Mart Ayı Burç Yorumları 2022

Mart Ayı Burç Yorumları 2022
Mart Ayı Burç Yorumları 2022

Mart Ayı Burç Yorumları 2022

Mart Ayı Burç Yorumları 2022! 2022 yılında Merkür Retro’sunun Kova ve Oğlak burçlarında gerçekleşmesi 4 şubata kadar devam etmişti. Venüs’ün geri hareketi sonucu aşk ve arkadaşlık ilişkileri de hareketlenmişti. Venüs aşkı temsil eder bu sebeple de Merkür’ün geriye doğru hareket etmesi de eski sevgililerin geri dönüşünü gerçekleştirir.

Kova ve Oğlak burçlarında gerçekleşecek olan bu Retro istemediğiniz kişilerin, hayatınıza almak istemediğiniz veya geçmişte yaşamış olduğunuz kötü anılarınızdan gelen kişilere karşı bir set çekme döneminiz olacaktır. İlişkiler noktasında hemen hemen her burcun etkilenmesi Merkür Retro’sunun bir sonucu olmaktadır. Bazı burçlar için Merkür Retro’su eskiye dönüş olsa da bazı burçlar için sınır koymadır. Mart ayı ise tüm burçlar için güzellik getirecek kötü anıları unutturacak bir ay olacaktır.

MART AYI KOÇ BURCU YORUMU 2022

Özellikle 2022 yılının şubat ayında koç burcu herhangi bir olaya karışmadan istikrarlı bir enerjiye sahip olmuştu. Bu zamanda Güneş ve satırın birlikte hareket etmişlerdi. Oğlak burcunda olan Mars ve Venüs Koç burcunu yakından ilgilendiriyordu, koç burçları özellikleri bu dönemde aşk hayatını önemle yaklaşmalı ve aşk hayatı önceliği olunmalıdır. 18 Şubat’ta güneşin balık burcunda olması ile ruh değişimi ve duygusal duyarlılığı açık olabilirler. Bu noktada dikkatli olmaları gerekmektedir. Koç burçları için özellikle mart ayında Aşk hayatları ön planda olacak yeni bir aşk yeni bir birliktelik yaşayabilirler bu iş ortaklığı olabilir düzenli bir şekilde seyreden iş ortaklığı durumun seyrini değiştirmese de koç burçları için aşk hayatı öncelikli olmalıdır.

MART AYI BOĞA BURCU YORUMU 2022

Boğa burçları için şubat ayı hem kariyer hem de özel hayatlarında oldukça büyük umutlara sahip olmasını sağlamıştı. Boğa burçları şubat ayının devamı ile birlikte gelen mart ayında riske almalı ve farklı fikirlerden kaçınmamalıdır. Özellikle mart ayında gökyüzü Boğa burçlarının destekleyecek şubat ayı boğa burçları için oldukça yoğun geçse de mart ayı daha sakin iş hayatında ve aşk hayatında hedefe odaklandıkları bir ay olacak. Gökyüzünün de boğa burçları desteklemesi ile bu mutluluğu oldukça güçlenecek.

MART AYI İKİZLER BURCU YORUMU 2022

İkizler burcu şubat ayı ile birlikte gökyüzünün onları desteklemesi ile daha atılgan ve hayata karşı daha olumlu bakmayan başlamışlardı. İkizler burcunun bu dönem oldukça çok çalışmaları gerekmektedir. Hayallerine ulaşmak istiyorlarsa yeterince çalışmaları gerekir. Mart ayı ile birlikte İkizler burcunu kendine inanıp hedeflerini daha yüksek tutarak ve daha çok çalışarak her şeyi elde edebilirler. Özellikle mart ayında kapılacakları olumsuz duygulara olumlu şeyler yaparak yön verebilirler. Balık burcunda Jüpiter ve Neptün birlikte hareket etmesinden biraz etkilenebilirler. Biraz mutsuzluk geçmişten gelen birtakım anılar onları rahatsız edebilir ancak yapacakları değişik ve eğlenceli aktivitelerle tüm bunları hayatlarından uzaklaştırabilirler.

MART AYI YENGEÇ BURCU YORUMU 2022

Mart Ayı Burç Yorumları 2022; Yengeç burcunda şubat ayı ile birlikte ilişkiler oldukça önem kazanmıştı. Plato’nun ilişkilerle alakalı 7.evden yavaş geçişi ile birlikte yengeç burçları romantik ilişkiler veya herhangi bir ilişkide bazı güç dengesizlikleri yaşamak zorunda kalmıştı. Ancak mart ayı ile birlikte bu konu tamamen ortadan kalkıyor Venüs ve Merkür gerilemeleri ile ocak ayında yaşanan Konuları tekrar yaşamış olabilirsiniz.

Özellikle mart ayında şubat ayında yaşamış olduğunuz kötü şeylerin bir kısmını düzeltmek için uğraşabilirsiniz. Mart ayında yanlış anlamaların ve tartışmaların biteceğini söyleyebiliriz. Şubat ayına keyifli başlayan yengeç burcu mart ayına yine aynı keyifle devam edecek, özellikle ilişkilerinde yaşadığı problemleri konuşarak çözüme kavuşturulabilir. Yengeç burcu iş hayatında ve kariyerinde güzel yerlere gelecek yeni bir iş fırsatı yeni bir ortaklık yeni bir aşk her an kapınızı çalabilir.

MART AYI ASLAN BURCU YORUMU 2022

Özellikle Aslan burçlarında ocak ayında 6. evinizde olan Venüs ve Merkür gerilemesi ile Aslan burçları epey yorulmuştu. Şubat ayında profesyonel ve özel hayatlarına odaklanan Aslan burçları mart ayında tüm bunları geride bırakmaktadır. Mart ayında Aslan burçları zamanı daha verimli kılıp daha esnek ve bazı zorluklara daha olumlu yönden bakacaktır. Yeni fikirlere açık olmaktan çekinmeyecek Aslan burçları daha öncesinde yaşamış olduğu zorlukları artık kolayca atlatabilecektir.

MART AYI BAŞAK BURCU YORUMU 2022

Başak burçları özellikle hayatında bazı zorluklarla karşı karşıya kalmıştı özellikle hayatlarını birçok engeli takılan Başak burçları birtakım zorluklar sonrası hayata yeniden başlayabilmeyi öğrenebilmelidir.

Görüş veya fikir belirtmeden evvel Öncelikle içinde bulundukları durumu değerlendirmeli başak burcunun yöneticisi olan Merkür ve Venüs 5.evinin büyük bir bölümünde ise Neşe eğlence ve çocuklarla ilgili geri bir harekette olmuştu. Bu konuda sıkıntı yaşayan Başak burçları bunları düzeltilmelidir. Özellikle durumları adil bir şekilde değerlendirmeniz hayatımızdan türlü zorluklarla karşı karşıya kalmamıza sebep olabilir.

MART AYI TERAZİ BURCU YORUMU 2022

Terazi burçlarının. Evinde yaşamış olduğu Venüs gerilemesi insan ilişkileri noktasında büyük engellere sebep olmuştu. Şubat ayı ile sona eren bu sorunlar mart ayı ile birlikte tamamen ortadan kalkacak. Özellikle Terazi burçlarının hizmet etme ve arabulucu davranışlarından faydalanabilirsiniz. Şubat ayı ile ilişkilerinizi netleştirmeniz mart ayı ile de iyimser yönde ilerleyecektir.

MART AYI AKREP BURCU YORUMU 2022

Akrep burcu özellikle ocak ayı itibari ile rahat bir döneme girmişti. Tüm bu sıkıntılar Akrep burcunun 3. Evinde gerçekleşen Venüs ve Merkür gerilemesi türlü türlü sıkıntılara sebep olmuştu. Bu gerileme aile ve arkadaşlık ilişkilerine olumsuz yönde etki etmişti. Şubat ayında çözülecek olan bu sorunla bu ay itibari ile tamamen ortadan kalkacak, ilişkileriniz iyimser bir yönde ilerleyecektir.

MART AYI YAY BURCU YORUMU 2022

Yay burçları için 2022 yılının başları özellikle zorlu bir süreçti, Merkür’ün 2. Evinize geri yönde hareket etmesi ile özellikle Şubat ve mart aylarına güzel bir şekilde giriş yapılmaktadır. Merkür’ün 2. Evde gerilemesi mali açıdan biraz sorunlara yol açmış olsa da mart ayı itibari ile bu sorunlar ortadan kalkacak ve güzel kapılar açılacaktır. Bu ayda mali açıdan birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz.

MART AYI OĞLAK BURCU YORUMU 2022

Ocak ayında yaşanan bazı sıkıntılar ve tartışmalar mart ayı itibari ile bitecek ve güzel kapılar açılacak. Tüm bunları gözden geçirebilmeniz için iyi bir fırsat yakalamış olacaksınız. Gerçek niyetinizi açık etme konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Uranüs’ün 5. Evinizde olması sebebi ile çocuk, arkadaş ve aşk hayatınızda ani değişimler yaşanabilmektedir. Mart ayı sizler için değişim ayı olacak.

MART AYI KOVA BURCU YORUMU 2022

Kova burçları için ruh alemi ve inziva ile ilgilenen 12. Evinde hareketli zamanlar yaşanmaktadır. Birçok gezegen bu evden geçeceği için oldukça öne çıkan durumlar olacaktır. Bu dönemlerde kova burçları yalnız kalmayı tercih edebilir, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. 1-Evinizde Satürn ve Güneşin buluşması heyecan verici sonuçlara sebep olabilir. Yeni bir aşk yeni bir iş yeni bir ortaklık sizler için söz konusu olabilir. Mart ayı size güzelliklerle gelecek.

MART AYI BALIK BURCU YORUMU 2022

Merkür Retro’sunun sona ermesi ile birlikte Balık burçları oldukça rahatlayacak. Ancak birçok gezegenin geçiş yaptığı 11. Evinizde arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlenmeler yaşanacak. Her konuda düzelmeler yaşayacağınız bu dönem sizler için oldukça olumlu geçecek.

Mart ayı itibari ile hayallerinize odaklanabilirsiniz. Yakın çevrenize destek olabilirsiniz. 11. Evinizde internet ve sosyal medya olması sebebi ile sosyal alanda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mart ayı sizler için her anlamda olumlu gelişmelerle gelecek.

Tuzla Gazetesi Astroloji Haberleri

Mart Ayı Burç Yorumları 2022

Yorumlar kapalı.

Bizi Takip Edin