konumlandırılmıştır. Bu malzemeler ahşap boyama boyaları, hammaddeleri, fırça ve baskı aparatları, dekupaj malzemeleri, yapışkanları olduğu gibi diğer hobilere ait ürünler de bulunur. Seramik takılar hamuru, ebru malzemeleri, resim malzemeleri, tuvaller, akrilik ve yağlı boyalar, paletler, makrome ipleri, punç malzemeleri, de bu kategori içinde yer bulur. Kısacası kırtasiye deyince artık aklımıza sadece kalem ve kâğıt gelmemelidir.

Kırtasiye Kâğıt Ürünleri

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin