Kitap

kitap tuzla
kitap fiyatları

Kitap

Kitap kategorisi kendi içinde de bölümlere ayrılmaktadır. Çocuk, yetişkin, ders, romanlar, kişisel gelişim, tarih, gezi, seyahat gibi pek çok ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu kategoride aradığınız her türlü kitabı bulabileceksiniz. Eğer bulamadığınız olursa haber vermeniz yeter. Biz sizin için buluruz.

Çocuk Kitapları

Bu bölümde genelde 0-3 yaştan başlayarak 11 yaşa kadar olanlar daha ağırlıklı olarak bulunmaktadır. Şeker Portakalı ve Küçük Prens, Tavuk Suyuna Çorba Hikâyeleri gibi olanlar hem bu bölümde hem de kişisel gelişim bölümünde bulunabilir.

Genç Kitapları

Genç bölümünde bulunanlar genel olarak 11 yaş ve üzerinde okuyucu kitlesine hitap edenlerdir. Narnia Günlükleri, Harry Potter serisi bu bölümde bulunur. Fantastik ve aşk romanlarının yanı sıra macera romanları da bu bölümde en çok tercih edilenlerdir.

Ders Kitapları

Dersler içinde ne çok sınavlara hazırlık formatında kurgulanmış FF çeşitleri ve test çeşitleri bulunur. Ayrıca derslere yardımcı kaynaklar da bu bölümün ürünleri içinde yer almaktadır. Özel alan dersleri için yazılmış olan çeşitler de bu bölümde bulunmaktadır. LGS giriş sınavına yönelik çözümlü test kitapları ihtiyacınız var ise bu kategori altında çeşitli yayınevlerine ait yardımcı kaynak kitapları bulmanız mümkündür.

Yetişkin Kitapları

Yetişkin kategorisinde herhangi bir sınırlandırma bulunmamakla beraber RTÜK kuralları aynen uygulanmaktadır. Çocukların görmeleri halinde ruhsal sağlığını bozacak olan görsellerin yer almamasına özellikle dikkat etme çabasındayız. Çünkü sitemizin kullanıcı kitlesi genelde aileler olduğundan ailenin değerlerinin korunmasını misyon olarak üstlenmiş bulunmaktayız.

Kitap Satışı Tuzla

Yayınevleri kendi dükkânlarını açabildiği gibi biz de ekitap satışını gerçekleştirmekteyiz. Ortak olarak fiyat ve hizmet politikasına aykırı hareket eden üyelerimizin tespiti halinde yaptırımlarımız da mevcuttur. Ürünlerimizin kargoya verilebileceği tarihi daha sipariş oluşturma aşamasında sizlere bildirmekteyiz. Bu süre maksimum süredir. Daha erken gelme olasılığı geç gelme olasılığından çok yüksektir. İlginizi çekebilir; Evde nasıl ders çalışılır?

Online mağazalarına evinizden çıkmadan ulaşabilmek için sitemizdeki kategoriyi ziyaret etmeniz yeterlidir. İstediğiniz türde  ürünü seçerek sepete ekleyip hemen ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Bir de kargo bedava olan ürünlerden seçmeniz halinde kargo ücreti de bizden size hediye olarak kapınıza kadar gelir. Size sadece evinizin güvenli ortamında  okumak kalır.

Kitap

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin